kapanış tahminim 99xxx deyüp kaçayım :) ehü..bakalım kaç pian yanılacağuk
Printable View
kapanış tahminim 99xxx deyüp kaçayım :) ehü..bakalım kaç pian yanılacağuk
102500 üzerine atmadıkça bir%4 eksi daha olabilir mi diyorum..şöyle çatır çatır şelale filan..Şelale Hanımın Taneleri..veya Şelale Kokulu Gadınlar...belki de Görevimiz Tehlike...ya da ne biliiimm İntikam Peşinde :)
dün AKBNK intiharın eşiğinden dönmüş ya la... acaba hala bunalımda mı intiharı düşünüyr mu yoksa zanx çaktı idare mi edecek bir süre...ü[URL="http://www.."]www..[/URL]..üstteki kırmızı çizgı ile birlikte düşünüldüğünde özel bir formasyon oluyor mu acep...bana ters simetrik takoz gibi görüni...ehuheue..ew ciler nerdesinüz
Bu şömineyi sevdim. Şortların ikramiyesiyle alım bari...
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-9PTv7g_4G9I/TrA5A41wxTI/AAAAAAAABAk/CrsGEpOjbEY/s1600/Custom+Fireplace+with+Grids.jpg[/IMG]
[quote=flexy;430443]Günaydın hacılar, ii seanslar :)[/quote]
Günaydın Flexy the pilgrim;)
RMI halen EKSTRA ŞİDDETLİ pozitif.
Yaşa RMI.....brv.brv
[quote=excali;430524]RMI halen EKSTRA ŞİDDETLİ pozitif.
Yaşa RMI.....brv.brv[/quote]
bozuk saat teoremini unutma kedü:p
Fleksi buba,
Bir PING atar mısın?....:..::..:
ayem gorkiyoring from şort
Aftloo baba..bi desbih atarmısın...
Ula yannız ne kral sörf günüymüş yaw...toplantılara denk geldi..börtföyün bir kısmısı ile çok siper trade edebilirdik..böyle kamaşullah depremden saonra artçı salınımlar olurya hep..gısmet
[quote=excali;430534]Fleksi buba,
Bir PING atar mısın?....:..::..:[/quote]
ping i boşver..tilifon virim sana
ya ben hala dünkü fal olayındayım.. tavus kulu çıktıydı kocaman..kısa sürede gelecek beyük para demekmiş..acaba hangisi
a) VOB 10000 puan düşecek
b) On numara bana çıkacak (bu şık elendi..dün oynadım çıkmadı. iyiki çıkmadı ikramiyesi az zati :))
c)Şans topu bana çıkabilir (bu olur bak..ikramiyesi 600,000..yeter yani)
ç) Sayısal bana çıkabilir (Allah derim)
d) All of them (ciiuuuuuuuu)
e) Non of them (üwwww)
f) SONY, 20 yıllık sadık müşterisi olduğum için bana 10000 tolarlık SONY hissesi hediye edecek (ee peki..)