Herkeze merhaba
5 dakkalıklarda OBO 41650 41600 civarı aşağı kırılır.
Printable View
Herkeze merhaba
5 dakkalıklarda OBO 41650 41600 civarı aşağı kırılır.
herkes long mu
[quote=atlascepkenli;112021]uyumuyorum,,, spora gittim geldimmm,,,, kaslar da lazım,,,, balığa gidelim ,,, zaten 1 hafta longum ,,, bi işim yok yani,,,,, :D:D
yarına çok güzel hazırladılar ortamı,,,, geeeeeeel vatandaaaşşşş geeeeel looong şiş ,,, yiyen var mı .lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
[quote=atlascepkenli;111959]geceye en cafcaflısından bir long,,,, ensem kalın ne de olsa :D :D[/quote]
[quote=atlascepkenli;111907]yarına gablı uzun için,,, bugüne şort[/quote]
[quote=atlascepkenli;111909]hafta kapanışı beklentim 43125 :D[/quote]
yurdum insanı bugün ,,,, olmadı yarın,,,, vob da 42700 test edilecektir,,, etmezse ahanda ben de bişi bilmiom,,, o kadar da netim .boks..boks.
bu arada ben nie teşekkür almıom ya hiç---- :(
[QUOTE=fXci;112142]bu zıbıdıylamı açılıyo gözün göynün :::[/QUOTE]
Adam zıbıdı olabilir ama ah bu bayanlar ah, androjen hormonu yüzünden gözleri kör bile olurr:..::..::..:, bu avatarda kıllardan çok kaslı kol ve deri rengi etkilemiş olmalı, adamın kafayı ayrıca resim yapın hiçbir bayan dönüp bakmaz, kaslı kolları ve esmer deri görüntüyü tamamlıyor:D, biz nasıl ostrojen sayesinde beyaz bacak gördükmü gözümüz göynümüz açılıyor, mesela mersiyk in avatarda bacak bacak üstüne atmasa adamın gözüne sokar gibi oturmasa avatarmı olurmuş o resimden:..::..::..:..., buradada kollar aynı işlevi görüyor....saygılar...
[quote=truva;112146]kafam allak bullak oldu ya
piyasada ne olacagını kestirebilen var mı
15:30 parekende verisi iyi gelecek muhtemelen
ordan piyasayı kaldırırlar diye umuyorum[/quote]
benim şu andaki stratejim:
en çok işlem 800-900 aralığından döndü.
950 üzerinde long, 750 altında short olmak lazım derim.
her ikisinde de stop 150 points.
kolay gelsin.
tecrübelerim derki.............. vob bööyle sabit kaldımmı kesin bitarafa yalancıktan hareket yapar......... sonra yalancıktan hareketin zıttına zıttına uzun hareket başlar :::
[quote=atlascepkenli;112152]yurdum insanı bugün ,,,, olmadı yarın,,,, vob da 42700 test edilecektir,,, etmezse ahanda ben de bişi bilmiom,,, o kadar da netim .boks..boks.
bu arada ben nie teşekkür almıom ya hiç---- :([/quote]
çok ıdaaLı oldu beyaaüüü:confused:
[quote=bull market;112153]Adam zıbıdı olabilir ama ah bu bayanlar ah, androjen hormonu yüzünden gözleri kör bile olurr:..::..::..:, bu avatarda kıllardan çok kaslı kol ve deri rengi etkilemiş olmalı, adamın kafayı ayrıca resim yapın hiçbir bayan dönüp bakmaz, kaslı kolları ve esmer deri görüntüyü tamamlıyor:D, biz nasıl ostrojen sayesinde beyaz bacak gördükmü gözümüz göynümüz açılıyor, mesela mersiyk in avatarda bacak bacak üstüne atmasa adamın gözüne sokar gibi oturmasa avatarmı olurmuş o resimden:..::..::..:..., buradada kollar aynı işlevi görüyor....saygılar...[/quote]
sorma :) :D
Sonunda Fdax desdeğini aşağı kırdı biz tutmayalım
gömün canlarım...yükseltemediniz bari adam gibi gömün...
ellerine yüzlerine bulaştırdılar vob tahtasını :::
Bizdede OBO filan kalmadı dağıldık 5 dk ile kıl payı kurtardık yoksa 5 dklar zayıf da olsa ala geçiyordu.
[QUOTE=fXci;112155]tecrübelerim derki.............. vob bööyle sabit kaldımmı kesin bitarafa yalancıktan hareket yapar......... sonra yalancıktan hareketin zıttına zıttına uzun hareket başlar :::[/QUOTE]
ahanda geldi yalancıktanmı gerçekciktenmi gorcez :::
ANNA
[IMG]http://i39.tinypic.com/2m2dea0.png[/IMG]