Manipülasyon vaaaaaaaaarrrr, anlayın artık, aylardır var işte....alenen soygun vaaaaaaarr...
O kadar..........
Printable View
Manipülasyon vaaaaaaaaarrrr, anlayın artık, aylardır var işte....alenen soygun vaaaaaaarr...
O kadar..........
[IMG]http://i39.tinypic.com/jfx24j.jpg[/IMG]
buda sistem..çok pis PU VAR..475 İN AŞAĞI KIRILMASI LAZIM..YOKSA O PU MAHVEDER
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
tuttum bu lafı ..........
[QUOTE=atlascepkenli;111501]Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
tuttum bu lafı ..........[/QUOTE]
ayrıca bizi 3 kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz
hayallerinizin bittiği yerde benim gerçeklerim başlar
bunlarda var
Asti grafiklerdeki beyaz bölgelere reklam al istersen. .dng
haydi bana müsade. yukardaki herkesin çarşısına göre pazar versin. uğrarım gene ara sıra :) adios
:o[quote=Vob Trader;111502]ayrıca bizi 3 kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz
hayallerinizin bittiği yerde benim gerçeklerim başlar
bunlarda var[/quote]
hakkaten herkese değeri kadar muamele etmek gerek,,,,,,,,,,
muro gibi nalet olsun içimdeki insan sevgisine demek gerek,,, devrimci ruhu bastırmak gerek,,,,
gerek ,,, gerek,,,, gerek,,,,
ama faturası ağır oldu,,,,, :cool:
çok sessiz burası
[QUOTE=atlascepkenli;111494]hislerim senle aynı fikirde,,,,, eğer bu grafik doğru çıkarsa,,,,, krizin bittiği ve yeni bir dipin olmayacağı görülüyor,,,,,,
sistem puşluk yapsada katılıyorum sana,,,,,,,,,
benim sistem haziran da yeni dip diyorda,,, :)[/QUOTE]
Normalde bende böyle düşünüyordum, RTE açıklama yapana kadar:), Haziranda dip, fakat nedense bugün böyel bi senaryonun varolabileceğinden kuşkulandım, şimdi yeni dip için kriterim çok başka, gökhan ın 35000 yada 36000 vob da ve spotta görülürse olur demeye başladım, yoksa olmaz ve yüksek ihtimal grafikte çızıktırdığım formasyona yada benzer bişey olacak diyorum:))), saygılar....
[quote=Astatin;111484]Bay SAZAN'ın fil-at durumundaki sistemi şah-mat durumuna geçtimi merak ediyorum..pısttt[/quote]
ayakta uyuyorsun AL verdiydi ya öğleden evvel 850 fiyattan mı ne sanırım?
IMKB 30 ENDEKSİNE ÖDENECEK TEMETTÜLERİN ETKİSİ: % 1.6
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Mayıs ayı sonuna kadar IMKB 30 bünyesindeki 8 şirketin nakit temettü ödemesi olacaktır. 8 Şirketin endekse etkisi 669 puan olup, toplamda % 1.6 endeksi Mayıs sonu itibariyle aşağı çekecektir.
Buna göre TCELL 289 puan ile endekse en fazla etki edecek olan hisse iken, TTKOM 179 puanla onu takip etmektedir. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]
Endeks 18 Mayıs Pazartesi günü % 0.72, 27 Mayıs Çarşamba günü %0.49 temettü ödemeleri nedeniyle düşecektir.
Bugün itibariyle İMKB 30 Endeksi Haziran kontratı teorik fiyatı: 42.050 Bugün İMKB 30 Endeksi Haziran kontratı piyasa fiyatı: 40.750 Endeks kontratı Teorik fiyatın % 3 oranında altında işlem görmektedir. Ancak bu teorik fiyatta temettü ödemeleri ihmal edilmektedir. Piyasa ise bunu ihmal etmemektedir. Temettüler ödendikçe Teorik fiyata yaklaştığı görülecektir. [/SIZE][/FONT]
Annam
[IMG]http://i40.tinypic.com/w8kpcz.gif[/IMG]