makası sıfrladılar
sarayli Ağbi ne yapsın, 70125 ten long dedi uymayan beyni
n en köşesinee
neyse son yazım
sadece izleyiciyim artik
Printable View
makası sıfrladılar
n en köşesinee
neyse son yazım
sadece izleyiciyim artik
[quote=kulmer;375216]makası sıfrladılar
n en köşesinee
neyse son yazım
sadece izleyiciyim artik[/quote]
ah kulmer kardeşim bende 69625 den long dedim baksan bi mesajlara :(
sanki 73*** lere değdircekler öyle mi göçertecekler sankim :rolleyes: ;)
[QUOTE=a.kaya;375217]ah kulmer kardeşim bende 69625 den long dedim baksan bi mesajlara :([/QUOTE]
uzasa o zamanda oyle bı gocerdı kı sorma gıtsın .. ben dahıl bazılarının bahtı kapalı oluyor ama ısrarla zorluyoruz .dng.dng.dng
nedense hisseler pek inanmıyor bu çıkışa sanki :confused::rolleyes: Ayrıca 60 lıkda kötü şeyler görüyorum sanki büyük düşüşe çok ama çok az kaldı gibi bi izlenim oluşmaya başladı bende :rolleyes:
[quote=saraylı;375199]uzun
kd=69.600[/quote]
kd=70.200
:yü:
KD yukarı gelecek ve sat verincede 1923 sistemine zarar yazdırmayacaklar yine:)
ne sistem şu 1923, zarar etsede az ediyor ama kazancı kovalıyor...
sistemsizliğin yada uymamanın gözü kör olsun ne diyim...
usdtl uçuyor vobda öyle 2 sinden biri yalan söylüyor bakalım sistem ne diyecek :rolleyes::cool:
[QUOTE=a.kaya;375225]usdtl uçuyor vobda öyle 2 sinden biri yalan söylüyor bakalım sistem ne diyecek :rolleyes::cool:[/QUOTE]
adamlar sıstemı oyle kurmus kı ıkısını bırden bıle ıstedıklerı yone goturuyolar :) palaya her yer cennet !
[quote=a.kaya;375221]nedense hisseler pek inanmıyor bu çıkışa sanki :confused::rolleyes: Ayrıca 60 lıkda kötü şeyler görüyorum sanki büyük düşüşe çok ama çok az kaldı gibi bi izlenim oluşmaya başladı bende :rolleyes:[/quote]
vay vay kaya korkmaya başladım senden şimdi :..:
71050 den beri poz kapatılıyor piyasada .. ganereler tam da mc sonrasına kadar bastılar yukarı.. bu saatten sonra pozlar kapatılıyor ...
70250 altında 15 lik kapanış düşüş için yeterli olur gibi belkide SAT gelir
[QUOTE=Kennym;375229]71050 den beri poz kapatılıyor piyasada .. ganereler tam da mc sonrasına kadar bastılar yukarı.. bu saatten sonra pozlar kapatılıyor ...[/QUOTE]
hala poz kapanıyor .. ilginc bir gevseme yasandı ..
70150 den shortladık bakalım çarpılamayız inşallah :)
kısa
kd=70.400
gerizekalı 15 lik hala SAT vermedi iyi ki 5 liğe göre cortlamışım acaba geçmi gelecek sinyali 15 likde
eğer Eksi kaparsak bu iş bu kadarmış diyecem ve shortta yaslancam arkama ama kapanış önemli bence :rolleyes:
69600 altında 60 lık kapanış bekliyorum gelirse ne ala yoksa hala yukarı ihtimali vardır diye düşünürüm eğer 17:00 de 650 altında kalırsa değmeyin keyfime :)
[quote=saraylı;375238]kısa
kd=70.400[/quote]
kd= 70.175
:dü:
matriks de problemmi var acaba defalarca verileri yeniliyorum hala 15 lik de SAT vermedi :(
700 den kapadım 15 lik sat versin bakarız tekrar duruma :..:
hiç iyi yapmadım ama yapcak bi şey yok .dngsistem SAT vermedi Ana sistem 15 lik hala AL da sisteme ters poza girmek istemem ancak 5 lik ile açtığım pozu da kapadım bu yüzden :(
ohaaaa usdtl gözünü 2,00 dikti artık borsaya büyük satış gelir (mi) :rolleyes: :cool:
5 likde AL gelirse teyitli atlarım hemen 15 lik sat vermedi çünkü ama çıkmam gerkiyor 15 dk yokum bakalım gelene kadar ne olcak :o
çok merak ediyorum bu maçın galibi kim olcak... 1000 aşağı 1000 yukarı?
tr'de alan adamın alışı ne kuvvetliymiş yaw:::.uyk bu iphonetor bu azimle zıçsa kesin taşı deler.brv.dng
geldim bu ne şimdi yahu 70050 olmuş demek 15 liğin bi bildiği varmış sat vermemekte :..: (Astiye göndermedir)
[QUOTE=a.kaya;375249]5 likde AL gelirse teyitli atlarım hemen 15 lik sat vermedi çünkü ama çıkmam gerkiyor 15 dk yokum bakalım gelene kadar ne olcak :o[/QUOTE]
haftalıklara da al gelmek üzere ya da pala efendi ona uğraşıyor diyelim;)onu işliyo şerro.heyk
ama tuhaf olan 5 likde 70050 ye gelmesine rağmen AL gelmiyor ve bundan dolayı 925 den tekrar SHORTİNGEN
çok risklide olsa deneyelim
70050 de 5 lik AL verdi ve stop 69925 den açılan patladı 70050 de :..: 125 puan bi şey değil 5 likde stop seviyesi kısa oluyor ancak tekrar SAT gelirse gene basarım :)
Saraylı hocam, sistem hala satta mı.?teşekkürler
yuh dax da caponlar gibi AYU devri mi başlıyor yoksa :::
[quote=reytohanzan;375258]Saraylı hocam, sistem hala satta mı.?teşekkürler[/quote]
evet....
[quote=a.kaya;375256]70050 de 5 lik AL verdi ve stop 69925 den açılan patladı 70050 de :..: 125 puan bi şey değil 5 likde stop seviyesi kısa oluyor ancak tekrar SAT gelirse gene basarım :)[/quote]
sistemci bu durumda Hemen ters poz açmalıdır ancak bende ne güçlü sermaye var ne de o kadar ekran takib edicek zaman 5 liğe göre zor oluyor takip ancak vur kaç için birebir 5 lik sistemim :..:
Ana sistem 15 lik işte onda ise beklemek lazım teyitli sinyal gelince, taki trailing stop ya da s/loss yerine gelen kadar ;)
illa ağzımızı bozduracak bu pala haa:mad: dünyanın en eski mesleğini icra edenler için kullanılır bu alışı kuvvetli tabiri ama bizim pala da sonuna kadar hakediyo yani :..:.brv
Yarin bugunun tam tarsi bir acilis olcaga benziyor....dow eksi futera lar arti olur 71000 e gol olur bende bu dusunce ile longum geceye iyi aksamlar herkese
5 likde gelen sinyalin teyidi henüz gelmedi gelse longlayacam da 70300 deki yerin aşağıya gelmesi lazım ki Long teyitlensin :rolleyes:
usd ile vob arası bağlantı kurmak hatalı olucak sanırım pariteden dolayı uçuyor dolar :rolleyes:
son anda al gelmezse geceye kısa 1923
uzunnn