gunaydın bol ve bereketli kazançlar...
[B]ky kardeş[/B] py kalleş .....:D
Printable View
gunaydın bol ve bereketli kazançlar...
[B]ky kardeş[/B] py kalleş .....:D
[QUOTE=unlimitted;112038]şöyle bir eski mesajlarımı taradım. enteresan yorumlar yapmışım.çoğu don kişot türünden.:)))
dünkü hareketlerden sonra ana yönün belli aralıklarla yukarı hareketler yapılmaya çalışılması dışında aşağı olduğunu düşünüyorum.
yüzbinlerle ifade edilen malların satılması, üzerine bir o kadar da shortlanması öyle 1-2 günde, 500-1000 puan aralığında olmayacaktır.
41-42 bin aralığı (belli miktar aşağı ya da yukarı da kaçsa) mal yedirme aralığı olacaktır...
herkese günaydınlar...[/QUOTE]
tebrikler unlimit, son günlerde nokta atışı yapıyorsun.. +.
ters intikatör özelliğini kaybettin, kendime başka ters intikatör bulmam lazım..:(:..::..::):p
günaydın,kolay gelsin !
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
FDJİ 8461 + 25
Dolar 1,55,30 olarak gözüküyor bende
amerikan kapanışları ortaya karışık cinsinden..
future lar hafif yukarda..
abartı yukarı gab i satış fırsatı olarak değerlendirmeyi düşünüyorum ilk etapta..
bakalım nereden başlayacağız ?
Sn Abka
FDJİ graf güncellenmemiş olabilirmi ?
[quote=jerfin;112041]tebrikler unlimit, son günlerde nokta atışı yapıyorsun.. +.
ters intikatör özelliğini kaybettin, kendime başka ters intikatör bulmam lazım..:(:..::..::):p[/quote]
yok yok dur benden hemen vazgeçme. benim ters indikatörlük olayı hoşuma gidiyor. eheh. :..:
Günaydın herkee dünden kalan long lara bugünde devam
dünden kalan cüzi longlar kapandı...
[QUOTE=adalı54;112045]Sn Abka
FDJİ graf güncellenmemiş olabilirmi ?[/QUOTE]dünkü [B]bizim [/B]kapanışımıza göreyi kastetmiştim..
bu arada 41150 den longa devam..
Dünde yazmıştım bunlar ayı avına cıkmışlar neslini tüketmeye yeminliler .dng
[quote=unlimitted;112048]dünden kalan cüzi longlar kapandı...[/quote]
Daha karpuz kescektik acele etmişsin,