[quote=Astatin;430592]vay pış sistem vay..ula o kadar trendin puanın ardından gelen ilk sinyal çarpılmazmı hacı yaw..aybetti sistemvalla..üw[/quote]
sistemle şaka olmaz patron :) ters köşeye yatırır, 90'a çakar dopu :..:
Printable View
[quote=Astatin;430592]vay pış sistem vay..ula o kadar trendin puanın ardından gelen ilk sinyal çarpılmazmı hacı yaw..aybetti sistemvalla..üw[/quote]
sistemle şaka olmaz patron :) ters köşeye yatırır, 90'a çakar dopu :..:
[quote=Astatin;430435]Hacılar,
DÜn akşam bi bloomberg dinleyeyim dedim...Eğer "kar realizasyonuydu bu, zaten beklenen haberdi modis, abartılı tepki verdi piyasa" şeklinde yorumlar duysaydım düşüş devam edecek derdim müsterih müsterih. Ama yorumlar genelde karamsardı. Hatta bir aracı kurum GMY si, bu zirve önümüzdeki 6 ay aşılamaz dedi, bir başkası alım için erken daha gevşemesi lazım dedi..müsterihliğim kayboldu düşüşün devamı hususunda..ü[URL="http://www..bu"]www..bu[/URL] arada 12 ye kadar out of office[/quote]
besililer den daha kral ters indik tanımıyorum
[quote=flexy;430591]patronlar matriks'in donmasıyla ilgili olarak, bilimum küfür ettiğim şeylerden özür diliyorum :D ekrandaki bar sayısını düşürünce kendine geldi.Aklınızda olsun :D[/quote]
i7'li komplifikatör var. Veriiim mi?.dng
[quote=Astatin;430593]ulan ne pis bir büyükmüş ne şom ağızlıymış o yaw...bizemi denk geldi **[/quote]
Saat bu, pelli olmaz. Belki akrebi sokar?.:..: Dikkatli olmak lazım. Kumar masasına tüm para konur mu?
İbrahim paşa'ya Kadı ne demişti? ("Bana kim zarar verebilir ki?" diye sorunca)("Kendin" mi demişti?):rolleyes:
[quote=excali;430597]i7'li komplifikatör var. Veriiim mi?.dng[/quote]
.dng.dng.dng patron son 1-2 aya kadar aracı kuruma çalıştıydık zaten, bide boş yere o makinaya para verseydim o zaman huniyi takar gezerdim artık :)))
RMI da eşref saatindeymış hacı..olaya bah..ehehe
[quote=excali;430602]Saat bu, pelli olmaz. Belki akrebi sokar?.:..: Dikkatli olmak lazım. Kumar masasına tüm para konur mu?
İbrahim paşa'ya Kadı ne demişti? ("Bana kim zarar verebilir ki?" diye sorunca)("Kendin" mi demişti?):rolleyes:[/quote]
yoooo...orda dur:p ben ibrahimlik yapmam...tarihi zirvenin 1 kadem altından açtığı ve sınırlı piramit hariç 9000 puana yakın kar gördüğü ama karı almadığı şortları ikinci bir tarihi zirveden stoplattı dedirtmem...:p istopumuz var Allaha şükür:..: karın yarıısnı versek thomas şönleybe
[quote=flexy;430606].dng.dng.dng patron son 1-2 aya kadar aracı kuruma çalıştıydık zaten, bide boş yere o makinaya para verseydim o zaman huniyi takar gezerdim artık :)))[/quote]
Coni'nin i8'li yeni hunileri çıkmış. Onu taksaydın, hızlı çalışırdı.....dng
[quote=flexy;430591]patronlar matriks'in donmasıyla ilgili olarak, bilimum küfür ettiğim şeylerden özür diliyorum :D ekrandaki bar sayısını düşürünce kendine geldi.Aklınızda olsun :D[/quote]
[quote=excali;430597]i7'li komplifikatör var. Veriiim mi?.dng[/quote]
Vaio duo 11 var..verimmi... i7 hemde..hem tablet hem pc..exe mexe her bişi çalıştırır...hatta öyle karizma bir aletki .exe leri çalıştırmakla kalmaz, atacağın hava ve toplayacağın ilgi ile .sexe bile yol verebilir:p
[quote=flexy;430594]sistemle şaka olmaz patron :) ters köşeye yatırır, 90'a çakar dopu :..:[/quote]
gerçi hal açarpılmadı demek için erken..misal son çeyrekte 1700 puan basarlarsa yine çarpılmış olurç...üğkkk:p
yannız sistem 101475 den al verdiğinde uyaydık, şimdi histemik ne güzel şortlardık ..peeeee:p
[quote=Astatin;430616]Vaio duo 11 var..verimmi... i7 hemde..hem tablet hem pc..exe mexe her bişi çalıştırır...hatta öyle karizma bir aletki .exe leri çalıştırmakla kalmaz, atacağın hava ve toplayacağın ilgi ile .sexe bile yol verebilir:p[/quote]
Cafe'de falan hava atayım derkene denyonun biri üzerine kahve döker patron onun :..::..: sonra yelpaze yaparsın :D
[quote=flexy;430624]Cafe'de falan hava atayım derkene denyonun biri üzerine kahve döker patron onun :..::..: sonra yelpaze yaparsın :D[/quote]
o zaman Sana Sony Tablet Z verelim:..: Su geçirmez...Darbe dayanıklı..Kum basıyolar ekranına ona bile çizilmiyo...yannız o .exe çalıştırmaz ama .sexe çalıştırabilir:p bence sen ikisini de al...