işte böle delikanlılar, cümleten iyi akçamlar,.............
Printable View
işte böle delikanlılar, cümleten iyi akçamlar,.............
[quote=indregandi;225672]herkes pozunu yazsın ben örneğin shortum, yarına short girecem, anadınızmı,......
sonradan olmasın,......[/quote]
full long girdim. bakalım ne poh yiyecegiz
[quote=dede;225684]full long girdim. bakalım ne poh yiyecegiz[/quote]
her işte bir hayır vardır dede, yarın çarpışacağız o zaman,....
bu vaşingtonun niyeti dötgen, bu hoş olmaz, bu yüzden 828 altında kapatması daha iyidr, 828 fibonudur bunun,...dörtgen bozar,.....
[quote=indregandi;225685]her işte bir hayır vardır dede, yarın çarpışacağız o zaman,....[/quote]
hep aç gözlülükten kaybediyoruz. daha fazla daha fazlasını istiyoruz. durmasını bilmiyoruz sonuç, çarpılıyoruz. halbuki attın cukkaya günlük nevaleni, kapat oglum daha ne bakıyorsun. yedirirmi bu akbabalar. yedirdilermi şimdiye kadar, iki ileri üç geri. ben şimdiye kadar yapamadım bari torunlar yapsa.
[quote=dede;225690]hep aç gözlülükten kaybediyoruz. daha fazla daha fazlasını istiyoruz. durmasını bilmiyoruz sonuç, çarpılıyoruz. halbuki attın cukkaya günlük nevaleni, kapat oglum daha ne bakıyorsun. yedirirmi bu akbabalar. yedirdilermi şimdiye kadar, iki ileri üç geri. ben şimdiye kadar yapamadım bari torunlar yapsa.[/quote]
gün gelir yaparız dede, herşeyin zamanı ve sırası var, .....her şey zamana karşı dede, mücadele zamanla,........
[quote=indregandi;225693]gün gelir yaparız dede, herşeyin zamanı ve sırası var, .....her şey zamana karşı dede, mücadele zamanla,........[/quote]
işte bütün meselede bu, buna dayanacak sermaye lazım. biz paralı uşaklardan değilizki, tırnaklarımızla kazandıklarımız. onu vermeden üç beş sebeplenmek. zevk için olsa neyse. ama o olmadığına göre. akılcı davranmak şart. duracagımız noktayı bilmek şart. ne diyelim iyi geceler.
[quote=dede;225706]işte bütün meselede bu, buna dayanacak sermaye lazım. biz paralı uşaklardan değilizki, tırnaklarımızla kazandıklarımız. onu vermeden üç beş sebeplenmek. zevk için olsa neyse. ama o olmadığına göre. akılcı davranmak şart. duracagımız noktayı bilmek şart. ne diyelim iyi geceler.[/quote]
dede sistemlerde sorun yok, indikatörlerde öyle, 1000 yerine göre 2000 puvanlara daynmak şart, buradan ky yi yakalıyorlar ve ziyorlar, şimdi bu periyoda gireceğiz, zararı long ve short olarak bize taksim edeckler, paylaştıracaklar, garan kılıç gibi dururken biz onun gölgesinde çalışacağız, geçmişte imf vardı, gün hafta vardı, bunlar bitmez, o zaman elimizdeki ölçerlere güveneceğiz, bunlar tek silahımız,....
şimdi benim pala kesene kadar ki buradan söyleyecem kesti diye, ki şu anda alda, bu yüzden en fazlasından bir yataya gireceğiz, gün içinde veya bir günden diğerine 1000-2000 puvanlık dalgalı bir periyod, tepede ve dipte, bu periyod içerisinde zarar varsa çıkartırız, kar yaparız, zarar yaparız, üç ihtimal, burada indikler çalışır, indiği iyi olan kazanır, burada % 4.43 çalışmaz, şimdi bu %4.43 bir kazık, baltayı al eline bütün gücünle vur bakalım yara bilecekmisin, işte bu yatay demek, bunu yatay yarar, farkına bile varmayız,....
bir yanda garan, bir yanda merkezin faiz tehditi,........
öle bir proceksiyonki alda devam edceğiz, iyi yerden cörte lönk olabilirsek, zarar çıkacak, kafamdaki bu,.......hayırlısı artık,......her kafadan ses çıkacak, ben hariç...................
gandi yarının proreksiyonu hazır mı...
indra....
gene bele short yakalamıştı bendenizi...
yıl 2007...ekim 10...70 000 den shrt yakaadı beni....inetti inletti...76 000 e gitti...süründüm süründüm....
ne oldu diye bi sor....
cugap vereyim....3 günde 66 000 e indi keriz...git grafa bak...git hisse nette topigime bak....inim inim inliyordum...
66 000 den kütlettim tabii....
ne yazmıştım bilion nu....
noldu agama noldu...sarardı benzi soldu...demiş ve paraşları cepcegizime komustum....
nostalji güzeldir....
[quote=küçük_k;225712]gandi yarının proreksiyonu hazır mı...[/quote]
sabah osun küçük k, yereler belli, bu gün yazmıştım, değişiklik yok, futuralarıda alalım, yavaş yavaş,....
[quote=küçük_k;225600]alan 5000
satan 3750
makaz nerdeyse sıfır..
kapanış 73800
geceye cört...
kuzum yanlız kalmasın..[/quote]
dikkat edin longcu fazla ise yukarı gitmiyor 3-4 gündür..
ani çıkşlar yapıp longcu yaratmaya çalıştı...
yarın için gap ver dedik...
şimdilik tom jonsa göre eksi gap hazır...