Ahanda 15 dklık sistemmm...
ayrıca alttaki DIS indikatörüne dikat..bu -20 nin altında çift dip yapıp, 0 ı yukarı kestiğinde hep ciddi yükselişler olmuş....ilk koşul tamam ama 0 ı kesmesi için fiyatın daha yükselmesi lazım...
Printable View
Ahanda 15 dklık sistemmm...
ayrıca alttaki DIS indikatörüne dikat..bu -20 nin altında çift dip yapıp, 0 ı yukarı kestiğinde hep ciddi yükselişler olmuş....ilk koşul tamam ama 0 ı kesmesi için fiyatın daha yükselmesi lazım...
[IMG]http://i39.tinypic.com/bg083.jpg[/IMG]
PY long mu short mu bilen var mı? Yoksa Long için pozisyon mu ayarlıyor şimdilerde?
[quote=booth;111453]PY long mu short mu bilen var mı? Yoksa Long için pozisyon mu ayarlıyor şimdilerde?[/quote]
bunu hiçkimse, hiçbir zaman aralığında kesin bilemez.
yapılan yorumlar tahminden öteye geçmez.
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7544/obotoboj.jpg[/IMG]
Grafiğimiz endeks 30 un haftalık grafiğidir, muhtemel TOBO nun boyun çizigisine ulaşmasıyla ki bu seviye 54000 seviyelerinden geçmekte, sağ omuzun şekildeki gibi fazla sarkmadan oluşmasıda beklenebilir, buralarda ya direkt çıkış devam eder, yada haftalık ufak bir zigzak oluşabilir, hani 5 dalgalık çıkışa uygun olabilir demek istiyorum, hiçbişey garanti değil, düşüşe alternatif bir senaryodur, saygılar....
850 filat..satış basksı var :)
shortlar dikkat edin yukarı potas fazla
40800 short
atlascepkenli ne kadar çok borsa biliyorsun sen ya.Bundan sonra burası şelaledir.Tepki bitti.900 LONG 875 900 full short.
40500 ild durak
asagı kırarsa yeniden short
[QUOTE=Astatin;111449]selçuklu patron bırak şu obo bobo toboyu yaw..bi 500 puanlık yılan sal ortaya sonra obo da olur bobı da...sen ne istersen[/QUOTE]
ben onu bunu bilmem patron .. bence .bu imf beklentisiyle burası çöker anlaştık desinler 500 puan teper .. sonra gene çöker .:D :D :D.. hahahhaha
0 işlem kısa devam .... işlem yapmıyorum çünkü yoğunum ... alsata girmem için seansa konsantre olmam lazım ama şuan mümkün değil .. ...
[quote=booth;111453]PY long mu short mu bilen var mı? Yoksa Long için pozisyon mu ayarlıyor şimdilerde?[/quote]
ewet long için pozisyon ayarlıyoruz :..: