70225 de onayaladı da :( ben yokum 70550 de kaya gibi direnç var flat geceye
Printable View
70225 de onayaladı da :( ben yokum 70550 de kaya gibi direnç var flat geceye
[quote=saraylı;375274]uzunnn[/quote]
kd=69.975
:yü:
bugünkü izlenim ve hatalarımı akşam evde bir bir inceleyeyim bakalım en önemli 1.hata 5 likde 70150 den gelen teyitli short ile açılan pozun 69700 den 15 lik de SAT gelmemesi ile kapatılması burda bi şey yok ancaaak madem ana sistem de SAT gelmedi diye kapıyon 5 lik shortu ters poz açsana be kardeşim .dng
berbat zigzaglı bir gündü,1923 ufak zararlarla atlattı....brv
iyi akşamlar...
:cool:
[quote=saraylı;375276]kd=69.975
:yü:[/quote]
uzun kalacam yazmistim ama 1923 le beraber uzun kalmak daha da rahatlatti,
abi allah senden razi olsun boyle bir sistemi bizle paylasiyorsun teskkur ederim kendi adima....basarilarin devamini diliyorum iyi aksamlar:yü:
[quote=a.kaya;375277]bugünkü izlenim ve hatalarımı akşam evde bir bir inceleyeyim bakalım en önemli 1.hata 5 likde 70150 den gelen teyitli short ile açılan pozun 69700 den 15 lik de SAT gelmemesi ile kapatılması burda bi şey yok ancaaak madem ana sistem de SAT gelmedi diye kapıyon 5 lik shortu ters poz açsana be kardeşim .dng[/quote]
bende sizi tebrik etmek isterim bu kadar çok yazıp hemde trade yapabiliyosunuz:)))
1923 son tradeleri (kayma dahil kom hariç):
68.550 a
70.000 s..............1450
70.125 a..............-125
69.950 s..............-175
70.275 a..............-325
70.500 c..............225
-----------------------
toplam 5300 puan
sistem aslanlar gibi çarpışıyor...
[URL="http://www.freesmileys.org/smileys.php"][IMG]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-transport006.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.freesmileys.org/smileys.php"][IMG]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-transport006.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.freesmileys.org/smileys.php"][IMG]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-transport006.gif[/IMG][/URL]
[quote=bülent;375289]bende sizi tebrik etmek isterim bu kadar çok yazıp hemde trade yapabiliyosunuz:)))[/quote]
::::..: Bülent kardeş pozisyonu kapattıktan sonra yazıyorum yada pozdayken sistem 1 dk lık değil ki zırt pırt pozisyon değiştireyim:p sıkıldığınızı hissettim belki diğer arkadaşlar da sıkılmış olabilir bundan sonra daha az yazmaya dikkat ederim kusura bakmayın :o:o:o elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum cok yeni başlayan arkadaşları :rolleyes: Üstada karşıda ayıp oluyor galiba fazla yazarak :o
[quote=a.kaya;375297]::::..: Bülent kardeş pozisyonu kapattıktan sonra yazıyorum yada pozdayken sistem 1 dk lık değil ki zırt pırt pozisyon değiştireyim:p sıkıldığınızı hissettim belki diğer arkadaşlar da sıkılmış olabilir bundan sonra daha az yazmaya dikkat ederim kusura bakmayın :o:o:o elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum cok yeni başlayan arkadaşları :rolleyes: Üstada karşıda ayıp oluyor galiba fazla yazarak :o[/quote]
estf.tabiki yazacaksınız sizi takip eden arkadaşlarda vardır ama ben sn saraylı yı takip ettiğimden altalta yazılarınızı geçeyim derken sn saraylının uzun olduğu yeri de geçmişim son dakikada:::
üstadlar herkese merhaba ben borsada yeniyim ve metastok öğrenmeye çalışıyorum .izninizle bir sorum olacak matriksden . metastoka canlı ve eş anlı olarak 5,10,15,30,60,günlük ..xu 100 ve vob data...verilerini nasıl aktarabiliyoruz. aynı zamanda al sat sistemi oluşturabilmek için yardımcı olabilecek üstadlara şimdiden teşekkürler...saygılar..
[quote=a.kaya;375297]::::..: Bülent kardeş pozisyonu kapattıktan sonra yazıyorum yada pozdayken sistem 1 dk lık değil ki zırt pırt pozisyon değiştireyim:p sıkıldığınızı hissettim belki diğer arkadaşlar da sıkılmış olabilir bundan sonra daha az yazmaya dikkat ederim kusura bakmayın :o:o:o elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum cok yeni başlayan arkadaşları :rolleyes: Üstada karşıda ayıp oluyor galiba fazla yazarak :o[/quote]
[quote=bülent;375299]estf.tabiki yazacaksınız sizi takip eden arkadaşlarda vardır ama ben sn saraylı yı takip ettiğimden altalta yazılarınızı geçeyim derken sn saraylının uzun olduğu yeri de geçmişim son dakikada:::[/quote]
kaya kimse sıkılmadı yaw,sen yaz abim sistemini de veriyorsun sonra,benim açımdan bir sıkıntı yok...:rolleyes:ayıp falan böyle olmaz bana karşı ,rahat olun...:cool:
sn. bülent,
cuma günü ve bugün sinyal hep bitime 4' kala geldi,bunun da etkisi var tabi,tesadüf oldu,ya da tam bitime doğru piyasa atak yapınca,sistem mecburen sinyal o zaman verdi...bunun etkisi var..
ben mümkün olduğunca erken buraya yazıyorum...:)
sakin olunuz...:cool:
[quote=ysrzcn20;375303]üstadlar herkese merhaba ben borsada yeniyim ve metastok öğrenmeye çalışıyorum .izninizle bir sorum olacak matriksden . metastoka canlı ve eş anlı olarak 5,10,15,30,60,günlük ..xu 100 ve vob data...verilerini nasıl aktarabiliyoruz. aynı zamanda al sat sistemi oluşturabilmek için yardımcı olabilecek üstadlara şimdiden teşekkürler...saygılar..[/quote]
-ilk soru için matrikse tel açın...
-devridaim makinası diye yazı dizimi arama motoruyla arayın...bu sitedeki formüller topiğime de bakınız...
bişi diğil...:::
kaya kardeş, lütfen alınganlık etmeyiniz...hocayı da sizi de takip ediyoruz hepimiz.iyi akşamlar.
sn.saraylı iki gündür bıkmadım usanmadım sanaldaki bütün yazılarınızı arayıp buldum. bayağı emek verdiğiniz birtakım indicatorlerinizi buldum.tek çözemediğim 1923.1923 le ilgili bir detay ve açıklamaya rastlayamadım.daha öncede söylemiştim.ben yeniyim.sizi gerçekten tebrik ediyorum.hele bugün tahmin ediyorum TEKNİK ANALİZLE iş yapıyorum diyenlerin % 90 ının terse geldiği bir gündü.tebrikler.bunları özelden yazmak istedim.fakat sen yenisin mesaj sayın özelden yazmaya yetmez dediler..brv
[quote=bülent;375299]estf.tabiki yazacaksınız sizi takip eden arkadaşlarda vardır ama ben sn saraylı yı takip ettiğimden altalta yazılarınızı geçeyim derken sn saraylının uzun olduğu yeri de geçmişim son dakikada:::[/quote]
haklısın cidden üzgünüm :o :( özür
[quote=kulmer;375216]makası sıfrladılar
sarayli Ağbi ne yapsın, 70125 ten long dedi uymayan beyni
n en köşesinee
neyse son yazım
[B]sadece izleyiciyim artik[/B][/quote]
sn.kulmer tam kendim gibi bir bahtsız bulmuştum diye sevinirken pes etmeyin.
iyi geceler.
[quote=GÖKTÜRK;375314]sn.saraylı iki gündür bıkmadım usanmadım sanaldaki bütün yazılarınızı arayıp buldum. bayağı emek verdiğiniz birtakım indicatorlerinizi buldum.tek çözemediğim 1923.1923 le ilgili bir detay ve açıklamaya rastlayamadım.daha öncede söylemiştim.ben yeniyim.sizi gerçekten tebrik ediyorum.hele bugün tahmin ediyorum TEKNİK ANALİZLE iş yapıyorum diyenlerin % 90 ının terse geldiği bir gündü.tebrikler.bunları özelden yazmak istedim.fakat sen yenisin mesaj sayın özelden yazmaya yetmez dediler..brv[/quote]
tşk ler,
ama 1923 te bugün 625 puan zarar yazdı...kötü bi gündü...
hergün iyi olmaz,aysonuna bakacaz...böle bi ayda 3000 puana razıyım...:::
1923 benim silahım,onunla ilgili bi açıklama ya da formül verme, yapmak durumunda değilim...
herkesin bi güzeli var...
kaya kardeş, tekrar olacak belki ama ben sizi takip ediyorum ve güniçi al sat sinyalleriniz bence isabetli,ve özür dilemeniz için bir sebep yok diye düşünüyorum.üzülmenize üzüldüm,ayrıca bülent kardeşimiz de sanırım aynı hisleri taşıyor,yazmayın anlamında söylemez bence. bilakispaylaştığınız için teşekkür ederiz.
günaydın herkese.
sn a.kaya lütfen sizde dvm edin. paylaştığınız için ayrıca tşkler. sn saraylı ve siz çok güzel iki takım oldu sistem açısından.
günlük sistemde hedefe az kalmış görünüyor.Büyük sermayem olsa kaldıracı düşük tutar günlükde sistemi uygulardım :rolleyes: bu grafiği görünce öyle düşünmemek elde değil :p
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1109.hizliresim.com/11/9/20/2985.jpg[/img][/url]
sabah şerifleriniz hayırlı olsun...:::
[quote=saraylı;375276]kd=69.975
:yü:[/quote]
aynı..........:eek::rolleyes:;)
günaydın
USDTL durumu beni tedirgin ediyor ülke açısından pek içaçıcı bi durum değil krizin ayak sesleri genelde faiz ve döviz ile gelir faizin pek hali kalmadı artık ancak döviz :rolleyes: :confused: sistem günlük usdtl de 1,5489 da kesinlikle usd al demiş milyon TLm olsa kesin alırdım ordan paraya bak :) acaba patronu yönlendirsem mi :)) ancak yaranamassın kazandırırsın bi şey yok ama kaybettirsen kıyameti kopartır :) bak gene çok konuşuyorum uff ne yapayım işte benim de huyum bu :)
[quote=a.kaya;375326]günlük sistemde hedefe az kalmış görünüyor.Büyük sermayem olsa kaldıracı düşük tutar günlükde sistemi uygulardım :rolleyes: bu grafiği görünce öyle düşünmemek elde değil :p
[/quote]
haklısın kaya,
dünkü 71.050 üzerinde bir tepe yapıp artık bu tepkiyi sonlandırmalı diye düşünüyorum...:)
aman 72-73 deme,ha bu dalga nası iştur daaa...:::...lodos yemuş hamsi baliğuna çevirdu treydurları daaa...::::..:
1-5-15 liklerde bile karşıma 550-575 direnci çıkıyor :rolleyes: ama dirençler kırılmak için vardır demi :)
71.350-72.250
-------------------
[COLOR=red]70.150[/COLOR]-[COLOR=blue]69.750[/COLOR]-69.250
ilk direnç 71.350 önemli...::::::
pivotların oluşturduğu 70.150 ila 69.750 bölgesi aşağı kırılırsa,olay biter...:)
60 LIKLARDA ÇIKIŞIN PEK GÜÇLÜ OLMADIĞINI ANLIYORUM NE DERSİNİZ SARAYLI HOCAM :rolleyes:
DERKEN VERMİŞLER 5 LİKLERDE BAKALIM SAT GELİCEK Mİ :rolleyes:
[quote=a.kaya;375335]DERKEN VERMİŞLER 5 LİKLERDE BAKALIM SAT GELİCEK Mİ :rolleyes:[/quote]
birazda shortcuların yüzü gülsün bari.:cool:
kaya günaydın verişler hacimli mi acaba??
[quote=a.kaya;375334]60 LIKLARDA ÇIKIŞIN PEK GÜÇLÜ OLMADIĞINI ANLIYORUM NE DERSİNİZ SARAYLI HOCAM :rolleyes:[/quote]
kaya dediğim gibi belki 71.050 üzerinde bir tepe daha gelebilir,artık bitmeli daha sonra bu dalga...:)))
[quote=nedim972;375337]kaya günaydın verişler hacimli mi acaba??[/quote]
Nedim kardeşim öyle görünüyor 5 liklerde ancak al gülüm ver gülüm de olabilir hacim yapmak için ;) ben pek bakmıyorum hacim olayına günlükde önem veriyorum sadece :rolleyes:
70050 de aslında izleyen stop Sat verdi 5 liklerde ama sistem sinyali vermedi hala 5 liklerde bekliyorum artık :o oltayı attık balığı bekliyoruz sinyalsiz işlem yok :(
azıcık cesaretim olsa burdan long açardım daha doğrusu kapitalim olsa :..: ne de olsa 5 lik dahi SAT vermedi sat verirsede tekrar shorta geçerdim :)
Zir Yat yorumu:
[URL]http://www.ziraatyatirim.com.tr/raporlar/vobbulten/VB_Gunluk_20-09-11.pdf[/URL]
.brv.brv
[quote=a.kaya;375343]azıcık cesaretim olsa burdan long açardım daha doğrusu kapitalim olsa :..: ne de olsa 5 lik dahi SAT vermedi sat verirsede tekrar shorta geçerdim :)[/quote]
:( :( :( 70075 idi bunu yazarken :eek: aha şimdi de DAX alırlarken buraya veriyiler :)
69300 altında günlük kapanışta işler kızışır gibi görünüyor ancak 71300 üstünde ise 72-73 bandına gideriz sanırım :rolleyes:
ankara kızılayda patlama var arkadaşlar yaralılar varmış.....