-
[quote=nyse-dj;21555]himm anladim. datadan sonra dusecek diye simdi long gidip orada x2 shortlayacaklar.
bunlar sn. ron'un taktigini yapiyorlar sanirim. Ron bence patent al bunun icin. superrr.[/quote]
aynen öylee
vob 45 bine gidiyor şaka maka
erken shortladım 350den pehh
uzlasma degisti py asagı almayı unuttunuz :)
-
[quote=nyse-dj;21555]himm anladim. datadan sonra dusecek diye simdi long gidip orada x2 shortlayacaklar.
bunlar sn. ron'un taktigini yapiyorlar sanirim. Ron bence patent al bunun icin. superrr.[/quote]
aynen öylee
vob 45 bine gidiyor şaka maka
erken shortladım 350den pehh
uzlasma degisti py asagı almayı unuttunuz :)
-
44500 hedefimize ulaştık bundan sonrasını kimse çözemez. 44525 short kısa vadeli.
-
44500 hedefimize ulaştık bundan sonrasını kimse çözemez. 44525 short kısa vadeli.
-
36000 dedi bu sefer, ya 35000-36000 bandında kalacağız, ya 35000-38000 bandına terfi edeceğiz. Terfi anlaşılana kadar kısayım ancak geceye pozisyon taşımayacağım büyük ihtimal.
-
36000 dedi bu sefer, ya 35000-36000 bandında kalacağız, ya 35000-38000 bandına terfi edeceğiz. Terfi anlaşılana kadar kısayım ancak geceye pozisyon taşımayacağım büyük ihtimal.
-
bir sıkıntı var...
vadeli ralli olmazsa bu yükselişte uyumsuz olacak...
tedbirli olalım.... gaza gelmeyelim....
uzunadevam ama... çok hoşuma gitmedi bu iş....
-
bir sıkıntı var...
uzunadevam ama... çok hoşuma gitmedi bu iş....
-
375den geri longladım anlaşılan dataya kadar salmayacaklar 44100 bekledim geri longlamak için ama bırakmıyolar
-
375den geri longladım anlaşılan dataya kadar salmayacaklar 44100 bekledim geri longlamak için ama bırakmıyolar
-
[QUOTE=mbm;21564]bir sıkıntı var...
uzunadevam ama... çok hoşuma gitmedi bu iş....[/QUOTE]
Yaklaşık 10 gündür shortta bekliyorum, sizin bu gün içersindeki AL Sat işlemlerinizi okuyunca bile stres oluyorum. Allah yardımcınız olsun.
Bence 44500 - 45000 arası tamam ya da devam aralığıdır.
-
[QUOTE=mbm;21564]bir sıkıntı var...
uzunadevam ama... çok hoşuma gitmedi bu iş....[/QUOTE]
Yaklaşık 10 gündür shortta bekliyorum, sizin bu gün içersindeki AL Sat işlemlerinizi okuyunca bile stres oluyorum. Allah yardımcınız olsun.
Bence 44500 - 45000 arası tamam ya da devam aralığıdır.