-
spotu da açsınlar öğle arası tatili kalksın. Ne oluyoruz böyle vob nedeniyle aracı kurum çalışanları zaten görev başında. Yatırımcı da parasını seviyorsa geçsin ekran başına. Öğle arası muhabbettine sistemelr de çarpılıyor 1,5 saatlik bekleyiş yüzünden.
-
[QUOTE=Astatin;112627]bar kapanışı 475 ve altında olursa sistem satıngo[/QUOTE]
dedirtipp aynen yukarı ahan simdi longingo dedirtip birden aşavı :::::::::
-
[QUOTE=VOBiX;112628]spotu da açsınlar öğle arası tatili kalksın. Ne oluyoruz böyle vob nedeniyle aracı kurum çalışanları zaten görev başında. Yatırımcı da parasını seviyorsa geçsin ekran başına. Öğle arası muhabbettine sistemelr de çarpılıyor 1,5 saatlik bekleyiş yüzünden.[/QUOTE]
En başından beri karşıyım şu öğle arası tatilinin kalkmasına...
-
5 dk fdji sistemi sat veren var mı
-
[QUOTE=enorton;112630]En başından beri karşıyım şu öğle arası tatilinin kalkmasına...[/QUOTE]
diyetteykenede iyiki kalkmış şu övle datili diyosun :::
-
[QUOTE=truva;112631]5 dk fdji sistemi sat veren var mı[/QUOTE]
8280den sat vermiş tüm periyotlar günlük hariç sat
-
-
[quote=QUEEN;112634]8280den sat vermiş tüm periyotlar günlük hariç sat[/quote]
bendede aynı fiyattan satta
aynı sistem vadeli için yatay
sende durum nedir
-
YFAS la çalışan var mı?bana mümkünse özelden biraz bilgi verebilir mi? reklama girmezse buradan versede olur komisyon oranı? ekran v.s. yanılmıyorsam derinlikli matriks veriyordu.
sanko sağolsun bugün yaptı yapacağını.
-
[QUOTE=truva;112636]bendede aynı fiyattan satta
aynı sistem vadeli için yatay
sende durum nedir[/QUOTE]
vadeli de tümü satta 600 üzeri 5 dak al olur 650 üzeri 10 dak al olur
-
[QUOTE=SEYYAH;112637]YFAS la çalışan var mı?bana mümkünse özelden biraz bilgi verebilir mi? reklama girmezse buradan versede olur komisyon oranı? ekran v.s. yanılmıyorsam derinlikli matriks veriyordu.
sanko sağolsun bugün yaptı yapacağını.[/QUOTE]
Ben de bilgi istiyorum...
-
yfas onbınde 2ve de derinlikli vob dıye konusmstm.galıba 2 ay onceydı,genel merkezı ararsanız daha saglık pazarlık yapılabılr dıye tahmın edıyorum..