-
[quote=GOKHANFINDIK;111661]Yok abi ben yemekleri buradan götürecem.Hatta aşçı falan götüriyim ben.Var bir kız Thai arkadaşımız bakalım bize nasıl bir hizmet sunacak.Rehberim olabilecekmi.Uluslararası fareli burgerking.Yanında akrepli mc donalds off be.Dünyanın en kibar insanları japonlar ve Taylantlılar.Japonları gittim biliyorum.Taylantı ise Amerikadaki thailerde gördüm.Çok minik ve sevecenler.[/quote]
Yemek ilk 5 konun arasında olmayacak:..::..::..:...diyeyim ben sana..Neyse sen bilirsin...İş seyahatlerinde bilmeden at eti, kurbağa bacağı yemiş biri olarak şunu diyeyim: öğrendiğinde o kadar kötü etkilemiyor:..::..: (kaldı ki besi atlarının lezzeti de iyiymiş onu da öğrendik:))....heee minik ve sevecenler:p
-
17:15e göre Dow ve SP ekside ama nasdaq ile bovespa artıda. Hadi buradan yakın. Biz hangi ikiliye takılacağız?
-
[quote=VOBiX;111666]17:15e göre Dow ve SP ekside ama nasdaq ile bovespa artıda. Hadi buradan yakın. Biz hangi ikiliye takılacağız?[/quote]
fıçır ola hayrola
-
[QUOTE=Astatin;111665]Yemek ilk 5 konun arasında olmayacak:..::..::..:...diyeyim ben sana..Neyse sen bilirsin...İş seyahatlerinde bilmeden at eti, kurbağa bacağı yemiş biri olarak şunu diyeyim: öğrendiğinde o kadar kötü etkilemiyor:..::..: (kaldı ki besi atlarının lezzeti de iyiymiş onu da öğrendik:))....[COLOR="Blue"][B]heee minik ve sevecenler[/B][/COLOR]:p[/QUOTE] Middilli de mi yedin yoksam .dng thailerden bahsediyon anladım çaktırma.
Indian Jonesun mutfağı gibi desene sofradak iyılanı kesiyorsun içinden bir sürü küçük yılanalr çıkıyor filan. Bizdeki sultan menü gibi yerel lezzetlere ait menuler varsa akrepli mcburger filan çıkabilir tabi. Abi çinlilerin sokağını gördüm böyle kurt böcek ne varsa var. sonra kokoreçe laf ederler. Gitsinler uzakdoğüuya baksınlar.
Asti sana da inşlalah şelaleden düşen anaconda formasyonu görmek nasip olur. Nasıl beğendin mi bu formasyonu?
-
[QUOTE=Astatin;111667]fıçır ola hayrola[/QUOTE]
İyi de kimin fiçırı ola hayrola? Hepsinin fiçırı var zati.
-
[quote=VOBiX;111669]İyi de kimin fiçırı ola hayrola? Hepsinin fiçırı var zati.[/quote]
konsept olarak yani..tercihan fdj:..:
-
Fare kebap kurbağa kebap mı?Horse.dng:..:üüüüüü?Ayyyyyy anneee.Full flat..komNerdesiniz millet napıyorsunuz.Geceye full short bundan sonra hergün.Dowun yapacağı çok şey var daha.Dolar 20 puan artış beklentim gerçekleşmiş.Dip dolarda 1535.1572 oldu bu manyaklar manyaklaştı iyice.Full longlanmalı dolar.Full yemeyen yüzde 99 yapsın..dng.dng
-
hadi iyi geceler bu aşkam erken yatem :D babay
-
-
salının ilk günaydını benden olsun
umarım bugün - açar - kaparız
forumun büyük çoğunluğunun pozisyonu doğrultusunda..
-
Günaydın , uzundayım,işler kesat.
-
Günaydın Bol Kazanclar Arkadaşlar