-
[QUOTE=SEYYAH;112363]tamam rahat ol dert etme.ben [B]tek kurumdan 25.000 kontrat[/B] satış yazarım 9:45 deki satış kademesine maksat dost bizi alışverişte görsün.[B]yabancı değilsin[/B] :::::::::
peki sen 25.000 kontratı tek kademede görsen bile 5.000 kontratı yine 16 kurumdan mı kapatacaksın? gerek var mı buna? :::::::::
rakamlar uydurmasyondur.gerçekle ilgisi yoktur.geyik maksatlıdır.
YASAL UYARIMI da yaptım :::[/QUOTE]
şimdi konuşturacan beni, diyecekler efg deki çakal voborsada yazıyor:::
anladın sen onu:D:D
-
[QUOTE=atlascepkenli;112364]evet 2 oldu,,,,istediği kadar araştırsın,,,,, ama hep yanlışları savunuyor,,,, insanları zan altında bırakıyor,,,,, bakalım vebalini nasıl ödeyecek,,,, öteki tarafa havale ediyorum,,,,,
birisinin burda,,, imzasında yazdığı gibi,,,,
3 kuruşuk adama 5 kuruşluk değeri verirsen aradaki 2 kuruşa satılırsın,,,
olay bu,,,,.uyk[/QUOTE]
Unutma fiyatı piyasa belirler. Bkz : Arz talep dengesi fiyat miktar grafikleri.
Dua et karşındaki benim eğer Gökhan olsaydı halini düşünemiyorum bile.
Neyse bi daha senin hakkında bir şey yazmayacağım.
kayahan hakkında da çok yazdım zaten sadece yeni gelenler kim kimdir nasıl davranır bilmedikleri için etkilenmesin.
-
[quote=VOBiX;112365]tek emirde 2000 kontrat ve üzeri özel emirler pazarına gider. Yazdırmazlar. Ondan kontratoları hem parçalamış oluyor hem de pastacıalra Ceeee yapacak.[/quote]
yaf [B]geyik yapıyoruz[/B] VOBIX nerden çıkardın şimdi özel emiri yaf :o
no geyik plz :::
-
[QUOTE=VOBiX;112365]tek emirde 2000 kontrat ve üzeri özel emirler pazarına gider. Yazdırmazlar. Ondan kontratoları hem parçalamış oluyor hem de pastacıalra Ceeee yapacak.[/QUOTE]
ciddiyemi alındık ne yahu:::
mesajım yerine ulaşmadı heralde laf sokalım derken laf yiyecez heralde,
5000 kontrat bende olsa burda sistem muhabbeti yapacağımı zannetmiyorum:::
-
[quote=VOBiX;112368]Unutma fiyatı piyasa belirler. Bkz : Arz talep dengesi fiyat miktar grafikleri.
Dua et karşındaki benim eğer Gökhan olsaydı halini düşünemiyorum bile.
Neyse bi daha senin hakkında bir şey yazmayacağım.
kayahan hakkında da çok yazdım zaten sadece yeni gelenler kim kimdir nasıl davranır bilmedikleri için etkilenmesin.[/quote]
iyi de sen kafadan atıosun,,, zan altında bırakıozun beni,,,,, neyse zaten hakkımı helal etmiyorum,,,,,
gökhan değil,,, jet lee olsa ne yazar,,, benim alnım ak,,,,
sen kendi dünyanda bişiler oluşturup,,,, rüyada yaşıo gibisin,,,,
gerçek dünyaya dön artık
-
[QUOTE=SEYYAH;112370]yaf [B]geyik yapıyoruz[/B] VOBIX nerden çıkardın şimdi özel emiri yaf :o
no geyik plz :::[/QUOTE][QUOTE=traderx;112372]ciddiyemi alındık ne yahu:::
mesajım yerine ulaşmadı heralde laf sokalım derken laf yiyecez heralde,
5000 kontrat bende olsa burda sistem muhabbeti yapacağımı zannetmiyorum:::[/QUOTE]Eee ben beceremedm pastacılara gönderme yapmayı üüü
-
[QUOTE=Astatin;112357]şirine fotoları vardı sende onları isterük:..:[/QUOTE]
Şirineyi senin şirin babaya sormalı. Ben gogulda görmüştüm.
-
[QUOTE=atlascepkenli;112373]iyi de sen kafadan atıosun,,, zan altında bırakıozun beni,,,,, neyse zaten hakkımı helal etmiyorum,,,,,
gökhan değil,,, jet lee olsa ne yazar,,, benim alnım ak,,,,
sen kendi dünyanda bişiler oluşturup,,,, rüyada yaşıo gibisin,,,,
gerçek dünyaya dön artık[/QUOTE]
::: [B]cepkenlee [/B],vobix haklı yazdıklarında yanlış yok lem bence sen kendüü ifade edemedin :::
-
ama ben dün gece uyarımı yapmıştım!
ÜÇGEN içinde sıkışma gözlemleniyor diye...longları badem yaptılar bugün FDAX'ta :::
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs539.xs.to/xs539/09203/ucgen976.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=SEYYAH;112366]biz kapanırken FDOW 8.307 imiş...ona göre yaparız sabaha hesabı...[/QUOTE]
Futurelar da dowun kapanmasını bekliyormuş ya da dow kapnınca bir haber geldi. 8296 oldu.
-
cendermeler cendermeler:D:D
[IMG]http://img247.yukle.tc/images/7471ssgd.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=atlascepkenli;112341]yarın tcell temettü verecek,,,, yarına endekse etkisi olacak,,, zaten vadelide satın alınıyor,,,, makas bugün büraz açılmıştı,,, yarın daralacak,,, yarın yükselişi tcell ve dohol ile yapacaklar x30 da,,, beklentim buydu,, o yüzden ölümüne long,,,,, :::[/QUOTE]
iyi hoş tcell'in temettüsünü hesaba katarak long poz almışsın, ama tarihleri karıştırmışsın:) tcell pazartesi bölünecek nabeerrrr...:..: