Şuana kadar aktiften pek işlem yapmadım o yüzden bişey sorucam, emir verdiğimiz ekranda piyasa fiyatı nın yanında bir de "En iyi fiyattan" kutucuğu var. Bunu işaretlersek ya da işaretlemezsek ne değişiyor?
Printable View
Şuana kadar aktiften pek işlem yapmadım o yüzden bişey sorucam, emir verdiğimiz ekranda piyasa fiyatı nın yanında bir de "En iyi fiyattan" kutucuğu var. Bunu işaretlersek ya da işaretlemezsek ne değişiyor?
[QUOTE=VOBiX;112838]Halil Hocayı da al. .dng[/QUOTE]
Tolga işine bak bulaşma bana
spotta mal yediriyorlar,ama yurtdışı izin verirse biz daha çoook uçarız...
[QUOTE=Vob Trader;112837]yalan dedilermi hiç uğraşmican şak yapıştırcan extreni konuşanı susturcan :)[/QUOTE]
Mennun bile oluruz... kayahan'a da dedim gerekirse özür dilerim diye.
forumu ulaşmak mümkün değil..sayfa tam 15 dakikada açılıyor...
[QUOTE=fXci;112826]5 lik vop grafing
[IMG]http://i42.tinypic.com/t9xhfq.png[/IMG][/QUOTE]
kekoke
:::
[IMG]http://i41.tinypic.com/2hhzqt5.png[/IMG]
hani bana teşkür hani bana yeşil :::
full short cort
[QUOTE=abka;112844]forumu ulaşmak mümkün değil..sayfa tam 15 dakikada açılıyor...[/QUOTE]
Bende bir sorun yok...
[quote=VOBiX;112836]barın açılış fiyatı tehlikeli değil mi bir bakıyon bar yeşil ama diğer bar geçene kadar kırmızıya dönmüş oluyor. Sonraki barın açılış fiyatı ise tamam.[/quote]
Barın açılış fiyatı benim için her durumda geçerli birtek durum hariç. 17:15'den sistem al verecek ise, ertesi sabahın açılış fiyatını beklemeden kapanışım son 1 dk'sında işlem yapmak. (Tabi son 1 dk'da 0.025 lik oynama AL yada SAT sinyalini değiştirecek ise sabahı beklerim, ancak 0.1'luk bir oynamada bile değişmeyecek ise Kapanıştan işlemi yaparım.)
Benden bu günlük bu kadar. Short yada Close Long sinyali gelirse vermeye çalışırım.
ne uğraşacam milletin gırgırıyla,,,, ben burayı arkadaşların görüşlerinden kendimce faydalanmak için okuyorum,,,, veriler datalar iyi gelio bazen,,,,,,,,,
yarın şenlik bekliyorum,,, yukarı doğru yazmıştım,,, ama bugün şerefine flatım,,,, paraların üstüne yatacam :D :D :D bide cigara yakayım,,,, :D
[QUOTE=fXci;112846]hani bana teşkür hani bana yeşil :::[/QUOTE]
hep bana vereceksiiz yeşilleri hep ban alacam ben en büyüğüm. niye baaa yeşil vermiyosunuz heç ::: ::: :D