69200 Değdi bakalım üstünde kapayacakmı .brv
Printable View
69200 Değdi bakalım üstünde kapayacakmı .brv
[quote=saraylı;374539]Temmuzda 5700 puan,ağustosta 24425 puan yapan 1923,eylülde 10000 puan yapabilir gibi geliyor bana...yaparsa iyi olur...:D..şu anda 4125 puanda kapanışa göre... hayırlısı...:rolleyes:
Bu şekilde piyasa hakkındaki tahminlerimize de, sistem getirisi tahminlerimizi de eklemiş olduk..:D:D[/quote]
.brv.brv.brv
69250 vay canına ulen salladık tuttu da sıfır işlem ile beklemek sinir bozucu :o:(üüü:mad:
han bende söz vermiştim sizin sisteme uyacağima
alacaklar anahtarımı elimden
[IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/13/12740.jpg[/IMG]
Bi grafik te ben atayım.
Vadeli günlük ,yukarda sto10,8,3 altında ise sto 8,6,3...
güzel çalışmışşlar...:)
devamlı en yükseklerle grafiği yukarı çekiyorlar bakalım 4 ileri 2 geri gibi yapıyorlar sanki çıkışı :rolleyes:
[QUOTE=saraylı;374544][IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/13/12740.jpg[/IMG]
Bi grafik te ben atayım.
Vadeli günlük ,yukarda sto10,8,3 altında ise sto 8,6,3...
güzel çalışmışşlar...:)[/QUOTE]
evet çok güzel +.
haftalıkda aynı göstergeler yukarı yönde ilerliyor değilmi Sn. saraylı?
[quote=saraylı;374505]kd=68.250
:yü:[/quote]
kapanışa kadar değişmez...:)))
[quote=bull market;374546]evet çok güzel +.
haftalıkda aynı göstergeler yukarı yönde ilerliyor değilmi Sn. saraylı?[/quote]
evt,
şimdi baktım yukarı yönlü,40 civarındalar..
[quote=bull market;374546]evet çok güzel +.
haftalıkda aynı göstergeler yukarı yönde ilerliyor değilmi Sn. saraylı?[/quote]
haftalıklar aman ha işlem yapan yoktur gerçi de
70500 değse bile üstüne atacağını sanmıyorum haftalı kapanışlarda :rolleyes:
seans sonu gelip ekrana bakanlar da kısa pozlarını kapatsinlar
yarında sistem sat versin
ben de keyfime bakiyim yaw
[QUOTE=a.kaya;374549]haftalıklar aman ha işlem yapan yoktur gerçi de
70500 değse bile üstüne atacağını sanmıyorum haftalı kapanışlarda :rolleyes:[/QUOTE]
akaya belli olmaz, sen benim ew sayımına gözattınmı hiç? 5. dalga sanmaya sanmaya yukarı yapan dalga:)
58000 den 69000 tepkiye bak biraz fazla mı teptik acaba :p yoksa harbiden bi daha 58 görünmeyecekmi teminatlarıda düşürmediler 800 den 58 düşmüşti bari 700 yapsınlar ama yok demekki 80 üstüne gitme ihtimali hala var
Haftalık dolar bazlıdır akaya
[IMG][IMG]http://b1108.hizliresim.com/11/8/14/3312.jpg[/IMG][/QUOTE][/IMG]
Evet teminatlar düşmedi
Nasıl hedge piyasasıysa:)
şu yorum işini biran önce son vermem lazım hemde hemen mekanikleşmem lazım acilen sistem 67300-69300 2000 puan verdi ama biz tırt .dng
iyi akşamlar.:)
69250 üstünde kapayamadık ancak günlükde önemli olan 68600 idi ve bunu başardılar bakalım yarın ve perşembe üstünde kapanış devamı gelirse sağlamlaşır yukarı trend ihtimali hatta 58 bin artık dip diye düşünmeye başlayacam
Piyasa kapanmış daha bakınıyordum fltlasammı diye:)
iyi akşamlar...
eğitim bitti:) iki gündür bayağı bi eksi yapıp kaldırdılar piyasayı özellikle de dow da yarın yattı mı kalkmaz bunlar hatta kalkmaya çalışanın üstüne de karabaasan gibi çöküverirler...
iyi akşamlar.huzur açısından geceye flat girdim.
[IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/13/20201.png[/IMG]
[quote=GÖKTÜRK;374560]iyi akşamlar.huzur açısından geceye flat girdim.[/quote]
ben de huzur açısından geceye uzun girdim,:)
sistemin dediğini yapmayınca huzur diye bişi kalmıyo,:o:(
sonra Miço da ısırıyo..:::
[quote=saraylı;374579]ben de huzur açısından geceye uzun girdim,:)
sistemin dediğini yapmayınca huzur diye bişi kalmıyo,:o:(
sonra Miço da ısırıyo..:::[/quote]
günaydın.60 dak.ve üzeri grafikler alda.daha kısa periodlarda bir yorgunluk var gibi geldi. kısmet olmazsa dayak bile yenmezmiş.
son durum.
günaydın, hayırlı kazançlar .
fransız bankalarının notları düşmüş, merkel yunanistan batmasına müsade etmeyiz dişinda genelde olumsuz haberler gelmiş
AB ve ABD future ları 17:30/35 kapanişimiza göre %1 kadar aşağida şu an.
[quote=kulmer;374588]günaydın, hayırlı kazançlar .
fransız bankalarının notları düşmüş, merkel yunanistan batmasına müsade etmeyiz dişinda genelde olumsuz haberler gelmiş
AB ve ABD future ları 17:30/35 kapanişimiza göre %1 kadar aşağida şu an.[/quote]
Tınlamaz gene bizimki :o
gunaydin ficirlara gore guclu actik bugun 70 i zorlar pala goruntusu olustu bende:)
[quote=GÖKTÜRK;374560]iyi akşamlar.huzur açısından geceye flat girdim.[/quote]
[quote=GÖKTÜRK;374586]günaydın.60 dak.ve üzeri grafikler alda.daha kısa periodlarda bir yorgunluk var gibi geldi. kısmet olmazsa dayak bile yenmezmiş.[/quote]
:cool:
Günaydın,
Dünden 69,225 maliyetli kısalar 68,600'den FLAT..
Spot ve Awrıpa açılsın yöne karar veririz..
günaydınnnn...:eek:
[quote=saraylı;374505]kd=68.250
:yü:[/quote]
aynı....
55 günlük H.O tıtıyor.4. denemede aşağı kırarsa derinleşir.68.675 ten az kısa açtım.
açılıştaki pozlar genelde tehlikeli oluyor onun için flat beklemeye ve sinyali beklemeye devam :p
uzunlar arttırılır 2/3...
Asıl sinyal gibi önemli olan şunu bekliyorum sistem diyelim ki longda ve geçici Sat geliyor ve bar kapanışında sinyal iptal oluyor işte buda benim için AL sinyalidir.:rolleyes:
650 altında 15 lik kapanışta tehlikeli görünüyor
Uuwww şimdi bi SAT gelse süper olurdu Teyitli olurdu 1 öncü gösterge çaktı sinyali :rolleyes::rolleyes:
15 lik de 69000 üstü kapanış ancak long için poz açılabilir artık bence :confused:
Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, Fransa'nın iki büyük bankası Societe Generale and Credit Agricole'un notunu düşürdü. Moody's'in hamlesi Fransa tarafından piyasalara gelen son darbe oldu.