-
[QUOTE=Astatin;111524]tilkilik yapma..bay sazan şimdi yazdı al verdiğini..sabah o mesajda yazmamıştı..benim kaçırdığım mesajı varsa bilmem...yok o esajdada al verdi dediyse rezil olduk demektir...sorun değil..şu kısalar patlamadığı sürece nema problema[/QUOTE]
tilclick milclick ,yazdı ya sen oa bak :D bugun kaç ütü mıncıkladın bakem :D
-
[quote=Astatin;111524]tilkilik yapma..bay sazan şimdi yazdı al verdiğini..sabah o mesajda yazmamıştı..benim kaçırdığım mesajı varsa bilmem...yok o esajdada al verdi dediyse rezil olduk demektir...sorun değil..şu kısalar patlamadığı sürece nema problema[/quote]
abi yazmasına gerek yok ki graf gayet açık hasta etme adamı.
açık kapatlar tabela şeklinde.AL lar ise ok şeklinde.AL verdi diye yazmasına gerek yok.
-
[QUOTE=fXci;111523]gorulurse nolur bılıyonmu :D
400puvan asagı oturur vob.dng[/QUOTE]
beni kesmez daha aşağı istiyorum,haydi tempo tutalım...aşağı aşağı...:..:
-
39800 e bugün basacaklarmı ona bakıyorum:)
-
[QUOTE=SEYYAH;111526]abi yazmasına gerek yok ki graf gayet açık hasta etme adamı.
açık kapatlar tabela şeklinde.AL lar ise ok şeklinde.AL verdi diye yazmasına gerek yok.[/QUOTE]
O grafikte ALlar garip Bir yeşil ok var bir de kutu içinde AL yazısı var. İkisi farklı.
-
[quote=VOBiX;111530]O grafikte ALlar garip Bir yeşil ok var bir de kutu içinde AL yazısı var. İkisi farklı.[/quote]
biri al öbürü açık pozisyon kapa demek..gariplik yok..ama bay sazan sistem ısrarla flat de dediği için son alın açık poz kapa olduğunu düşünmüştüm..hala da düşünüyorum:..:
-
[quote=bull market;111496]Benim senaryoya göre, gökhan 35000 diyor ama 35000 i göremeden zımbalayacaklar yukarıya, hemde RTE nin IMF nen anlaşamayzı ayakları yaptığına bakıp düşen borsa, IMF in krediyi uygun vermeyi kabul etmesiyle aynen vob tavan tavan 50000 üzeinde alır soluğu diyorum:)
Gökhancım kusura bakma ama, senin vob daki 35000 beklentine şimdilik katılmıyorum, saygılar...[/quote]
Zaten 35000 olunca katılırsın.Şimdi katılmamandan doğal birşey yok.
-
anna cort 5 kaka cort korkayrum bir yukarı hareketten
emma mutluyum
-
[B]merdiven formasyonu[/B]:) oluşmuş...2 br. yatay,,,1.br aşşağı.
-
[quote=Astatin;111531]biri al öbürü açık pozisyon kapa demek..gariplik yok..ama bay sazan sistem ısrarla flat de dediği için son alın açık poz kapa olduğunu düşünmüştüm..hala da düşünüyorum:..:[/quote]
Benim Grafilerde
Kırmızı aşağı ok : Close Long (Longları kapa)
Yeşil Yukarı ok : Long
Kırmızı kutu içinde [U]Sat[/U] yazısı : Short
Yeşil kutu içinde [U]Al[/U] yazısı : Close Short (Shortları kapa)
Default matrik AL-SAT-AÇIĞA SAT ve AÇIK POZISYON KAPAT sembolleri. Değiştirmediyseniz ve matriks kullanıyorsanız sizlerde de bunlar olmalı.
Bu arada long durumu devam ediyor. (40.75 maliyetli)
Örneklemek gerekirse en tepede close long ve short sinyali birlikte, sondan bir önceki sinyal close short (flat'e geç) ve sonuncu yukarı yeşil ok ise Long pozisyon aç.
[URL="http://img259.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30.png"][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]
-
[quote=sazan;111535]Benim Grafilerde
Kırmızı aşağı ok : Close Long (Longları kapa)
Yeşil Yukarı ok : Long
Kırmızı kutu içinde [U]Sat[/U] yazısı : Short
Yeşil kutu içinde [U]Al[/U] yazısı : Close Short (Shortları kapa)
Default matrik AL-SAT-AÇIĞA SAT ve AÇIK POZISYON KAPAT sembolleri. Değiştirmediyseniz ve matriks kullanıyorsanız sizlerde de bunlar olmalı.
Bu arada long durumu devam ediyor. (40.75 maliyetli)
[URL="http://img259.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30.png"][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
işte budur..ben doğru anlamışım..ben kutu içindeki al ı görmüştüm en son..sonraki yeşil oku değil...Astatin 1: Seyyah :0, VOBIX kümeye:..::..:
-
ABD'yi kayıp 10 yıl mı bekliyor?
Nobelli iktisatçı Krugman, ABD'nin agresif adımlar atmaması halinde, Japonya'dakine benzer bir kayıp 10 yılla karşı karşıya kalabileceğini belirtti.
2008'de Nobel Ekonomi Ödülü'nü alan Paul Krugman, ABD'nin [COLOR=#ff0000]ekonomiyi[/COLOR] canlandırmak için agresif adımlar atmaması halinde, Japonya'nın yaşadığına benzer bir kayıp 10 yılla karşı karşıya kalabileceğini belirtti.
Çin'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Krugman, ABD'nin attığı adımların ekonomiyi tam iyileştirmeden topallayarak yürüttüğünü kaydetti.
Krugman, alınan önlemlerle bankaların ise gerçek anlamda güçlü hale gelmediğini, sadece ayakta kaldığını ifade etti.
Krugman, çok çok güçlü bir ikinci pakete ihtiyaç olduğunu belirtti.
[B]Krugman'a göre, Çin milli gelirinin yüzde 10'u dolayında cari fazla vermeye devam ettikce küresel anlamda gerçek bir düzelme yaşanmayacak[/B].
[B]BEYAZ SARAY: BU YIL TOPARLANMA BAŞLAR[/B]
Krugman böyle derken, Beyaz Saray ABD ekonomisinin bu yıl toparlanmaya başlasa bile istihdamda 2010’a kadar artış beklemiyor.
Wall Street Journal’da yer alan habere göre, Beyaz Saray Ekonomik Danışmanlar Konseyi Başkanı Christina Romer, işsizliğin azalması için ABD ekonomisinin yaklaşık yüzde 2.5 büyümeye başlaması gerektiğini söyledi.
Romer 2010’da yüzde 3 büyüme beklemenin oldukça makul olduğunu kaydetti.