dow a baktım.. eyi düşmüş.. ancak son saat yukarı süpürme var ve tam destekden dönmiş.. bu eyi değil.. düşüşün devamı gelmeyebilir..
ama en azından yarın şortculara bi al-sat imkanı verecek namıssız pela..
Printable View
dow a baktım.. eyi düşmüş.. ancak son saat yukarı süpürme var ve tam destekden dönmiş.. bu eyi değil.. düşüşün devamı gelmeyebilir..
ama en azından yarın şortculara bi al-sat imkanı verecek namıssız pela..
[quote=jani;225713]indra....
gene bele short yakalamıştı bendenizi...
yıl 2007...ekim 10...70 000 den shrt yakaadı beni....inetti inletti...76 000 e gitti...süründüm süründüm....
ne oldu diye bi sor....
cugap vereyim....3 günde 66 000 e indi keriz...git grafa bak...git hisse nette topigime bak....inim inim inliyordum...
66 000 den kütlettim tabii....
ne yazmıştım bilion nu....
noldu agama noldu...sarardı benzi soldu...demiş ve paraşları cepcegizime komustum....
nostalji güzeldir....[/quote]
guzum ben sana dedim, tercübe sende donanım bizde, sabır sende, sabıra güvenmek bizde,.................
burayı güzel değerlendirmemiz lazım , kesene kadar, yok kesti hedefe kadar inmemiz lazım artık,......
[quote=küçük_k;225716]dow a baktım.. eyi düşmüş.. ancak son saat yukarı süpürme var ve tam destekden dönmiş.. bu eyi değil.. düşüşün devamı gelmeyebilir..
ama en azından yarın şortculara bi al-sat imkanı verecek namıssız pela..[/quote]
küçük k, dörtgene girdi şerefsiz bu yatay demek, bi boka benzemiyor formu, 828 fibonu, bunun altı olsa idi iş değişirdi, pay bıraktı, bu şu demek gün içi sebebsiz düşüş ve sebesiz çıkış,.....
[quote=indregandi;225689]bu vaşingtonun niyeti dötgen, bu hoş olmaz, bu yüzden 828 altında kapatması daha iyidr, 828 fibonudur bunun,...dörtgen bozar,.....[/quote]
[quote=indregandi;225718]küçük k, dörtgene girdi şerefsiz bu yatay demek, bi boka benzemiyor formu, 828 fibonu, bunun altı olsa idi iş değişirdi, pay bıraktı, bu şu demek gün içi sebebsiz düşüş ve sebesiz çıkış,.....[/quote]
[IMG]http://i43.tinypic.com/2ami5s.jpg[/IMG]
72 ye kadar düşüş normal.. 70binde destek... 70 kırılmadan büyük düşüş olmayacak..
bakalım yine yataya mı bağlayacak.. yoksam kuzunun kucağına mı gidecek...
kuzum nerdeki.. kesin ağasına mama hazırlıyordur..
yarına dip 72116, pala 72816, mov yarına bu önemli, 300-400 puvan yükselecek, bu durumda 71800-900 de olacak,
VOB 1.Direnç 2.Direnç 3.Direnç 74 250 74 600 75 100
[B]PİVOT 73 750[/B]
1.Destek 2.Destek 3.Destek 73 350 72 900 72 500
Bugün günlerden ne?
Perşembe... Nasıl Perşembe?
[B]KARA PERŞEMBE[/B].... ne demiştim geçen hafta.... :)
[quote=catedral;225752]Bugün günlerden ne?
Perşembe... Nasıl Perşembe?
[B]KARA PERŞEMBE[/B].... ne demiştim geçen hafta.... :)[/quote]
[quote=MuglaliZuhtu;225537]bu baskıyla löngçünün işi zörr
emme
[COLOR=red]cörtçünün işi de zör olabiliyy[/COLOR]
[COLOR=red]ne zaman[/COLOR]
[COLOR=red]kapanışta[/COLOR]
[COLOR=red]cört kalırsın [SIZE=4]perişembe günü perişan eder pele[/SIZE][/COLOR][/quote]
şimdi zöhtü ye sormak lazım
burdan kısa açabilecek kimde yürek var????
-0.85 açtı emmmaaa -3 kapatma şansıda var :)
uşahlar günaydın.
biliyorum hepiniz delikannısınız emme delikannılık yerinde ve zemanında eyidir.
dün palaya sordum yarın salıyon mu bizim cörtçü uşahları mapushaneden dedim. zemanı gelmiştir herhal dedim.
bi gahgaha attı deyyus. ne o onnar için üzülüon mu yoğsam dedi.
bak yarın izle dedi. bunnara yarın bi barnak bal verecem dedi. bunnar barnaklarını yalarken bunnara bi zopa daha çekecem dedi.
aman uşahlar mugayyet olunuz.
günaydın delikamlılar,......