41500 kapanış tahminim...bence...
Printable View
41500 kapanış tahminim...bence...
[quote=sazan;112788]Sevgili Astatin,
Beklediğim seviyeye ulaşabilirse yazarım öncesinde zor. Bu arada hayatımda hiç bir zaman pasif emir kullanmadım ve eğer sistemle oynuyorsan özellikle kullanmamanı tavsiye ederim.[/quote]
Bir ekleme bu dediğim sadece pozisyon açmak için geçerli (Long-Short), profit target (kar hedefi için) değil.
kısalar 75 puan ile stop ralli geliyor uzun devam.
Long devam
full long.ulan bi boğa bi ayı olduk oha
41.175 tüm longların yarısı satılır, kalanlar sistem sinyalini beklerler.
[quote=sazan;112764]Sistemle 40.75'den alınan longların yarısı, histemle 41.050'den verildi. (Sistem al durumunu sürdürüyor)[/quote]
bende 600 den aldıklarımın 1/3 ünü verdim 41.000 den...kalanı durıy sistemle yollayacağım.
bu 1/3 işini sırf histemi yatıştırmak için yapıyorum.
hükümet bile bozaman longları dedik
oyuncuyuz oduncu deil
41500 ü geçersek 42500 e kadar yolu var..
[QUOTE=Fantom;112803]full long.ulan bi boğa bi ayı olduk oha[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]AYI[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]BOĞA[/COLOR]-N[/B] gibi bir şey herhalde.
[quote=sazan;112788]Sevgili Astatin,
Beklediğim seviyeye ulaşabilirse yazarım öncesinde zor. Bu arada [B]hayatımda hiç bir zaman pasif emir kullanmadım[/B] ve eğer sistemle oynuyorsan özellikle kullanmamanı tavsiye ederim.[/quote]
aynen yafu bugüne kadar hiç pasiften alışım satışım olmadı.hep aktiften alıp veriyorum.
ve dediğin gibi abi sistemle oynuyorsan aktif işlem olmalı.barın açılış fiyatından işlem yapılmalı.yoksa 50 puan 100 puand derken o kaymalar 1 ayda 1000/1500 puan bile yapıyor.
[QUOTE=QUEEN;112811]Dipten 2000 puan yukardayız[/QUOTE]
:D:D oda olur İşallah