-
[quote=Astatin;111536]işte budur..ben doğru anlamışım..ben kutu içindeki al ı görmüştüm en son..sonraki yeşil oku değil...Astatin 1: Seyyah :0, VOBIX kümeye:..::..:[/quote]
asti alkollü müsün yavrım.ben ne yazmışım dön bi oku istersen!
yeşil AL okları AL diğeri kutular SHORT COVER demişim.neden kabul etmiyorsun asti :p
-
-
[quote=GOKHANFINDIK;111532]Zaten 35000 olunca katılırsın.Şimdi katılmamandan doğal birşey yok.[/quote]
Gökhan shortlamış 35000 bekliyor...
-
[quote=SEYYAH;111538]asti alkollü müsün yavrım.ben ne yazmışım dön bi oku istersen!
yeşil AL okları AL diğeri kutular SHORT COVER demişim.neden kabul etmiyorsun asti :p[/quote]
alkollüyüm....kom.kom
Bu arada GARAN buralardan kaptırsa günlük sistemde sat verecek..vay anasını..vobcinin günlükle işi olmaz emma velakin önemli.
-
garan taban olurmu acaba :)
-
[quote=Astatin;111542]garan taban olurmu acaba :)[/quote]
olursa pozisyon icabı çok mesut ve bahtiyar olurum asti :p
-
japonlar 2 gündür ittire kaktıra + kapatıyor ve henüz adam gibi satış yememiş bir DOW var.bunlar SHORT sebebi ama kaç gündür ha şuradan ha buradan döner diye bekliyoruz DOW u bana mısın demiyor.kimbilir belkide dur durak demeden 10.000 olmak istiyor.
-
spot xu100 sindi nerde ?
düsme devam icun spo100 32300 asayası olma gerek
32300 asayası olmasa yukarya devam etme ister traders 32300 asayası satma istek devam eder..
[IMG]http://i39.tinypic.com/raq9mf.png[/IMG]
-
[quote=SEYYAH;111545]japonlar 2 gündür ittire kaktıra + kapatıyor ve henüz adam gibi satış yememiş bir DOW var.bunlar SHORT sebebi ama kaç gündür ha şuradan ha buradan döner diye bekliyoruz DOW u bana mısın demiyor.kimbilir belkide dur durak demeden 10.000 olmak istiyor.[/quote]
HEA (heya değil hasta etme adamının kısaltması)..ne 10000 falan....bu akşam dow olacak dowespa..%2 aşağı diyeyim ben saa
-
-
[quote=GOKHANFINDIK;111548]Full long.[/quote]
Gökhan koku mu aldın histemlerinmi çalıştı
-
hey gidi günler...
bir zamanlar dow %1 yaptığında oha lem bişi olmuş heralde türü yorumlar yapılırdı.
şimdi %1'den aşağı hareket ettiği zaman "öffff yine yatay" diyoruz.:)))