Olmadı bu piyasa 91000 e gidecek, flat kalmak en iyisi veeee flat.
Yukarı giderse short yaparız o kadar basit.
Printable View
Olmadı bu piyasa 91000 e gidecek, flat kalmak en iyisi veeee flat.
Yukarı giderse short yaparız o kadar basit.
[quote=Astatin;301214]kayaboss nerde..saldırkaya...375 kırarsa gol olur..üw[/quote]
bugün iyi sallıyorum demi Asti hocam :..:
[quote=a.kaya;301217]avrupadaki laiklik farklı bizdeki farklı anlaşıldı yahu kardeşim orda kiliseyi engellemek için çıkarmışlardı laikliği bizimkilerde aldılar laikliği kişilere baskı zulüm uygulamak için kullanıyorlar eşitlikmiş tüküreyim sizin demokrasi anlayışınıza yahu bi bez parçasından korkuyorsunuz be yuh böyle rejim mi olur silahlı pkk dan korkmadığınız kadar bi bez parçasından korkan bir rejimden ne hayır gelir bide % 99 müslüman bi ülkeymiş gıdıklada güleyim bari he takana saygı gösterdiğim gibi takmayana saygı gösteririm müslümanlık örtü demek değildir ancak herkesin inancına saygı duyulmalı isteyen istediği yerde takma özgürlüğü olmalı bana göre tabi ki başkası farklı düşünür onada saygı duyarım ama hakaret olmadığı sürece :)
he he he bu arada burdan dönmeli derken 075-100 den döndü gene beni dinliyo palacık aferin aferin uslu çocuk ol böyle işte :..: :..: :..:[/quote]
ajitasyon ve propaganda yapma..hikaye öyle deel...böyle şeyleri aklına ne gelirse topiğine yazıyoruz kayaboss..yoksa selpatrosa şikayet ederim ona göre.dng
[quote=a.kaya;301220]bugün iyi sallıyorum demi Asti hocam :..:[/quote]
türban konusunda mı?:D..saldır kayaboss..375 kırarsa yeni zirve on the way...
[quote=Astatin;301218]kaaaaayaaaaaaaaa nerdesin......375 i kırdır şuna yoksa momentum badem oalcak..üwww[/quote]
14:00 olmadı 15:00 bekle pirim:..:
geldim patron üwww raLLyeNSYNC
saldır kayaaaaaaaaaaa...rallli..ula pala...makası +800 yapmazsan şerefsüzsün
pardon asti :( sende az değilsin işine geleni görüyon he sallıyorum diyince diğer yazdıklarımı hiç görmüyon demi ;)
[quote=a.kaya;301226]pardon asti :( sende az değilsin işine geleni görüyon he sallıyorum diyince diğer yazdıklarımı hiç görmüyon demi ;)[/quote]
.boks..boks.:o:o:o:D:D:D
şu zirve yenilensin yawwww..tabi ya başka ne olabilir..dow zehir zemberek günler geçirdi biz hala 90 üzerindeyiz..ne kraşı..kraşta neymiş..yemişim şortu..long live horny bulls..adından belli long long live
[quote=bull market;301219]Olmadı bu piyasa 91000 e gidecek, flat kalmak en iyisi veeee flat.
Yukarı giderse short yaparız o kadar basit.[/quote]
ya boğa piyasası hocam neden avatarınızla çelişkilisiniz merak ettim doğrusu :confused:
89500 de akaryakıt bitmiş olabülür 89 göz kırpiyi.. sazan kral sağolsun :)
vay arkadas hep aynı geyik .. senin gibi piyasanın da yapıcının da palanında **
sistem al vermeye basladı ama barın bitmesine 50 dakka var.. piuvvvvvv