şartlı emri iptalde ceza varmı arkadaşlar
Printable View
şartlı emri iptalde ceza varmı arkadaşlar
[quote=bull market;112176]Bugün kapanış tahminimi erken yapıyorum yine:)
40400...[/quote]
40875 :) yarına da gablı uzun
5 dklık OBO hedefine ulaştı bakalım saatlikte başı şimdi tamamlanmış olan bir OBO yapacaklar mı?
[QUOTE=cırcır;112186]şartlı emri iptalde ceza varmı arkadaşlar[/QUOTE]
benim bildigm emir iptaline ceza var iyileştirmeye yok
[quote=chn69;112185]bu konuyu açarmısınız
emir iptaline veya iyileştirmeye nasıl ceza olurki???[/quote]
emir iptaline ceza varmıs ben de odedgımde ogrendım.vobaş a mail attım bana garıp geldı durum netlesınce buraya da yazarım..aracı kurum temıat yetersz dıye emrı ıptal edıo kademeye de bakıorm orda da bı degısıklık yok yanı yazma sılme gıbı bı durum yok otomatık ıptal oluo.ama vob ceza kesıo biri kelek atıyo ama anlamadım
Sn abka baba sistem ne durumda ?
Sn larossian 15 dak. sistem sata geçti mi ?
Sıralama alfabetiktir...
[QUOTE=cırcır;112186]şartlı emri iptalde ceza varmı arkadaşlar[/QUOTE]
Ben geçen hafta aracı kuruma sordum yok dediler
Emir iyileştirmeye ceza yok iradi yani kendi iptal ettiğiniz ya da temiant yetersizliğindne iptal olan emirlere ceza var detaylar burada: [url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/ProcedureTree/2009-87.pdf[/url]
[QUOTE=hilm;112191]Sn abka baba sistem ne durumda ?
Sn larossian 15 dak. sistem sata geçti mi ?
Sıralama alfabetiktir...[/QUOTE] malesef hala al da...:(
[quote=VOBiX;112193]Emir iyileştirmeye ceza yok iradi yani kendi iptal ettiğiniz ya da temiant yetersizliğindne iptal olan emirlere ceza var detaylar burada: [URL]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/ProcedureTree/2009-87.pdf[/URL][/quote]
tamam dogru da,teminat yetersz se emrı zaten aracı kurum dırek ıptal etmıomu vob a gondermeden,ona nasıl ceza kesıo vob?mantıksız deıglmı bu.
bu arada şöle bı kıyas yapıym da ıptaldekı maddeye baglı yorum yaptıgm anlasılmasın,temınat yeterszlgnden 100 kontrata 80 ytl gıbı bıceza kesılms..soledgm bu .yoksa ıslem mıktarının cok ustunde emır ıptalınde cuzzı bı para kesılıo onu bılıorm onda sıkıntı yok
emir iptali konusuna cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler
[QUOTE=VOBiX;112188]5 dklık OBO hedefine ulaştı bakalım saatlikte başı şimdi tamamlanmış olan bir OBO yapacaklar mı?[/QUOTE]
Abim o dediğin olursa taa 37500 de görüşürüz ballı kaymak olur.