dow + başlarsa çok süpriz yerlerde kapatabiliriz..
inatla yukarı gidecem diyor piyasa.hayırdır bakalım..
Printable View
dow + başlarsa çok süpriz yerlerde kapatabiliriz..
inatla yukarı gidecem diyor piyasa.hayırdır bakalım..
[QUOTE=traderx;112812]:D:D oda olur İşallah[/QUOTE]
pardon ya:D
41600 çok önemli orayı geçersek sürpriz dehşet bir kapanış yaparız geceyede aynı pozlrla devam ederiz.
60 dak da 550 iyi çalışacak ,,, oraya varmadan flat ve şort
[QUOTE=SEYYAH;112810]aynen yafu bugüne kadar hiç pasiften alışım satışım olmadı.hep aktiften alıp veriyorum.
ve dediğin gibi abi sistemle oynuyorsan aktif işlem olmalı.barın açılış fiyatından işlem yapılmalı.yoksa 50 puan 100 puand derken o kaymalar 1 ayda 1000/1500 puan bile yapıyor.[/QUOTE]
Ama riskli değil mi bekleyen emir çok azsa bazen sadece senin emirle 2-3 kademe kalkıyor...
41300-250 full short
kalan 2/3 ün de 1/5 ini verdim 250 den...havuz problemi gibi oldu bu be hehehehe :::
kalanıda söz sistemle vereceğim.kime söz veriyorsam artık onu bilmiyorum :::
[quote=mersiyk;112693]şekerim işlerimden işlem yapamıyorumki. haftaya inşallah başlarım :)[/quote]
sen bayan olamazsın,,,,
benim 550 iyi çalışıo
manyak nişan alıom :D
imkb100 grafiğim nasıl emme
34000 üstü cortculara cok tehlike
[IMG]http://i44.tinypic.com/2zggfu8.png[/IMG]
[QUOTE=TIFIL;112508]bugün günü + kapatacağız...bence...[/QUOTE]
bir aksilik olmazsa tahminimin biri tutacak,sırada ikincisi var....lelele
[quote=enorton;112820]Ama riskli değil mi bekleyen emir çok azsa bazen sadece senin emirle 2-3 kademe kalkıyor...[/quote]
Seyyahım,
Bir kere ben derinliği kaldırttım (Hem hisse hem vob), beni ters etkilemesin diye.
İkincisi sistem al - sat diyorsa ve kaç kontrat alacaksam, grafiğe bile bakmadan (Son 5 dk içinde %5 bile artmış olsa) emrimi , Aktiften veriyorum (Genelde emrim abuk olmayan bir günde zaten bir kaç kademe kaldırabilir).
Pasta börek çörek vs, yada makasın açıklığı, spotun durumu, FDJI, FSPX yada Garan kaç kademe bir emirle kalkmış EW ile yada sistemle trade ederken hiç bir zaman ilgilenmediğim şeyler. (eminim faydalananlar vardır ama ben ilgilenmiyorum)
Bir de gün boyu haber pencerem kapalıdır. Haberlere bakmam.
5 lik vop grafing
[IMG]http://i42.tinypic.com/t9xhfq.png[/IMG]