-
[quote=GOKHANFINDIK;111459]atlascepkenli ne kadar çok borsa biliyorsun sen ya.Bundan sonra burası şelaledir.Tepki bitti.900 LONG 875 900 full short.[/quote]
sen hala konuşuyormusun ya,,, o kadar şeyden sonra,,, bir özür dilemek de yok,,,,
ben senin resmini görmeye dayanamıyorum,,,, onu da kaldır istersen,,,
-
[QUOTE=selçuklu;111461]ben onu bunu bilmem patron .. bence .bu imf beklentisiyle burası çöker anlaştık desinler 500 puan teper .. sonra gene çöker .:D :D :D.. hahahhaha
0 işlem kısa devam .... işlem yapmıyorum çünkü yoğunum ... alsata girmem için seansa konsantre olmam lazım ama şuan mümkün değil .. ...[/QUOTE]
haziran vade uzlaşabilirim bu pozla .. 20.000 altı bana uyar .. :D:Düüü:(:confused::D:..::mad::p
-
Gökhan şu anda ne durumdasın.bizi hızlıca yönledirmezsen hemen farklı yöne gidebiliyoruz....
Anlık haraketini söyle
-
750 yine şort..bizim sistem bugün işlem rekoru kırdıracak bana
-
-
[QUOTE=Astatin;111466]750 yine şort..bizim sistem bugün işlem rekoru kırdıracak bana[/QUOTE]
en ıyısı full flat .dng
-
[QUOTE=atlascepkenli;111463]sen hala konuşuyormusun ya,,, o kadar şeyden sonra,,, bir özür dilemek de yok,,,,
ben senin resmini görmeye dayanamıyorum,,,, onu da kaldır istersen,,,[/QUOTE]
çok beğeniyorum o resmi ..gökhanın avatara baktıkça huzur buluyorum ..
-
-
Yav göçecek buralar.Kimsenin lafını dinlemeyin.3.5 katrilyonla mallar çıkıldı daha da bakmayın arkanıza.Yaslanın bakın siz 10 000 puan alacaksınız ben de 15 falan alırım.Ne güzel kazanırız.Alsata girmeyin.Gece dolar long da bankodur.20 puan çıkış bekliyorum dolardan bu gece.
-
[quote=fXci;111468]en ıyısı full flat .dng[/quote]
flata paar vermiyorlar FX ci :) allahtan marj 500 den fazla oynuyorda, sistemle içeri girmiyoruz... yoksa - leri katladıydık...sen dalgıçlığı bıraktınmı..ne zamandır havuzda yoksun
-
Fdji 8475 gecerse yeniden long acarım
-
[QUOTE=Astatin;111472]flata paar vermiyorlar FX ci :) allahtan marj 500 den fazla oynuyorda, sistemle içeri girmiyoruz... yoksa - leri katladıydık...sen dalgıçlığı bıraktınmı..ne zamandır havuzda yoksun[/QUOTE]
emma parada kaybettirmiyore gız :D