pehh piyango kime vurdu acaba, 50 ye satış yazana madalya takmak lazımdır
Printable View
pehh piyango kime vurdu acaba, 50 ye satış yazana madalya takmak lazımdır
[QUOTE=bull market;37029]Evet ortalığın içine ettiler.
İşin garibi nedir bildinizmi?
HEM yukarı deyip hem yukarıya realize için satış yazmamak
Çok ayıp oldu çoook.
Bunu nasıl düşünemedik?.dng[/QUOTE]
Hakkaten dalgasına 48 49 a yazan olduysa kısa günün karı oldu...:o
olsa ne iyi olurdu... he heeee
Sanırım HSBC deki amcalar, bunlar uzundaysa uzunda kalmalı derim ben:)
46000 maliyetli bugünkü uzunlar, kısaları vardı bu vadede aynı yerden maliyetli, sanırım birazı onları kapatmaya yetti, sonrası ne kadar artı uzuna geçirdi incelemek lazım, saygılar.
yapı kredi 50.000 den veren 777 tane kısa vermiş
egemen 500 tane vermiş
yapı kredinin 380.000 ytl egemenin 250.000 ytl karı var....
bence çok büyük bir hata
Allah kimseye göstermesin
bu ne ya . ne grafik kaldı nede formasyon. ne indikatör.hadi gelde sistemlerin iş yapsın. tam bir kepazelik.bU HSBC Deki adam şu anki fiyatlara göre marjin kal yemesi lazım.Mecburi satışa gelebilir dikkat etmek lazım.
[QUOTE=mbm;37030]50000 den yazılıydı.. kısaya dönmüşüm burdan... he HE hee:)[/QUOTE]
Yok devenin pabucuuuu
Bunudamı tutturdunuz sn. mbm, helal olsun size.brv.brv
[quote=mozkan;37032]pehh piyango kime vurdu acaba, 50 ye satış yazana madalya takmak lazımdır[/quote]
50 ye yazanın haberi yoktur.yada dealer aramış söylemiştir. adamın ilk tepkisi ne olmuştur merak ettim. ben olsam hadi oradan derdim. tabii bu kadar kibar değil :..:
zararı çıkarmak için 50000 e kadar götür koçum şimdi.....
46000 e kadar yine çizdiler. bu ne ya laşka oldu çizen çizene :) :)
Ne piyasa oldu.
Sanırım piyasa hsbc nin uzun maliyetinin üzerine çıkmadan rahat etmez artık, ortamda müsait zaten, kısa yapan zarar edebilir hala, saygılar.
[QUOTE=bull market;37038]Yok devenin pabucuuuu
Bunudamı tutturdunuz sn. mbm, helal olsun size.brv.brv[/QUOTE]
bir an olsaydı diye düşündüm sadece........
şaka tabiki...
Arkadaşlar gözünüzaydın sizlere kardeş geldi .lelele .lelele
mesaj sayım 50 olunca kardeşiniz oldum. :..:
[QUOTE=belhal;37042]Ne piyasa oldu.[/QUOTE]
:..::..:
Boğa piyasası böyle bişeydir işte +.
kesin bunlar haber aldı...
aynı hata ikinci defa yapılmaz......
adamlar 46000 e kadarda çizdiler....
uzuna devam....
[QUOTE=abka;36860]sisteme 44.800 den al geldi..[/QUOTE]
saat 11;15 den beri al/tut dayız...
bu grafikler nasıl çalışacak şimdi ?
[QUOTE=mbm;37047]kesin bunlar haber aldı...
aynı hata ikinci defa yapılmaz......
adamlar 46000 e kadarda çizdiler....
uzuna devam....[/QUOTE]
bence de adam hedef yeri gösterdi.
Sabah aklimdan gecmedi degil. Tavan 51.275 gorunuyor bende ama protrade guncel olmasina ragmen max. 49.025 den satis emri cikiyor.
Ben de 50 binli fiyatı görünce abd yasayı geçirdi dedim ...
48 binde satış emrim vardı hatta olurda yasa kabul edilir diye veri öncesi sildimdi ..
olayın içyüzünü öğrenince sinirden ağlayasım geldi ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/vob-sistemler-senaryolar-t3332.html?p=36991#post36991[/url]
Sayın arkadaşlar Halojen arkadaşımız aramızdan ayrılmış..
üzüldüm..
Burdan kimsenin ayrılmasını istemem burda ÖBÜR YERDEN
DAHA YAKIN OLDUGUMUZU ZANNEDİYORDUM...
[QUOTE=HKAYIKCI;37052]Ben de 50 binli fiyatı görünce abd yasayı geçirdi dedim ...
48 binde satış emrim vardı hatta olurda yasa kabul edilir diye veri öncesi sildimdi ..
olayın içyüzünü öğrenince sinirden ağlayasım geldi ..[/QUOTE]
foruma bu ne ya diye yazmaya çalışacagıma tuşa bassam tamammış...:D
Bu piyasa akıl alacak bi yer değil , bu gün burası tam nohamura'nın sokak dansına döndü.
cins kagıt garanti dönüyor..yüksek işlem hacmiyle 3,04 gördü..ve oradan agresif alımla geliyor..eger 3.20 üzeri kapatırsa yolu açılır...hatırlarsanız 3,52 yi görüp 3.40 kapatınca dönüş olacak demiştik...tam tersi şimdi..
az kaldı 50000 e.. hadi yavrum... ancak çıkar zararın... :)
3500 puan kaldı....
Hsbc, Turkıye ıcın Tavsıyesını Notral`dan `overweıght`a Yukselttı
-matrıks-
[QUOTE=mbm;37054]foruma bu ne ya diye yazmaya çalışacagıma tuşa bassam tamammış...:D[/QUOTE]
hee valla mesutcum ne oluyoruz diye marketwach a bakınıyodum ben de ...
kesin yasa geçti dedim ..hatta sevindim emri sildiğime ..
neyse 46 olduk buna da şükür ..
satabilen oldumu 50.000 den ben vobtraderı biliyorum 50.000 den sattı 10 tane ..
ben geç kaldım ekranı açtığımda grafikte farkedebildim.. maalesef .. üüüüüüü
HSBC, TURKIYE ICIN TAVSIYESINI NOTRAL'DAN 'OVERWEIGHT'A YUKSELTTI
-MATRIKS-
Allah belanı versin senin.
Boşverin arkadaşlar, böyle bir yanlışlıktan dolayı yukarıdan satışlarınızın gitmemiş olması kadar güzel bir durum yok bence, ya o hata ile kazandığınız parayı netceksiniz ki?
Önmeli olan hareket takıl hayatını yaşa, ne demiştik 47000 civarı demiştik sanırım, aha az kaldı maraz kaldı 46250 leri kapışıyolar şu an, valla n ediyim şimdi ben, yüzümn kara çıkmadı ona seviniyorum, saygılar.
[QUOTE=mbm;37054]foruma bu ne ya diye yazmaya çalışacagıma tuşa bassam tamammış...:D[/QUOTE]
Aslında evet, ben olayı biraz yaşadım sonra yazdım, rahat satış yazabilirdim çok yukarılardan giderdi, ama ben sandım haber geldi tavan olduk :) , saygılar.
[QUOTE=jelibon;37061]HSBC, TURKIYE ICIN TAVSIYESINI NOTRAL'DAN 'OVERWEIGHT'A YUKSELTTI
-MATRIKS-
Allah belanı versin senin.[/QUOTE]
buna insider denmez de ne denir allahaşkına
[QUOTE=HKAYIKCI;37064]buna insider denmez de ne denir allahaşkına[/QUOTE]
Adamalrın maliyeti 46,900! Şu an fiyat 45,900 adamalr ucuza almadığından insider olmaz. Ortada menfaat yok zarar var.
birde soyle dusunun 50000 i gostermek insanlari biranda shorttan vazgecirmek anlaminda olamazmi
herkes mal beyani acikliyor birde su spk baskani mal beyani aciklasa !!!!!
[QUOTE=bull market;37068]İtiraf ediyorum HSBC den benim dealer çizdi, şimdi 47000 civarı kapanıcaz zannedenler uzuna geçtiği anda basıcam haberiniz olsun, yettiyse yetti artık[/QUOTE]
42.000 e alis yazdim :..::..:
[quote=follow;37069]42.000 e alis yazdim :..::..:[/quote]
Ben de .lelele
sn.kayıkçı ona insider değil enayı denir. nerde görülmüş bir upgrade'in vobu 5000 puan yukarı taşıdığı.. gidip de 6.500 lot çizilir mi :) hadi 300-500 lot al 200-300 puan yükselt sora haberi ver anlarım da... :)
ne bu ya bayram telaşı mı acaba?