[quote=fXci;112664]yok yok sankhi bizi yatayda delikh deşhik edecekler daha ::: öyle beleşh mani yok deyyolar[/quote]
vadeli bende bugun hep yatay ama bu sistemi daha yeni çözüyorum
o yuzden hakkını veremedim
Printable View
[quote=fXci;112664]yok yok sankhi bizi yatayda delikh deşhik edecekler daha ::: öyle beleşh mani yok deyyolar[/quote]
vadeli bende bugun hep yatay ama bu sistemi daha yeni çözüyorum
o yuzden hakkını veremedim
[QUOTE=truva;112665]vadeli bugun shortlara para kazandırmayacak galiba
2 kere stop oldum[/QUOTE]
uzunlarda kazanmıyor 750 350 bandındayız
[quote=fXci;112662]forextenmi gonderiyonuz emirleri ? bende forexden gonderiyorum kuccuk fortföyde emma sorun yok[/quote]
emir gönderiyon emir ortada yok.arıyon kendileride göremiyor zart zurt...
hatlarda sorun varmış cart curt...
neyse yafu sinirlenmeyeyim...bilerek yapılacak bişey değil.ama olmamalı trilyonlar dönüyor burada.para bu...
dow asagı gidebilir gıbı ama bizim topestolar yayı gerdıkce gerıyolar,kırılırsa bu beklemeyı telafı edıcektır
40,650 kırarsak ilk durak 41,000...!
wayy beahhh. bugun 11 den sonra 100 puan marjda trade eden adam köşe oldu :) ben en son 600 den fantazi şort yaptım az pilav
selamm kolaygelsin
dax da 60 dk trend destegi çatırdamaya başladı
[quote=fXci;112662]forextenmi gonderiyonuz emirleri ? bende forexden gonderiyorum kuccuk fortföyde emma sorun yok[/quote]
sanko emirleri foreksten gönderilemiyor.
1 tarafı kandırıyolar ama hadi hayırlısı
[quote=SEYYAH;112669]emir gönderiyon emir ortada yok.arıyon kendileride göremiyor zart zurt...
hatlarda sorun varmış cart curt...
neyse yafu sinirlenmeyeyim...bilerek yapılacak bişey değil.ama olmamalı trilyonlar dönüyor burada.para bu...[/quote]
az önce aynı şey oldu. deneme olsun diye 41.500e satış yolladım.
emir yok ortada. şimdi gel de güvererek aktiften işlem yap...
üstelik de çarpılmışız, kenardan seyretmek zorunda kalıyoruz zarar çıkarma hakkımız bile yok.
hasbiiiiiiin...
vadeli sıkı duruyor shortcu çok demekki