-
[quote=küçük_k;225663]evet survival craft bilirim
Small land-based vessel specially built for rescuing swimmers in danger of drowning, or a boat carried aboard a larger ship in case of a need to abandon ship.[/quote]
sana muhteşemsin demiştim, işte ben ve kuzu survivaldeyiz, sırası gelince konuşacağız,....
-
[quote=indregandi;225656]varmı dolar alacak varmı borsayı satacak, garanı boş yeremi peydahladılar,...
aslolan şudur, finans.......
garan kılftır, minare anayasa paketi, kıprıs ve ermeni açılımdır,.....
nasıl sonuçlanacağını biliyormusunuz, arkasında finans olduğu muhakkak, direnç varmı, bilmem, işte böle, bir yanda irade beyan edildi, diğerine bakıyoruz,.............
gerisi hikaye, zaman yarışıyor,.....................her şey zaman, gerisi hikaye,.......[/quote]
soru şu, anayasa paketi, kıprıs, açılımların her türlüsü, garan kılıfına sığarmı,...
-
[quote=indregandi;225665]sana muhteşemsin demiştim, işte ben ve kuzu survivaldeyiz, sırası gelince konuşacağız,....[/quote]
[quote=indregandi;225666]soru şu, anayasa paketi, kıprıs, açılımların her türlüsü, garan kılıfına sığarmı,...[/quote]
iltifat için teşekkürler...
29binden itibaren yaşanan çıkış grafına bakınca neyin nereye sıgacağı belli değil.. bu kadar sağlam ve kesintisiz çıkış... kuzunun deyimiyle peeehhhhh.. peeehhhhh
sistemli olmak şart... tersde kaldığımızı anladığımızda elimizi kesseydik koldan olmayacaktık..
kör inat eyi değil..
74 geçerse ben kaçarım.. can filikasındakilere allah yardım etsin..
-
[quote=indregandi;225633]sıra güçte, güç demek ağa demektir, ağanın rakibi yine kendisidir, gücünü kendi üretir ve kendi tüketir,ky yi bu çalışmalarında oya işler gibi işler ve sonunda şişler.........
aşağıda ağa ölçer, pala, placı, indregandi al satlar,........ve sinyalleri,..............
[IMG]http://i42.tinypic.com/296idk.jpg[/IMG][/quote]
pala var pala ölçer var palacı var da indregandi ölçeri yok mu bunun
-
[quote=PALA;225668]pala var pala ölçer var palacı var da indregandi ölçeri yok mu bunun[/quote]
alta koyduk ya palm, bunlar killerman, tam anrşist, şöle ağa yataya giriyor, soru işaretleri bitmek bilmiyor, günün birinde bu indregandi al satlar çıkıyor meydane,......alta koydum onları,................sarı düz çizgili olanlar, bu benim analiz karavan gibi, gir içine yaşa,....
-
zühdü online görünüyo ama buralardamı.. iki kelam etsede sebeplensek diyorum...
-
[quote=küçük_k;225667]iltifat için teşekkürler...
29binden itibaren yaşanan çıkış grafına bakınca neyin nereye sıgacağı belli değil.. bu kadar sağlam ve kesintisiz çıkış... kuzunun deyimiyle peeehhhhh.. peeehhhhh
sistemli olmak şart... tersde kaldığımızı anladığımızda elimizi kesseydik koldan olmayacaktık..
kör inat eyi değil..
74 geçerse ben kaçarım.. can filikasındakilere allah yardım etsin..[/quote]
gaza geldik küçük k, başta bozo, garan diyip short oldu, guzu 65600 den gol oldu, bende bunları solladım dedim 67475 üstünden, gol oldum, o arada %4.43 yedik, bu hesapta yoktu,......ama ne oldu, yaşıyoruz ulam kör topal ama yaşıyoruz, tekrar için oluk oluk para akıtmaları lazm bunların, o ara insiyatifi alırız, meraklanma,......sistemin kralı var, hemde krem hediyeli,...
arada bir sürü indik mondik var, hepsi tutarlı ağiz ağıza bakıyor, kuş uçurtmuyor bunlar, .....
-
herkes pozunu yazsın ben örneğin shortum, yarına short girecem, anadınızmı,......
sonradan olmasın,......
-
[quote=indregandi;225671]gaza geldik küçük k, başta bozo, garan diyip short oldu, guzu 65600 den gol oldu, bende bunları solladım dedim 67475 üstünden, gol oldum, o arada %4.43 yedik, bu hesapta yoktu,......ama ne oldu, yaşıyoruz ulam kör topal ama yaşıyoruz, tekrar için oluk oluk para akıtmaları lazm bunların, o ara insiyatifi alırız, meraklanma,......sistemin kralı var, hemde krem hediyeli,...
arada bir sürü indik mondik var, hepsi tutarlı ağiz ağıza bakıyor, kuş uçurtmuyor bunlar, .....[/quote]
yani diyorsun ilk sat sinyali gelkirse paçayı yıttık..
emegine zeval gelmesin..
-
[quote=küçük_k;225674]yani diyorsun ilk sat sinyali gelkirse paçayı yıttık..
emegine zeval gelmesin..[/quote]
çare yok küçük k, mecburcu, survival devam, yukarıya over bought saldım, kuş uçurtmuyor, o yeşil indik, .........her gün önlem alıyorum ben,......işi biliyoruz küllerimizden doğarız, cumhuriyet gibi,...................
-
SHORT kardeşlerim için kamyon yazıları..
** Para bende bundan sonra kıro olcam...
** Sen Longlarla doğan güneş, ben shortlarla çilekeş..
** Longcular duruşuma, şortçular gidişime hasta ..
** Alırsın Long, olursun Lord..
** Sevdamız shortlarla, davamız Longlarla..
** Shortun ustası, Longun hastasıyım..
** Yaşamak Longsa, üstü kalsın kardeş...
** Shortların nazına, Longların aragazına hastayım..
** Rahmetlide Longlardı..
** Gaz fren şanzıman, Shortların hali ne zamandır duman..
[url]www.şortörlermasumdur/+18.com[/url]
-
[quote=küçük_k;225674]yani diyorsun ilk sat sinyali gelkirse paçayı yıttık..
emegine zeval gelmesin..[/quote]
aynen öle, bu arada napıoruz hayatı idame, zaman bize çalışyor,........