wallmart bılancosu acıklandı bekletıler kadar geldı kar..
Printable View
wallmart bılancosu acıklandı bekletıler kadar geldı kar..
[QUOTE=YAVUZHAN;112710]sistemler ne durumda arkadaşlar ?
geceye uzun kalırım diyen varmı ?[/QUOTE]
ben kalmam büyük ihtimal short.
yatırım finans izmir şube ayda 1200 kontrat üstüne 0,80 den anlaştık
2-3 ay önce
full matriks yanında ama sankonun emir iletme aleti daha avantajlı daha kullanışlı daha hızlı
bugün sankoda olan arada olabilir art niyet yoktur hoş görmek lazım.
ayrıca bana söyledikleri çokmik geldi, diyelim 10000 ytl var 20 kontrat açacam diyorsun
temsilci rsikli görürse buna müdahele edip mesela 15ten fazla poz açmana izin vermyebiliriz dedi, gerçi şimdiye kadar öyle birşey olmadı ama yazayım yinede.
Arkadaşlar ben geçen ay 2000 işlem yapmışım. Ankaradayım, işlem başı 0.7 TL +BSMV komisyon alıyor benim aracı kurum. Matriks bedava, daha iyisini bilen varsa söyler mi acaba? Tera 0.5 alıyordu bildiğim kadarı ile...
625 iyi tuttular ,,, nakış gibi örüyorlar,,,, yukarı:D
[QUOTE=traderx;112719]yatırım finans izmir şube ayda 1200 kontrat üstüne 0,80 den anlaştık
2-3 ay önce
full matriks yanında ama sankonun emir iletme aleti daha avantajlı daha kullanışlı daha hızlı
bugün sankoda olan arada olabilir art niyet yoktur hoş görmek lazım.
ayrıca bana söyledikleri çokmik geldi, diyelim 10000 ytl var 20 kontrat açacam diyorsun
temsilci rsikli görürse buna müdahele edip mesela 15ten fazla poz açmana izin vermyebiliriz dedi, gerçi şimdiye kadar öyle birşey olmadı ama yazayım yinede.[/QUOTE]
Şaka mı bu ya :D
[QUOTE=enorton;112722]Şaka mı bu ya :D[/QUOTE]
vallaha bende ilk başta aynı tepkiyi verdim, sizne başkasının parasından kontrat fiyatı belli ortada parasının yettiği kadar işlem yapar dedim ama adamlar iş bankası kökenliya::::::
vallahi bilmiyorum ama bana pek hayırlı gelmedi bu kurum kaybettim
sankodaki hesap duruyor, ondada niyeyse hep kazandım hala artıda yaklaşık 2 senedir:D
küçük porföyden gunde 2000 işlem yapıyorum nerdeyse komişın 0.90 öduyorum kurumlara bay bay deme zamanı geldi
hieyyt yafrim bee..ayrışta geeellllll..yavuzhan nerdesin ayrılda geel:)
bugün artı kapatacaz belli ettiler ellerini.
bu arada 17:16 da IMF anlaşması açıklanacak.. Ben açıklayacam..Eğer longsam IMF işi oldu diye, şortsam olmadı seneye kaldı diyeceğim :)
benim teknik işliyor bugün :D bide kırsa 875 i,,, ah ulan be