full short 42050den
Printable View
full short 42050den
Avro bölgesinde sanayi üretimleri kötü geldi ( beklenti -1,2 gerçekleşen-2,0 ), bu şartlar altında bu piyasalar ne yapar ? Yıllık bazda 20,2 ile rekor düşüş,
Bekleyip göreceğiz.
Dow futur hikaye okuyor, dow açılışı -80-90 puan civarında olmasını bekliyorum, gece 8250 ye düşebilir, kapanışını düşerek yaparsa 8300 altında kapar ki bu kötü senaryo, toplarda 8300 üzeri kaparsa eh işte fena kapamadı deriz akşama:) ama beklentim yurtdışında bir gevşeme olacağı yönündedir...bu gevşemede dow önümüzdeki bir iki gün içinde 8200 altına sarkmamalı diye düşünüyorum...saygılar....
Hazıran kontratta
hazıran 15 e kadar endeksın 37.000-35.000 sevıyesıne kadar gerılemesını
beklıyoruz
kısa pozısyon bu haftadan ıtıbaren baskın bır surec ıcıne gırerek ortalama
onumuzdekı 4 ıle 6 hafta arasında yuzde 15 ıle 20 arasında kısa pozsıyondan
(satıs) kazandırma potansıyalı tasımaktayız.
Hazıran kontratta
hazıran 15 e kadar endeksın 37.000-35.000 sevıyesıne kadar gerılemesını beklıyoruz
halıl recber
Alıntıdır
Az bi longum vardı lakin. Huylandım bazı göstergelerim yorulma sinyalleri vermeye başladı.Flat.
[quote=hilm;112115]Avro bölgesinde sanayi üretimleri kötü geldi ( beklenti -1,2 gerçekleşen-2,0 ), bu şartlar altında bu piyasalar ne yapar ? Yıllık bazda 20,2 ile rekor düşüş,
Bekleyip göreceğiz.[/quote]
hiç kafasına göre takılır çunku yuzyılın krızı bitti zaten sanaldı ve KY buna ınanmıyor hala
[quote=hilm;112115]Avro bölgesinde sanayi üretimleri kötü geldi ( beklenti -1,2 gerçekleşen-2,0 ), bu şartlar altında bu piyasalar ne yapar ? Yıllık bazda 20,2 ile rekor düşüş,
Bekleyip göreceğiz.[/quote]
piyasalar hangi şartlar altında o şartın gereği gibi hareket etti ki?[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
Buradan bir daha yukarı kıvırırlarsa ayıp sözler söyleyeceğim haa .boks.:..:
dowa daxa ters hareket yapıyorlar
bozulmaya başladı biraz.DAX ın yukarı gidişini aşağı basmak için kullanıyorlar
42000 üzerinde flat....kısa sinyali beklerim
Vob icin short vakti (sistemli)