-
sabah bi mail gelmiş::..:
kampanya varmış ,bi adet bungee jumping atlayışı ,150 lira yerine 60 liraya düşmüş,:D
aman efendim bu kadar ucuz fiyat nası düşermiş,fiyatı bilmem ama, insanlar atlayınca ,düşermiş...:D
fırsat kampanyası,bu şekilde dar gelirli vatandaşlar da ,ailece çocuklarıyla beraber atlayabileceklermiş(sırayla tabi!!)...:..:...aynı anda tek halatla atlayanlara aile indirimi var mı,onu sormam lazım,belirtilmemiş ,ayıp yaw...:..:
kredi kartına taksit te olurmuş,eğer halat falan kopmazsa, diğer taksitleri de ödüyosun ucuz ucuz,eğer koparsa ödemiyosun...tek taksit...:..:
şaka bi tarafa ben kova burcuyum nefret derecesinde böle şeylerden korkarım,beni atsalar herhalde aşağıda ipin ucunda bayılırım,haa o zaman tabi arka arkaya atabilirler...kom
memleket çok gelişti yaa,uçak ucuz,bungee jumping ucuz,yamaç paraşütü ucuz,kitlelere yayıldı bunlar,insanlar toplu halde uçuyo kaçıyo,iftihar edilecek bişi,hehehehh...:D
:..:
-
[quote=saraylı;367061]sabah bi mail gelmiş::..:
kampanya varmış ,bi adet bungee jumping atlayışı ,150 lira yerine 60 liraya düşmüş,:D
aman efendim bu kadar ucuz fiyat nası düşermiş,fiyatı bilmem ama, insanlar atlayınca ,düşermiş...:D
fırsat kampanyası,bu şekilde dar gelirli vatandaşlar da ,ailece çocuklarıyla beraber atlayabileceklermiş(sırayla tabi!!)...:..:...aynı anda tek halatla atlayanlara aile indirimi var mı,onu sormam lazım,belirtilmemiş ,ayıp yaw...:..:
kredi kartına taksit te olurmuş,eğer halat falan kopmazsa, diğer taksitleri de ödüyosun ucuz ucuz,eğer koparsa ödemiyosun...tek taksit...:..:
şaka bi tarafa ben kova burcuyum nefret derecesinde böle şeylerden korkarım,beni atsalar herhalde aşağıda ipin ucunda bayılırım,haa o zaman tabi arka arkaya atabilirler...kom
memleket çok gelişti yaa,uçak ucuz,bungee jumping ucuz,yamaç paraşütü ucuz,kitlelere yayıldı bunlar,insanlar toplu halde uçuyo kaçıyo,iftihar edilecek bişi,hehehehh...:D
:..:[/quote]
voborsa ailesi olarak hep berabercene atlayivesek azcuk daha indirim yapaylermi devletlü abi...hem sürümden de kazanıler...biz millet olarak ucmaayı cok severük emme ucağmız yok..abi...bi ucağmız olsa artuk nere giderük bilinmez....dng.kom:D :D
-
[quote=obsidyen;367064]voborsa ailesi olarak hep berabercene atlayivesek azcuk daha indirim yapaylermi devletlü abi...hem sürümden de kazanıler...biz millet olarak ucmaayı cok severük emme ucağmız yok..abi...bi ucağmız olsa artuk nere giderük bilinmez....dng.kom:D :D[/quote]
hep beraber atlarsak:D,diyelim o kadar kalın halat da bulduk,aşağıda ciyak ciyak bağıracaz ya::::::,diyelim halat da kopmadı indik:
çok iyi olur abim,işimizin kıymetini biliriz:D,bu vob çok iyiymiş,risksiz imiş deriz,:D..sayısız faydası olur yani...:
bi defa havada hep beraber çığlık atma alışkanlığı kazanırız ki,bunun piyasada acip yararı olur,hep beraber terse düşersek misal,fazla bağırmayız,gibi...:..::D
ayrıca kimse long iken ,artık uçacak kaçacak demez yaw,illallah....kom:..:
yalnız asti den korkuyorum ,havada iken , taban olur falan derse,insanlar panikleyebilir,başka bi sorun gözükmüyo,olmazsa astiyi önce tek başına atalım....hehehehh:..::..:
-
yabancı bi kılıfcı yatırım uzmanı (sankim biraz kılıfcıya benzetiimm):D; yatırımcıların altına yönelmesini öneriy...holding sahibi de hiç Au satmamışmış...ula... bunnar millet Au ya hucum edince en değerli metali bilem tukaka ilan etmesinler...:D:D
-
[quote=saraylı;367066]hep beraber atlarsak:D,diyelim o kadar kalın halat da bulduk,aşağıda ciyak ciyak bağıracaz ya::::::,diyelim halat da kopmadı indik:
çok iyi olur abim,işimizin kıymetini biliriz:D,bu vob çok iyiymiş,risksiz imiş deriz,:D..sayısız faydası olur yani...:
bi defa havada hep beraber çığlık atma alışkanlığı kazanırız ki,bunun piyasada acip yararı olur,hep beraber terse düşersek misal,fazla bağırmayız,gibi...:..::D
ayrıca kimse long iken ,artık uçacak kaçacak demez yaw,illallah....kom:..:
yalnız asti den korkuyorum ,havada iken , taban olur falan derse,insanlar panikleyebilir,başka bi sorun gözükmüyo,olmazsa astiyi önce tek başına atalım....hehehehh:..::..:[/quote]
kazanımları cok deyin yani devletlüm...şşşş (sezsiz konişiimmm) asti abiyi almazük abi...mızıkcılık yababilüüü....:..::..:
-
Selamlar Kazancınız bol olsun 5 lik fena gitmiyor bakalım.
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1107.hizliresim.com/11/7/22/3931.gif[/img][/url]
-
genelde bakiiimmm...bizim içerdeki kılıfcılar...piyasa düşünce onnari bi panic, bi action vari bi hal aliyy...acaba doğru kılıfı bulamayacaklarından mı korkailerr...:D:D
-
[quote=saraylı;367027][COLOR=red]75.800-77.050[/COLOR]
------------------
[COLOR=seagreen]74.275-73.025-72.225[/COLOR]
:)
[COLOR=black]eğer tepki buralarda sonlanır ve aşağı giderse,[/COLOR]
[COLOR=black]73.025 ve dünkü dip altındaki 72.225 önemli...[/COLOR][/quote]
ikinci desteğe de geldik,
acaba kırar mı bilmem ki?:confused:
-
Garanti ayvayı yiyecek gibi görünüyor hem günlük hem haftalık endeks100 haftalıkda ise çok tehlikeli yerlerdeyin ayu piyasası emareleri görünmeye başlıyor uv de
-
[quote=saraylı;367055]kd=74.225
tg ler aynı..[/quote]
kd=74.050
tg ler satta.:)
-
[quote=temese;367032]bir rakam daha
72.875???[/quote]
72.875 tamam
-
kv de yukarı tepkiler mutlaka olucaktır ama yukarı 1 giderse aşağıya 3 gidecektir diye düşünüyorum.