-
[QUOTE=traderx;112932]vallahi kızdım ya
hay ben böyle dünyanın parasının ....... ........
yeter arkadaşlar, ara sıra kabirlere gidin de orda yatanları görün oyun bu dünya
vallahi oyun ya, game over olduğunda gerçeklerle yüzleşmeden silkinelim biraz..[/QUOTE]
Nette bir video var 92 çekimi hoca vaaz veriyor. Özetle şöyle diyor "Gençken işim var der gelmezsiniz camiye, yaşlanınca prostat olur çişim var diye gelmezsiniz. Ama eninde sonunda geleceksin o musalla taşına. sonra soracağız : Nasıl bilirdiniz? Ee camiye hiç gelmezdi, adamı görmedik ki nerden bilelim nasıl olduğunu."
-
[color="red"] 14.05.2009 19:01:08 *merkez bankası faiz oranlarını 50 baz puan indirdi [/color]
-
[QUOTE=VOBiX;112938][color="red"] 14.05.2009 19:01:08 *merkez bankası faiz oranlarını 50 baz puan indirdi [/color][/QUOTE]
demekki abd verisi kötü gelince bile almalarının sebebi buymuş, bu haberi satın almışlar demekki namussuzlar, Allah korumuş, son saniyelerde kısadan uzuna dönebildim.
bu haber nerde var vobix ben göremedim yahu ara ara bulamadım???
-
vobix hafiye gibisin yaaa... korkulur senden haaa..:) aman iyi geçiniyim senle, yoksa benimde çamaşırlarımı ortaya dökersin..:..::..:
-
[quote=VOBiX;112938][COLOR=red] 14.05.2009 19:01:08 *merkez bankası faiz oranlarını 50 baz puan indirdi [/COLOR][/quote]
bu zaten beklenen bi haber
eger bugun yukarı hareketin nedeni buysa yarın şatış fırsatı olacaktır
ama var bişiyler bugun dolar ısrarlar düşen kanal çizgisini kırmadı
mayıs ortasına yaklaştık
imf haberi patlayabilir
ben kısa girdim geceye
bugun gelmesin haber
-
[QUOTE=truva;112945]bu zaten beklenen bi haber
eger bugun yukarı hareketin nedeni buysa yarın şatış fırsatı olacaktır
ama var bişiyler bugun dolar ısrarlar düşen kanal çizgisini kırmadı
mayıs ortasına yaklaştık
imf haberi patlayabilir
ben kısa girdim geceye
bugun gelmesin haber[/QUOTE]
vallahi benim beklediğim tek haber imf haberi düşsede kurtulsak şu haber,
sadece çizgilere çubuklara birde mumlara bakıyorum haberlerden pek haberim olmuyor, bugün 15:30da abd den veri olduğunu fdji yi çizdiklerinde hatırladım.:D
-
[quote=traderx;112935][URL]http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/122010-500-TLyi-600-bin-TL-yapti.aspx[/URL][/quote]
baboo
sana ayrı sayfa açalım
orda yaz
ben şimdi sen short deyince nasıl long açacam
-
dow jones bugun coşacak anlaşılan
-
40.500 uzunları 42.500 den devredebilirsem çok süper olacak hafta sonuna stressiz girerim..
-
[quote=traderx;112946]vallahi benim beklediğim tek haber imf haberi düşsede kurtulsak şu haber,
sadece çizgilere çubuklara birde mumlara bakıyorum haberlerden pek haberim olmuyor, bugün 15:30da abd den veri olduğunu fdji yi çizdiklerinde hatırladım.:D[/quote]
çok yanlış bişiy degil aslında
haberler zaten önceden fiyatların içinde oluyo
-
lem bu do jos doğan görünümlü şahin gibi duruyor.LONG ları gaptırdık anasını satıym.getti kürpecik LONG larım üüü
asti lem sen beni etkiliyon lem.suçlu kesinlikle sensin.yok pilav üstü long yok dondurma altı short dirken tüm motivasyonum kayboluyor.yarın piyasa uçarsa aradaki farkı tahsil ederim senden.vermezsen hakkımı mahkemede ararım :::
düşerse piyasa kardeşimsin tabii :p
-
[quote=SEYYAH;112951]lem bu do jos doğan görünümlü şahin gibi duruyor.LONG ları gaptırdık anasını satıym.getti kürpecik LONG larım üüü
asti lem sen beni etkiliyon lem.suçlu kesinlikle sensin.yok pilav üstü long yok dondurma altı short dirken tüm motivasyonum kayboluyor.yarın piyasa uçarsa aradaki farkı tahsil ederim senden.vermezsen hakkımı mahkemede ararım :::
düşerse piyasa kardeşimsin tabii :p[/quote]
asti shortmu girdi geceye
o zaman sorun yok
düşer bu piyasa