-
[quote=atlascepkenli;112341]yarın tcell temettü verecek,,,, yarına endekse etkisi olacak,,, zaten vadelide satın alınıyor,,,, makas bugün büraz açılmıştı,,, yarın daralacak,,, yarın yükselişi tcell ve dohol ile yapacaklar x30 da,,, beklentim buydu,, o yüzden ölümüne long,,,,, :::[/quote]
Borsada kesin birşey yoktur hele vobda hiç.:)))
-
[quote=fahri78;112342]Dowun tepmesini beklemek lazım.. Tepe 4360.. Yarın düşüşe devam için..
[URL="http://img144.imageshack.us/my.php?image=dowhed.png"][IMG]http://img144.imageshack.us/img144/5571/dowhed.png[/IMG][/URL][/quote]
8360 olacaktı herhalde.:p
-
[quote=VOBiX;112336]Maç başlamış 1-1 bile olmuş. Ben görmeyeli BJKnin kadrosu baya bi değişmiş.[/quote]
al bendende o kadar,,, aylar olmuş takip etmeyeli,,,
edindiğim izlenimler; fb-- aragones derhal şutlanmalı--- tuncay geri gelmeli--- volkan demirel nerdeydi,,,,?--- takıma ruh üflenmeli,,, hepsi ruhsuz,,,,,----
bjk--- kadro çok hoş,,,--- yusuf u zaten severdim--- bobo nun yeri barca--- inanmış insanların mutluluğu yüzünden okunuyor,,, bunlar şampiyon da olur,,,,:::
ha bide penaltı süperdi,,, hakem,,, beşiktaşlı futbolculara---" yazık bırakın atsınlar bi tane " der gibiydi,,, :D
-
tenk yu [B][SIZE=5]KARTALIM[/SIZE][/B]...
ilk kupa müzeye sırada şampiyonluk kupası var!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=Larossıan;112344]8360 olacaktı herhalde.:p[/QUOTE]
Evet 8360. Teşekkürler. :)
-
FB Dededen kurtuldu sayılır. 4-1 kere maşallah şeklinde manşet atılmasın diye hakem havadan bir penaltı verdi. Kavga olmaması güzeldi. Kardeşlik içinde bitti. Beşiktaşa tebrikler.
-
[quote=VOBiX;112327]Yalandan kim ölmüş
Meraktan kedi ölmüş[/quote]
ne demek bu şimdi,,, parsanlarımı sattım bugün,,, :mad::mad:
-
[quote=VOBiX;112335]Şşşştr güvenilir kurumla çalışılıyor işte. Büyük kurum.
VOBa yeni başlayanların %99u temiant hesabı ile cari hesap ayrımı olduğunu giderlerin cari hesaptan kesildiği bilmez. Gökhan boşuna yırtınmıyor mevzuatı okuyun diye.[/quote]
nie dalga geçion,,, :D
tüm borsa geçmişim 3 yıl,,, vob geçmişim 5 ay,,,,
ama işler rast gitti ,,, teferruatlara boğulmadım,,,
sankoyu aradım,,, yarın telefon edeceklermiş,,, bakalım nolacak???
pis pazarlık yapacam,,,
-
[QUOTE=atlascepkenli;112349]ne demek bu şimdi,,, parsanlarımı sattım bugün,,, :mad::mad:[/QUOTE]
PARSNlarını bugün sattıysan onalrın parası Cuma günü hesabına geçer. Sen de en erken Cuam günü VOB temiant hesabına aktarabilir ve pozsiyonu Cuma günü açabilirsin. IMKBde T+2 takası diye bir şey var. .dng
-
önümüdeki 2 gün sert geçecek,,,, :D yönünü bilirseniz çok kazanırsınız,,,
-
[quote=VOBiX;112351]PARSNlarını bugün sattıysan onalrın parası Cuma günü hesabına geçer. Sen de en erken Cuam günü VOB temiant hesabına aktarabilir ve pozsiyonu Cuma günü açabilirsin. IMKBde T+2 takası diye bir şey var. .dng[/quote]
para bugün geçti demek istedim,,,, ne kadar gıcık bişisin sen yaaaa,,,, sana ne ki zaten,,,, :::::: zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış,,, senin ki o hesap,,,,:cool:
-
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/3548/sedatabeynk6.gif[/IMG]
Seninki de bu hesap