[quote=Astatin;340767]sistemde al vermiş..heheh..NUNİ olsa şort acardı
[IMG]http://i54.tinypic.com/2vxewaq.png[/IMG][/quote]
asti bendeki durumda beyle
mental
[IMG]http://i53.tinypic.com/6xzwo4.png[/IMG]
Printable View
[quote=Astatin;340767]sistemde al vermiş..heheh..NUNİ olsa şort acardı
[IMG]http://i54.tinypic.com/2vxewaq.png[/IMG][/quote]
asti bendeki durumda beyle
mental
[IMG]http://i53.tinypic.com/6xzwo4.png[/IMG]
isterse 75 olsun umrumda değil .... flat .. rahat ... yataya bağlar buralarda bence ..... bende dinlenecem biraz .... cümleten kolay gelsin ..
Bugünün mottosu: Majörde Sorun Yok
[quote=fXci;340780]asti bendeki durumda beyle
mental
[/quote]
hule sfenksci, alem adamsın he.dng
sistem grafları seni tahrik ediyor biliyorum..ne zaman senin mesaj yazmanı istesem,bir sistem grafı yapıştırıyorum..yetiyo..3 vakte geliyosun:D.lelele
Majörde Sorun Yok...
Ayrıca NUNİ nerde kaldı
71775 den şort takviye hatta rest of the best...düşüş boyuncaki galdıraçıma çıkmış oldum...5... uwwwwwwwwww
Bu yoncaya sıkı basarlar gibi geldi gün sonuna...59800 üstü kapanış gelecek mi bakalım...
[QUOTE=Astatin;340783]hule sfenksci, alem adamsın he.dng
sistem grafları seni tahrik ediyor biliyorum..ne zaman senin mesaj yazmanı istesem,bir sistem grafı yapıştırıyorum..yetiyo..3 vakte geliyosun:D.lelele[/QUOTE]
benim mentalin sinyal sayısını accuk azaltmam leazım gari üvv emme orjinalliğini bozmak istemeyorum o yüzdem ellemeyorum :::
Majörde Sorun Yok
rastgele patronlar,iyi seanslar !
Operation mindcrime has been completed..Küskü on the way..Hatta in front of the door
[quote=Astatin;340791]Majörde Sorun Yok[/quote]
Dax sabah gapını da gapattı sorun yok patron..:o
[quote=Sekube;340795]Dax sabah gapını da gapattı sorun yok patron..:o[/quote]
yok abi ben şu an yeğenime gitar dersi veriyorum.. fa major basıyoda..ona dedim aferim soroun yok diye:..:
ha ama evet VOB dada majorde sorun yok...<68500 scenario live, selçuklu most rarely known expanded ending diagonal live,
72 bin yandığı anda cezayı kestiler..
patron postu uzun vadeli giydim diyosun yani :)
[quote=The Tatar;340800]patron postu uzun vadeli giydim diyosun yani :)[/quote]
yok patron..kastım fdjr/x30yvade grafındaki negatif ayrışma trendinin bozulmadığı idi...VOB da uzun vade olurmu le..yerler adamı
[quote=Astatin;340793]Operation mindcrime has been completed..Küskü on the way..Hatta in front of the door[/quote]
Majorde sorun yok
o nasıl bir majör,elden 4 çeker var palada her daim:)
Majörde Cümbüş Var
ulen böyle şansın.şortların775 den olan taze kısmısını 100 e kavırma yazdım..150 den döndü lebron..üwwww..bende 70100 den kaparım ula pala...
Major titriyo
klasik müzikle seans çok eyi gidiyor tavsiye ederim gari pişman olmazsınız bende alışkanlık haline geldi artık :::
sanki favori çay bahçesi tahtası :)
[quote=fXci;340813]klasik müzikle seans çok eyi gidiyor tavsiye ederim gari pişman olmazsınız bende alışkanlık haline geldi artık :::[/quote]
Klasiğine bağlı sfenksçi..misal ben Wagner le denedim..Gözümdne burnumdan kan fışkırdı, bilgisayarı tekmeledim..hatta arada sanırım kardeşimin kedisini de tekmeledim...sanırım diyorum çünkü ben hatırlamıyoru, kardeşim diyor tekmeledin diye..muhtemeln doğru diyor çünkü kedi beni görünce kaçıyor :Dsaklanıyor
İbişler artık ters flamada daralan üçgen yerine genişleyen üçgen kullanıyorlar böylece stoplar daha rahat patlıyor.. :)
Atakuleden at beni gülüm amman amman amman,
İn aşşa tut beni,
İn aşşa tut beni,
Çakkala yafrim çalkala,
Şehrişeye çorbası gibi,
vobaş tan açıklama : fiyat oynaklığıyla ilgili kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur :)
ihahahaa haber ajansı :)
longgggggggggggggggg
piyasa 7.000 puan düşecek,sistemde buralardan al olacak..bende uzunlamayacam...olamazzzzzzzzz
longları yakacaklar..catır,catır
[quote=Astatin;340821]Atakuleden at beni gülüm amman amman amman,
İn aşşa tut beni,
İn aşşa tut beni,
Çakkala yafrim çalkala,
Şehrişeye çorbası gibi,[/quote]
gıllanma var mı astatin patron....heyk
71775 taze şortlar 71225 den iflat..eski şortlar devam
tekrar full şort... (5 galdıraç)
GILLANMIYORUM
MAJORDE PROBLEM YOK
sen dah adur.ç..daha garan a vermediler..du bakalım...
ohara ve buhara..noolti yaww..USDTRY ye saldırmışlar
Cok hızlı hareketler var kıpır kıpır masallah,bu arada herkese tekrar selamlar
[QUOTE=Astatin;340817]Klasiğine bağlı sfenksçi..misal ben Wagner le denedim..Gözümdne burnumdan kan fışkırdı, bilgisayarı tekmeledim..hatta arada sanırım kardeşimin kedisini de tekmeledim...sanırım diyorum çünkü ben hatırlamıyoru, kardeşim diyor tekmeledin diye..muhtemeln doğru diyor çünkü kedi beni görünce kaçıyor :Dsaklanıyor[/QUOTE]
bunları dinle mumkunse kulaklıkla diyne kulaklık yokusa kolonlar sağ sol sesleri net ayırabileceğin konumda olsun gari.
[url]http://magnatune.com/artists/albums/voicesofmusic-concerto/[/url]
[quote=Sekube;340820]İbişler artık ters flamada daralan üçgen yerine [COLOR=red]genişleyen üçgen[/COLOR] kullanıyorlar böylece stoplar daha rahat patlıyor.. :)[/quote]
Mikemmel tespit..glasik veya raning 3 gen olunca sistemciye de histemciyede az zarar ver,yordu..genişleyen üçgen de takılana her şey 2 katı..zarar da stres de..
[quote=Astatin;340834]ohara ve buhara..noolti yaww..USDTRY ye saldırmışlar[/quote]
1.6180 üstü saatlik kapnış gerekiyor patron..Nedense bar kapanışında hep basıyorlar...
Şimdi size bir soru..Sabah; Ali 1000 kontrat şort, PALA 1000 kontrat long..Kapanışta ise Ali 1000 kontrat long, PALA 1000 kontrat şort..piyasada başka oyuncuların o gün etkisi yok varsayımıyla, akşam APSD değeri ne olur önceki güne göre :)..
(Gün içi Ali PALA ya veya PALA Ali ye naaptı önemi yok hueheuehe)
71025 fiyat itibariyle hafiften GILLANIYORUM...
ama deep hystem diyorki, yeme bu numaraları bütün gün güçlü gösterdi nooldu sonra?