-
[QUOTE=oguzhan;112218]Arkadaşlar bu kadar düşüyoruz ama bir gariplik var dolar sabahki ile hemen hemen aynı para girişi halen iyi vaziyette
sadece açık pozisyonda durum iyi
Büyük abilerimiz bize bir iyilik düşünmesinle sizlerin fikriniz nedir[/QUOTE]
Hiç fikri düşüncesi olan yokmu içimizde çok tecrübeli arkadaşlar var paylaşalım lütfen
-
[quote=oguzhan;112222]Hiç fikri düşüncesi olan yokmu içimizde çok tecrübeli arkadaşlar var paylaşalım lütfen[/quote]
Bunların niyeti galiba temmuza kadar tutmak ,sonrada basmak.:..:
-
yine artı kapatıcaz galiba
-
[QUOTE=fXci;112155]tecrübelerim derki.............. vob bööyle sabit kaldımmı kesin bitarafa yalancıktan hareket yapar......... sonra yalancıktan hareketin zıttına zıttına uzun hareket başlar :::[/QUOTE]
[QUOTE=oguzhan;112222]Hiç fikri düşüncesi olan yokmu içimizde çok tecrübeli arkadaşlar var paylaşalım lütfen[/QUOTE]
Amma ANNA ZIESTENOVA CORTLADI
-
veriyi beklıorz muhtemelen..ama bu saatte daha da dusersek bugun ciddi dusus gelır saat daha cok erken
-
[quote=Larossıan;112223]Bunların niyeti galiba temmuza kadar tutmak ,sonrada basmak.:..:[/quote]Arada 5 dklıklarla kazanacaz başka yapacak birşey yok bir aşağı bir yukarı git gel.:)
-
Alın sie bir ihtimal
[IMG]http://i43.tinypic.com/zoeuzr.png[/IMG]
-
Veri ile yukarı gitmemiz olası daha sonra paşa gönülleri bilir
-
[QUOTE=fXci;112228]Alın sie bir ihtimal
[IMG]http://i43.tinypic.com/zoeuzr.png[/IMG][/QUOTE]
40800 600 kırılmadıkça bu ihtimal mevcut
-
[QUOTE=QUEEN;112230]40800 600 kırılmadıkça bu ihtimal mevcut[/QUOTE]
kraliçem emma zayıf ehtimal bu kenarda dursun ::: ANNA ZIESTENOVA CORTLADI
-
[QUOTE=Larossıan;112227]Arada 5 dklıklarla kazanacaz başka yapacak birşey yok bir aşağı bir yukarı git gel.:)[/QUOTE]
Böyle günlerde benim 5 dk lıklar ala dönerde sata daha aşadan döner örnek biraz evvel 40925 ala döndü şu an 40800 hiç kıpraşmayalım daha iyi ben öyle yapıyorum ne zaman 15 likler zayıf ala döndü tabi diplerdeyse o zaman pzisyonumu kapatıyorum.
-
Selam herkese.Bundan sonra ne var ne yok short zamanı.Elini kırarlar adamın 975 short 975 long 950 flat 900 long 950 full short yola devam.Çok manyak baskı var.Ben geziyom daha dokunmam.