-
[quote=bull market;112762]- naim süleymanoğlu, bulgar vatandaşıydı.
- kürtaj kanunen yasaktı.
- urfa'nın adı şanlıurfa olmamıştı.
- taksilerde taksimetre, trafikte ceza puanı uygulaması yoktu.
- renkli televizyon yayını yeni başlamış; trt 4 saatlik deneme yayını yapıyordu.
- sovyetler birliği dağılmamıştı.
-fenerbahçe'nin kaptanı semih 1.5 aylık bebekti, gökhan gönül doğmamıştı.
-hadi izmir vob yoktu anladıkda, kardeşim imkb 1986 da işleme açıldı be yaaa, bu nası fener? Ne zaman yener ne zaman kupa alır?:d:d:d[/quote]
a-la-maz-- :..:
-
amerika + kaparsa bu gece yarın yukarı gab i çakarlar..
çok iştahlılar..
40900 üstü kapanışlarda geceye uzun girerim ben.
-
41500 e kadar bir hareket bekliyorum saygılar,
Larossian 5 dk diğer sistemin durumu nedir teşekkürler.
-
[quote=Fantom;112757]onbinde 1in altında komisyon.[/quote]
işlem hacmi kaç?
-
[quote=sazan;112764]Sistemle 40.75'den alınan longların yarısı, histemle 41.050'den verildi. (Sistem al durumunu sürdürüyor)[/quote]
bugün pasif emirler konusunda talihizim..41175 e yazdım long kvırları, aşağıdan alırız deyu ama erken döndü..sorun değil..gidecek..hem SAZAN Original sistem de aldaymış...Reloaded zaten alda...
-
.lelele900 sağa geçerse full cort yapcam
-
don gömlek long
hükümet bile bozduramaz o longları :D
maliet şuan marbaşda gözüken 40237.5
-
[quote=Astatin;112771]bugün pasif emirler konusunda talihizim..41175 e yazdım long kvırları, aşağıdan alırız deyu ama erken döndü..sorun değil..gidecek..hem SAZAN Original sistem de aldaymış...Reloaded zaten alda...[/quote]
40.95'den tekrar sattıklarımın yarısı kadar long yaptım. Gideceği yer belli, gelince topğe yazarım.
-
yine stop oldum
bundan sonra stopları elle yapacam
mekanik stop yok
-
950 şort, günün maksimumu stop:D
-
[quote=sazan;112774]40.95'den tekrar sattıklarımın yarısı kadar long yaptım. Gideceği yer belli, gelince topğe yazarım.[/quote]
gelmedne yazsan Bay SAZAN
-
[quote=sazan;112774]40.95'den tekrar sattıklarımın yarısı kadar long yaptım. Gideceği yer belli, gelince topğe yazarım.[/quote]
gelmedne yazsanız Bay SAZAN