trend isteriz yaww.nedir bu
Printable View
trend isteriz yaww.nedir bu
Hazırlanın APS deki değişim hızlandı
s.a ağalar
don gömlek long 650 den. taşıma malieti düşük
40600-40900 bandının ne tarafa kırılacağını bilene benden bir şeker :D
[QUOTE=bull market;111455][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7544/obotoboj.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
O kadar uğraştım bir graf hazırladım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, bakın tutarda vob 50000 üzerine giderse karışmam sonra.heyk grafikte üstteki yatay boyun çizgisi niyetine çizdiğim çızığın rengi mavi olacaktı daha net anlaşılırdı diyorum, saygılar....
[QUOTE=Vob Trader;111489]s.a ağalar
don gömlek long 650 den. taşıma malieti düşük[/QUOTE]
as :) foruma yazını gören cennetlik:..:
[quote=Vob Trader;111489]s.a ağalar
don gömlek long 650 den. taşıma malieti düşük[/quote]
aleyküm selaaaaaaaaaaaaam, hoşgeldin.
[quote=bull market;111491]O kadar uğraştım bir graf hazırladım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, bakın tutarda vob 50000 üzerine giderse karışmam sonra.heyk grafikte üstteki yatay boyun çizgisi niyetine çizdiğim çızığın rengi mavi olacaktı daha net anlaşılırdı diyorum, saygılar....[/quote]
hislerim senle aynı fikirde,,,,, eğer bu grafik doğru çıkarsa,,,,, krizin bittiği ve yeni bir dipin olmayacağı görülüyor,,,,,,
sistem puşluk yapsada katılıyorum sana,,,,,,,,,
benim sistem haziran da yeni dip diyorda,,, :)
[quote=bull market;111491]O kadar uğraştım bir graf hazırladım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, bakın tutarda vob 50000 üzerine giderse karışmam sonra.heyk grafikte üstteki yatay boyun çizgisi niyetine çizdiğim çızığın rengi mavi olacaktı daha net anlaşılırdı diyorum, saygılar....[/quote]
teşekkürüm sadece teşekkür bazında.
katılım bazında diil :)))
Benim senaryoya göre, gökhan 35000 diyor ama 35000 i göremeden zımbalayacaklar yukarıya, hemde RTE nin IMF nen anlaşamayzı ayakları yaptığına bakıp düşen borsa, IMF in krediyi uygun vermeyi kabul etmesiyle aynen vob tavan tavan 50000 üzeinde alır soluğu diyorum:)
Gökhancım kusura bakma ama, senin vob daki 35000 beklentine şimdilik katılmıyorum, saygılar...
vay anasını..sistem sata..histem alda
[QUOTE=bull market;111492]as :) foruma yazını gören cennetlik:..:[/QUOTE]
görüşelim bi ara
:)