-
[QUOTE=mbm;37100]benim jeton yeni düştü...
o anda fiyatlarmı yanlış geliyor dedim.. foruma sorayım dedim... emir hazırdı,tuşa bassam 8000 puan varmış...
vaybe....
o zaman üzülmemiştimde.. şimdi çok koydu.....
şimdi yeni üzülmeye bşladım.....şuanki portfoy bir anda 2.5 katına çıkacaktı..
vay anasını vay be.....[/QUOTE]
üzülmeyin sn. mbm 50.000 e kadar tek tuş çizdiler yani o anda gönderseniz 50.000 e gerçekleşmezdi emriniz, ancak 46,500 e kadar girilen emirler geçekleşti sonrasında.. zaten seans sonunda da gördü orayı tekrar.. önceden 50.000 e satış girenler kaymağını yedi.. vayy be ne gündü, kısada olanlar amma panik yapmışlardır o anda..
-
Hiç bulaşmak istemiyorum. Ancak okuduklarıma da inanamıyorum . Bu topikte tekniğin , sistemlerin,çalıştıgını sanıyordum. hayretler içerisindeyim. Sizlerin engin bilgileriniz yanında cehaletin batagında olduğumu farkettim. Bu kadar ulemanın arasıda cahil olanların yeri olmadıgına inanıyorum. bagışlayın lütfen.
Hiç bir temel dayanagı olmayan , hiç bir teknik formasyona sığmayan bir hareket , ve yaratılan kahramanlar , havada uçuşan tebrik kuyrukları. Hepinize kolay gelsin.
-
[QUOTE=bull market;36972]47000 kapanış yazmadım, doğru oku, 47000 [B]civarı[/B] dedim, böyle deyince ne olur, mesela 46500-47500 aralığı olabilir değilmi, uzun uzun yazmıyım demiştim, saygılar.[/QUOTE]
SN. bull market olmadı şimdi şu aralığı 25 puan daha alta alsaydınız size güvenecektim.(kapanış 46.475).lelele
Hocam şaka bir yana maşallah yani sabahtan beri bu endeks %4 artı kapanacak dediniz biraz saptı ama(%3.98).brv burada da 2 puan.
Diyecek birşey yok+. Tebrikler
-
:):)
Neye gülüyorum yaa, heralde yoktur böyle bir gün, günlük yüksek 50000, düşük 44100 görmüş, 5900 point, azgelişmiş ülke borsası intibaı uyandırıyorda, intiba uyandırmasına gerek yok gerçi, ta kendisi :), dip en düşükten hesaplarsak en yüksek %+13,4 e ulaşılıyor :) teorik olarakd atek kontrat ikiye katlanıyor falan film işte, saygılar.
-
[QUOTE=saganak;37117]Hiç bulaşmak istemiyorum. Ancak okuduklarıma da inanamıyorum . Bu topikte tekniğin , sistemlerin,çalıştıgını sanıyordum. hayretler içerisindeyim. Sizlerin engin bilgileriniz yanında cehaletin batagında olduğumu farkettim. Bu kadar ulemanın arasıda cahil olanların yeri olmadıgına inanıyorum. bagışlayın lütfen.
Hiç bir temel dayanagı olmayan , hiç bir teknik formasyona sığmayan bir hareket , ve yaratılan kahramanlar , havada uçuşan tebrik kuyrukları. Hepinize kolay gelsin.[/QUOTE]
Öyle düşünmeyin sn. saganak, bakın sistem 44700 üzeri al sinyali verecek bir daha sat vermeyecek dedim, sn. mbm de sistemini konuşturur, hexen dışardaymış ama sürekli 3 elemt sistemini burada onlıne takibeder, çbaykuş sistem takibeder, velhasıl sistemli arkadaş çoktur burada, sizde yılmadan sisteminizle topikte olmalısınız diyorum, sabır herşeyin ilacıdır, burası tam tersine sizinde yeriniz, saygılar.
-
[QUOTE=saganak;37117]Hiç bulaşmak istemiyorum. Ancak okuduklarıma da inanamıyorum . Bu topikte tekniğin , sistemlerin,çalıştıgını sanıyordum. hayretler içerisindeyim. Sizlerin engin bilgileriniz yanında cehaletin batagında olduğumu farkettim. Bu kadar ulemanın arasıda cahil olanların yeri olmadıgına inanıyorum. bagışlayın lütfen.
Hiç bir temel dayanagı olmayan , hiç bir teknik formasyona sığmayan bir hareket , ve yaratılan kahramanlar , havada uçuşan tebrik kuyrukları. Hepinize kolay gelsin.[/QUOTE]
bunu yapan biz değilizki Sevgili Sağanak.
sapık adamlar, bizim suçumuz ne?
sizi ilgiyle izliyordum halbuki ben, çok yerinde tespitleriniz vardı. lütfen devam.
sevgiler.
-
[QUOTE=bull market;37122]Öyle düşünmeyin sn. saganak, bakın sistem 44700 üzeri al sinyali verecek bir daha sat vermeyecek dedim, sn. mbm de sistemini konuşturur, hexen dışardaymış ama sürekli 3 elemt sistemini burada onlıne takibeder, çbaykuş sistem takibeder, velhasıl sistemli arkadaş çoktur burada, sizde yılmadan sisteminizle topikte olmalısınız diyorum, sabır herşeyin ilacıdır, burası tam tersine sizinde yeriniz, saygılar.[/QUOTE]
dısyarıya cıkmam yanlıstı bılyodum boyle olcaktı amma yatay bunalttı dısyarıya cıktım.
bide dısyardaken vob %4 yukselir dedim icten üüü system 44550 long signal ben cıktım 5 dakk sora vermis
-
[quote=bull market;37122]Öyle düşünmeyin sn. saganak, bakın sistem 44700 üzeri al sinyali verecek bir daha sat vermeyecek dedim, sn. mbm de sistemini konuşturur, hexen dışardaymış ama sürekli 3 elemt sistemini burada onlıne takibeder, çbaykuş sistem takibeder, velhasıl sistemli arkadaş çoktur burada, sizde yılmadan sisteminizle topikte olmalısınız diyorum, sabır herşeyin ilacıdır, burası tam tersine sizinde yeriniz, saygılar.[/quote]
Topiğe üye olmadan yazılarınızı beğenerek okudugumu belirtmeliyim öncelikle.
Benim anlamakta zorluk çektiğim nokta , teknik ve sistemler daha al vermeden hangi indikatöre göre al vereceğini tesbit ettiniz , veya tersi bir daha sat sinyalinin gelmeyeceğini neye dayanarak savunuyorsunuz . Bunun teknik alt yapısını fikirlerinizi yazarken , şu nedenlerden dolayı derseniz çok daha inandırıcı ve faydalı olur diye düşünüyorum.
Hayret ettiğim nokta ise ; siz daha önceleri , alt yapısını doldurmadan böyle yazmıyordunuz. Bu gün tarzınızda bir değişiklik gördümde ondan.
Umarım sizi kıracak , üzecek bir şey yazmamışımdır.
saygılar , iyi akşamlar.
-
Herkese tek tek yazmaya yetişemiyorum özür dilerim, burayıda kirletiyorum özür dilerim, gerek burada gereksede özelden tebrik eden arkadaşlara çok çok teşekkürler, hepinizin kazancı bol bol olsun, iyi akşamlar diyim artık ben geceye görüşürüz, saygılar.
-
garantiyle çektiler numarayı.
3.06 boşluğu aldılar.
endeksteki boşluk güme gitti.
kritik noktamız 36500 güçlü direnç. yine vob için güçlü direnç olan 46200 üzerinde kapanış oldumu olmadımı sapık hareketler yüzünden anlaşılamadı. daha doğrusu ben anlamadım.
sevgiler.
-
[QUOTE=saganak;37125]Topiğe üye olmadan yazılarınızı beğenerek okudugumu belirtmeliyim öncelikle.
Benim anlamakta zorluk çektiğim nokta , teknik ve sistemler daha al vermeden hangi indikatöre göre al vereceğini tesbit ettiniz , veya tersi bir daha sat sinyalinin gelmeyeceğini neye dayanarak savunuyorsunuz . Bunun teknik alt yapısını fikirlerinizi yazarken , şu nedenlerden dolayı derseniz çok daha inandırıcı ve faydalı olur diye düşünüyorum.
Hayret ettiğim nokta ise ; siz daha önceleri , alt yapısını doldurmadan böyle yazmıyordunuz. Bu gün tarzınızda bir değişiklik gördümde ondan.
Umarım sizi kıracak , üzecek bir şey yazmamışımdır.
saygılar , iyi akşamlar.[/QUOTE]
Anladım şimdi, fakat altyapıyı dünden itibaren yazıyorum zaten, 24 Eylül ilk gönderiden itibaren altyapı tamam ama evet bugün bu hareketi haberle açıklayabiliriz, fakat zaten olumluluğuda habersiz yapamazlardı ki değilmi? bişekilde olacaktı oldu, bizde birazda olaylı oldu 50000 ler falan işte o kafa karıştırıyor, HsBC nin maksadı kafa karıştırmak olduğu ortada, yoksa bizderki yukarı hareket ikinci seans için 44500-46500=2000 point aslında normal ve bunu normaldede yapabilirdik, kafayı güniçi değişik olaylar karıştırıyor diyim, doğrusu budur, yoksa 2000 puan artı yapmak o kadar zor ve imkansız değildi, saygılar.
-
doçe geçen hafta tavanı bozdu hatırlarsınız. sonra verdiklerini 500 puan ortalamayla toplamıştı. bugün ise tokadı yedi. Allahın tokadı.
-
[color=#FF0000][b] 25.09.2008 18:27:36 WALL STREET'TE YUKARI HAREKET DEVAM EDİYOR [/b][/color]
Güne yükselişle başlayan Wall Street'te, siyasilerde hükümetin hazırladığı finans sektörü kurtarma paketine ilişkin gelen açıklamaların etkisi ile ivme kazanarak devam ediyor. Gerek Demokrat Parti'nin Başkan adayı Obama, gerekse Demokrat Partili Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin kurtarma paketinin prensipleri üzerinde anlaşıldığı mesajları vermeleri Dow Jones Sanayi Endeksi'nin 11 bin puanın üzerine taşıdı.
Beyaz Saray çevresinden ve Cumhuriyetçi senatörlerden gelen kurtarma paketi üzerinde ilerleme sağlandığı ve paketin Pazartesi gününe kadar yasalaşabileceği yönündeki mesajlardan da destek alan Wall Street'te S&P 500 Endeksi yüzde 2.03 artışla 1209.92, Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 2.10 artışla 11.051 puandan işlem görüyor.
Dow Jones'taki yükselişin başını AIG ve JP Moran çekiyor. -Foreks Haber Merkezi -
-
[QUOTE=mbm;36721]dow saatlik......
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img376.imageshack.us/img376/9301/aseof1.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img376/aseof1.png/1/][IMG]http://img376.imageshack.us/img376/aseof1.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
dow saatlik yukarı uyumsuz...
şurdan şu fili ölü doğuttursunlar taaaa saglık bakanına şikayet ederim....
benim uyumsuzlugumu verin diye.......
(filin adı uyumsuzluk bu arada)[/QUOTE]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/5350/aaaaayp1.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img252/aaaaayp1.png/1/][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/aaaaayp1.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
dow saatliik uyumsuzlugun son hali....
-
tebrik mbm kardesim benim gunah var ondan faydalayamadım :o fil buyukdu .heyk
[QUOTE=mbm;37132][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/5350/aaaaayp1.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img252/aaaaayp1.png/1/][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/aaaaayp1.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
dow saatliik uyumsuzlugun son hali....[/QUOTE]
-
Bugün yazılanları okumayı yeni bitirdim.Umarım piyasa ile inatlaşan olmamıştır.Bazı tahminlerin temel yada teknik altyapısı yoktur, gerçi teknik alt yapı herzaman uyarlanabilir, bunca zamandır öğrendiğim kadarıyla.Sonuçta bir şekilde beklentiye girilir ve işlem yapılır.
Sayın saganak'ın isteği son derece makul olmakla birlikte, Sayın bullmarket günlerdir Cuma'ya kadar boğa postu giyilmesi gerekir anlamına gelen, Kongrede onaylansa da onaylanmasa da beklentilerin alınacağı yönünde yorum veriyordu.Bu yaklaşım temel ya da teknik olmasa da piyasada pozisyon almak için yeterli nedendir.Şurayı son kez geçecek ve bir daha da aşağısına sarkmayacak elbette iddialı, yazanda da soru işareti bırakan bir yorumdur.Bu kez tutmuştur, fakat tutmasa idi dahi eminim stoploss u çalıştıracak kadar da bu piyasada yoğrulmuş bir arkadaştır.Şimdi gelelim aslolan meseleye.Burada yazılanlarla pozisyon alan arkadaşlar eğer bu farklı yorumları kendi süzgeçlerinden geçirmiyorlarsa, çok büyük hata yaptıklarını malesef hatırı sayılır zararlar yazdıktan sonra öğreneceklerdir.Küçük bir örnek vermek gerekirse herhangi bir sistemle çalışmadığını söyleyen Sayın vobtrader, sabah ilk yazısında full kısa demiş fakat piyasanın duruşu karşısında hemen akabinde full uzun diye değiştirmiştir görüşünü.Bunlar normaldir.Herbirimiz farklı vade de farklı dayanaklarla işlem yapan farklı eşik seviyeleri olan kişileriz.Daha önce de birkaç kez kimse kimseyi şikayet etmesin, herkes kendi filtrelemesini kendisi yapsın tarzında mesajlar yazdıysam da pek tesir etmedi.Bir de üstüne üstlük tarzını beğenmediği kişilerden rahatsız olanlar bu durumu forumun defosu olarak görüp yazmama kararı aldılar.Henüz eşik seviyem müsade ettiği için ben resimde hertürlü renk görme isteğimi yineliyor ve yazılarını ve yaklaşımlarını topicten esirgememeleri için bütün arkadaşları tekrar yazmaya davet ediyorum.
Bol şanslar...
-
[quote=mavi;37138]...Umarım piyasa ile inatlaşan olmamıştır....[/quote]
Yukarıdaki umarım kelimesi Deutsche'den işlem yapan arkadaşı kapsamamaktadır..dng
-
HSBC den işlem yapan traderın tuşa bastığı saat:16:07:01
Aşağıdaki haber saati: 16:27:26
HSBC, GELISMEKTE OLAN PIYASALAR HISSE STRATEJISI RAPORUNDA TURKIYE'I UPGRADE, POLONYA'YI DOWNGRADE ETTI
-MATRIKS-
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın VOBİX iyiniyetinden kaynaklanan insider olmuyor çünkü zarar yazmış eleştirisinde bulunmuş.Fakat hatalı bir emir girmesi dahi bizim, piyasadaki dönen dolaplara bir örnek olarak görmemizi engellemez.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=mavi;37141]HSBC den işlem yapan traderın tuşa bastığı saat:16:07:01
Aşağıdaki haber saati: 16:27:26
HSBC, GELISMEKTE OLAN PIYASALAR HISSE STRATEJISI RAPORUNDA TURKIYE'I UPGRADE, POLONYA'YI DOWNGRADE ETTI
-MATRIKS-
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın VOBİX iyiniyetinden kaynaklanan insider olmuyor çünkü zarar yazmış eleştirisinde bulunmuş.Fakat hatalı bir emir girmesi dahi bizim, piyasadaki dönen dolaplara bir örnek olarak görmemizi engellemez.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
sayın mavi çok haklısınız....
kar edince insider olurda zarar edince olmaz gibi bir anlam çıkmasın...bu yanlışı düzeltelim..
insider demek içerden haksız bir şekilde herkesten önce ögrenmesi demek..
kar eder zarar eder o ayrı...
etik değil ...üstelik suç olması lazım....
[B]allahtan adamlar mal çıktıda [/B]bu ahlaksızlıgı ellerine yüzlerine bulaştırdılar..
47000 küsürle mallanmış oldular......allahın sopası işte......
diğer sopada dsi ye vuruldu..oda hak etti...
piyasayı manipüle etmeye çalışıyordu..
bunlara müstehak... yatacak yerleri yok bunların...
milletten önce al haberi ve hemen uzunla..uyanık ya....:)
-
Görüşler...
[quote=mavi;35882]30 endeks vadelide;
Düşüş trendini AKP kapatma davası sonuçlanmadan kırmış aslında ve global panikle düşüş trend çizgisini test etmiş.Dji teki abileri müsade ederse [B]48.500[/B], [B]54.200[/B], ve idealde [B]63.500[/B] leri 5 dalgalık bir itki ile görmek isteyecektir.Sonrasına gelirse o zaman bakarız...
[U][COLOR=#ff4400][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img110.imageshack.us/img110/884/hedeflerjq4.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/U][/quote]
[quote=mavi;35888][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/351/oboxe4.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Görüşlerimde değişiklik yapabilecek gelişme ABD den gelebilecek çok kötü algılanabilecek bir haber olabileceğinden 26-09-2008 Cuma senası bitmeden flat kalma kararımı kesinleştirmiş oldu piyasa.Fırsatlar bitmezmiş.
Bol şanslar...
-
egemen 50000 den verdikleri 46000 den nakde dönüştürmüş.
şapka çıkartırım ben buna.
-
peki citi ve deutche kısa oldukları kadar uzun olsalardı, efg de uzun mesela.
hsbc çizdiğinde 50000 i.
45000 e geri düşüş olurmuydu?
bu sorunun cevabını merak ediyorum.
cevap hayır ise bugün voba veda edilmeli ve imkbye geri dönülmeli.
sevgiler.
-
[QUOTE=cbaykus;37053][url]http://www.voborsa.com/forum/vob-sistemler-senaryolar-t3332.html?p=36991#post36991[/url]
Sayın arkadaşlar Halojen arkadaşımız aramızdan ayrılmış..
üzüldüm..
Burdan kimsenin ayrılmasını istemem burda ÖBÜR YERDEN
DAHA YAKIN OLDUGUMUZU ZANNEDİYORDUM...[/QUOTE]
yeni gördüm bunu....
sn halojen hayırdır.....yönetimle ne gibi bir itilaf olabilirki.....merak ettim.....
rintintin yok burda......:D
kendi adıma yazmaya devam edersen çok sevinirim....
üstelik bu topiğe yazarsan dahada çok sevinirim.....
-
Sayın jelibon,
Benim İMKB de değilde VOB da olmamın tek nedeni var.Herhangi bir hisseyi alırsınız fakat gerçek durumunu hiçbir zaman bilemezsiniz ve birgün iflas edip kapanabilir.Hehangi bir hisseyi alırsınız İMKB beklentiniz yönünde hareket eder fakat sizinki ayak uyduramayabilir.Her türlü oyun olsa da sonuçta uzlaşma var ve ortada bir değer var bazen paralel bazen oriyantasyonsuz da olsa.Risk denirse onunda çözümü 1 kaldıraç kullanmak.
Bol şanslar...
-
evet ilk hedefe vardık, 11100 üstünde kalınmalı şimdi.
sanal longlar duruyor.
sevgiler.
-
[QUOTE=mavi;37147]Sayın jelibon,
Benim İMKB de değilde VOB da olmamın tek nedeni var.Herhangi bir hisseyi alırsınız fakat gerçek durumunu hiçbir zaman bilemezsiniz ve birgün iflas edip kapanabilir.Hehangi bir hisseyi alırsınız İMKB beklentiniz yönünde hareket eder fakat sizinki ayak uyduramayabilir.Her türlü oyun olsa da sonuçta uzlaşma var ve ortada bir değer var bazen paralel bazen oriyantasyonsuz da olsa.Risk denirse onunda çözümü 1 kaldıraç kullanmak.
Bol şanslar...[/QUOTE]
doğru söze ne denir.
-
SOYLE GECEN GUNUN BIR OZETINI YAPAYIM
dun %100 dogrulukla tutturmustum bugun 44.000 gorur dedim 100 puan yanildim 44.100 en dusukle kapadik gunu
bullmarket,mbm i tebrik ediyorum %100 tutturdular bugun
hexen sanssizdi,jelibonda isabetliydi
hele mbm fili dogurttu sonunda :):)
ancak bugun ben bu piyasadan gercekten tiksindim
arkadaslar bakin eger bu piyasa bu sekilde olacaksa inanin biz para kazanamayiz !!!!!!
ben hsbc nin yaptigi islemin piyasamizin isleyisi acisindan yanlislik olarak almak istiyorum
ama yanlislik degilse BU HERIFLERIN BU KORKUSUZLUGU BU PERVASIZLIGI BENI KORKUTUYOR GELECEK ICIN
biz istedigimiz kadar teknik bakalim sistem gelistirelim adamlar tavan,tabn cizdikten sonra hicbir seyin onemi yok
bu is artik kumara donmeye basladi
eger bu ulke teksas degilse bugunku hareketin sebebi birilerinden sorulmali
yok adam alir satar derseniz zaten biz bitmisiz demektir
saygilar..
-
geçici de olsa tavan taban limiti %10 dan %15 e boşuna çekilmedi sn. follow, aynı gün hem tavan hem taban göreceğimiz günlerde gelecek
-
[QUOTE=mozkan;37154]geçici de olsa tavan taban limiti %10 dan %15 e boşuna çekilmedi sn. follow, aynı gün hem tavan hem taban göreceğimiz günlerde gelecek[/QUOTE]
dogru soze ne denir,dogru soyluyorsunuz sn mozkan bosa yapmadilar bunu serefsiz ,haysiyetsiz ,yabanci yalamasi,satilik itler.
ulkemi cok seviyorum ancak artik umidimi kaybediyorum
dunya uzerinde kapitalizmin bu kadar vahsi yasandigi baska ulke yok
hergun dahada pervasizlasiyor,hergun birilerinin lehine kurallar revize ediliyor
yapilanlara gozler kapaniyor
aslanlar onune koleler atiliyor
-
[quote=follow;37155]dogru soze ne denir,dogru soyluyorsunuz sn mozkan bosa yapmadilar bunu serefsiz ,haysiyetsiz ,yabanci yalamasi,satilik itler.
ulkemi cok seviyorum ancak artik umidimi kaybediyorum
dunya uzerinde kapitalizmin bu kadar vahsi yasandigi baska ulke yok
hergun dahada pervasizlasiyor,hergun birilerinin lehine kurallar revize ediliyor
yapilanlara gozler kapaniyor
aslanlar onune koleler atiliyor[/quote]
sn. follow bu abidik gubidik işlemler artık bana normal geliyor, dün oldu bügün oldu yarın da olacak, yapılacak tek şey var lot sayısı ve işlem adetini azaltmak.
-
[QUOTE=mozkan;37154]geçici de olsa tavan taban limiti %10 dan %15 e boşuna çekilmedi sn. follow, aynı gün hem tavan hem taban göreceğimiz günlerde gelecek[/QUOTE]
bence tavan taban yüzde 5 e çekilmeli......
adam olana yüzde 5 kazanç çok bile....
niye böyle yazdım....
bugün gördükkü şartlı stop emirde akıl karı değil....
adamlar 5 bin puan yukarıda yazsan stopları çalıştıracabileceklerini gösterdiler...5 bin puan zararla pozisyonu kapattıp ortada sap gibi kalma ihtimali varmış demekki......
ikinci mesele geçen gün tavan oldugunda 5000 puan gap yedim ve tersdeydim.
ben rahattım ama,öncekii karlar olması ve yarım pozisyon olmam beni kurtardı..
ama o psikoloji bambaşka...emin olun....
ben ne kadar tavanın çözüleceginden emin olsamda kimsenin o duyguyu yaşamasını istemem......
bunu şunun için söyledim.. yüzde 10 hissedekini batırmaz ama vobtakini batırır..
sermaye sıfır demektir...
bütün bu olanlardan sonra bırakın stop yazıp 10 dakikalıgına dışarı çıkmayı,yarım dakikalıgına tuvalete çıkmaya korkar hale geldik.....
stop yazmak kar etmiyor.. üstünede yüzde 15 tavan taban var....
yarım saatliğine çıktın dışarı.....
geldiğinde yüzde 15 terstesin.. sermaye bitmiş.. birde içeri girmişsin.....
allah kimsenin başına vermesin....
tek çözüm tuvalete giderken bile flatlayıp gelince tekrar pozisyon açmak galiba....:)..
yada lazımlık almak..
bu adamlar yakında gaplarıda tavan tabandan açmaya başlarlarsa o zaman işte tam bitiğiz demektir...
olmaz demeyin.. herşey beklerim ben bunlardan.....
-
salak hsbc 16:07:01 de emir vermiş, 45,100 den başlamış 50,000 e kadar çizmiş
4900 puan 14 saniyede iç edilmiş, bu HSBC sapıtmasının nin ilk işlemi
kademeye yazmakta çözüm değil, bu arkadaşlar 50,000 e de yazmış olabilirdi:..:
-
[QUOTE=mozkan;37156]sn. follow bu abidik gubidik işlemler artık bana normal geliyor, dün oldu bügün oldu yarın da olacak, yapılacak tek şey var lot sayısı ve işlem adetini azaltmak.[/QUOTE]
katiliyorum kesinlikle az kontratla ve vurkac taktigiyle oynamak lazim
daha once hic siradan bir kagitta 3 kademe cizen varmi burada ??
tahminimce yoktur
bakin saka maka bu herifler 42 trilyon para ile endeksi %10 cizdiler yani sunu gosterdiler bu herifler eger yanlis islem yapmadilarsa PSIKOPATLAR
fazla kontratla yakaladiklarinda adami bitirirler
ama yanlis islem ise birsey diyemem
-
bu da hsbc nin son 5 dakikası .lelele.lelele.lelele
-
Neden 50000? En son kademede tuğla gibi kontratların olması düşündürücü? İlk hamleden sonra aradan bir kaç saniye geçmiş ama o kadar hızlı emir verebilen varsa limitli bravo. Yoksa 50000 alışa mı geldi bir anda verdiler çabucak ilginç.
-
bakin su da olabilir !!!
bu herifler kara para akliyorda olabilir
bugunku olayi spk ve masak da incelemeli
kara para nasil aklanir?
x kurumundan 40.000 endeksten 1000 kontrat alirsin
3-5 gun sonra 50.000 tavana yazarsin
y kurumundan cizdigin zaman otomatik olarak full kar yazarsin ve parayi aklarsin
bakin bunlar ciddi iddialar,incelenmeleri gerekir.
-
Evet 4 tane 100 arada 55 sonlarda 500 ve en son 777 kontrati resmen cizmis HSBC, ilk etapta hatali islem gibi gözüküyordu ama kazin ayagi pek öyle degil gibi.
Var bu iste bu is. .uyk
-
bu işlem yanlış işlem değil.
burda 7000 mi yanlış 50000 mi.
ikiside doğru.
kısaydı pozisyon kapadı.
20 dakka sonrada Türkiyeye al verdi raporu çıktı.
şimdi tek soru acaba bunu niye sapıkça yaptı.
bence cevabı aşağıdan biride longlamıştı, işbank olabilir mesela. veyahutta başkası.
-
[QUOTE=vobcu;37164]Evet 4 tane 100 arada 55 sonlarda 500 ve en son 777 kontrati resmen cizmis HSBC, ilk etapta hatali islem gibi gözüküyordu ama kazin ayagi pek öyle degil gibi.
Var bu iste bu is. .uyk[/QUOTE]
ben bu islemin hatali olduguna inanmiyorum ki hele yukarida yazdiginizdan sonra
-
hatalı nasıl olur ya gözünüzü seveyim, 20 dakka sonra TR ye al vermiş adam.
resmen insider trading.