-
[QUOTE=truva;112683]sayın modaratör
eger vaktiniz varsa
alım satım emirlerinizi eş anlı yazarmısınız
erkeklerin cogunlukta oldugu piysada sanırım farklı bakış açısıyla çok avantajlısınız[/QUOTE]
şekerim işlerimden işlem yapamıyorumki. haftaya inşallah başlarım :)
-
ula bu ne bi sigara içmeye gittik geldik noolmuş..kaçırdık longingeni
-
[QUOTE=mersiyk;112693]şekerim işlerimden işlem yapamıyorumki. haftaya inşallah başlarım :)[/QUOTE]
e moderatörüm bize forex24 odası açıversen garii ::: lütfen
-
[quote=SEYYAH;112692]daha kolay bir çözüm buldum ben.kurum değiştiriyorum.cart diye bi haber düşse pozun tersine 1000 puan bassalar veya alsalar ne olacak?
o nedenle bana müsade...[/quote]
aynen...araştırmaya başladım bile.
-
kapattım kısaları..zararına..mutlu mesut bahtiyar ol py..
-
[quote=Astatin;112694]ula bu ne bi sigara içmeye gittik geldik noolmuş..kaçırdık longingeni[/quote]
lem kudurdun sende yeter lem otur 2 dk...dünde zırlıyordun çarpıldım diye :::
bugünde sinekten yağ çıkaran trader modundasın.bir trader ancak bu kadar dönek olabilir :::
-
[QUOTE=Astatin;112626]pırotekşınisemostimportınttinkinbankoklayf:..::..:[/QUOTE]
protektwat?yorwolıtyorlayforsamtingels....dng
-
[quote=unlimitted;112696]aynen...araştırmaya başladım bile.[/quote]
benim sözleşmeler kargoya verildi bile :::
-
[quote=SEYYAH;112700]benim sözleşmeler kargoya verildi bile :::[/quote]
hangi kurum özelden bi yazar mısın sana zahmet.
mümkünse ayda kontrat başı komisyonu da lütfen.
-
[quote=SEYYAH;112698]lem kudurdun sende yeter lem otur 2 dk...dünde zırlıyordun çarpıldım diye :::
bugünde sinekten yağ çıkaran trader modundasın.bir trader ancak bu kadar dönek olabilir :::[/quote]
o dün değil öncki gündü..ayrıca ne zırlayacam yaw hala +575 im :) sen kendiee bak hareketi belli ağır kitle:..:
-
sankonun takas hatları sorunlu ataköy telekom elemanları sabahdan beri uğraşıyor. art niyet yok ortada yedek kurumdan takılın olsun bitsin. hem adamlarda salakmı hareketli piyasada komisyondan gelirinden olsunlar. dün yaptım sankodan 8016 işlem bugün yaptım sankodan 147 işlem mesela :)
-
[quote=unlimitted;112701][B]hangi kurum[/B] özelden bi yazar mısın sana zahmet.
mümkünse ayda kontrat başı komisyonu da lütfen.[/quote]
[B]EFG[/B] tabiiki... :p
birkaç sayfa evvel forumda sorduğum kurum...kom pazarlığa bağlı.ben at pazarlığı yaptım :::