-
[QUOTE=SEYYAH;112951]lem bu do jos doğan görünümlü şahin gibi duruyor.LONG ları gaptırdık anasını satıym.getti kürpecik LONG larım üüü
[COLOR="Blue"]asti lem sen beni etkiliyon lem[/COLOR].suçlu kesinlikle sensin.yok pilav üstü long yok dondurma altı short dirken tüm motivasyonum kayboluyor.yarın piyasa uçarsa aradaki farkı tahsil ederim senden.vermezsen hakkımı mahkemede ararım :::
düşerse piyasa kardeşimsin tabii :p[/QUOTE]
Demekki Asti çok etkileyici birisi .dng
-
600 bin ytl olan bi adamın artık vobda bi işi olmaması lazım
o kadar parayla reel sektorde iş yapılabilir
ama borsada yatırımcı olursun
ama tercih meselesi
başarılı olduktan sonra sorun yok
-
[quote=VOBiX;112838]Halil Hocayı da al. .dng[/quote]
Beni de alın himayeye.Beni seç beni seç.Ali atıfı seç..dng.dng.dng:..::..:
-
[quote=truva;112954][B]600 bin ytl olan bi adamın artık vobda bi işi olmaması lazım[/B]
[B]o kadar parayla reel sektorde iş yapılabilir[/B]
ama tercih meselesi
başarılı olduktan sonra sorun yok[/quote]
neden? bu zamanda neden reel sektörün riskini alsınki? burada işi beceriyorsa ne uğraşacak çekle,senetle,maliyeyle v.s. değil mi?
-
[QUOTE=truva;112954]600 bin ytl olan bi adamın artık vobda bi işi olmaması lazım
o kadar parayla reel sektorde iş yapılabilir
ama tercih meselesi
başarılı olduktan sonra sorun yok[/QUOTE]
Valla bence en doğrusunu yapıyor. Karları dönem dönem çekip gayrimenkule yatırıyor. Zaten adam akıllı 2-3 gayrimenkulün kirası bile çalışmadan yaşatmaya yeter insanı. Bir de reel sektöre geçse şu an kriz var müşteri yok. alacakalrı tahsil edemiyoruz gibi bir sürü engel çıkacaktı. ama şimdi krizde açıyor shortu alıyor parayı. Borçlular da ertesi gün ödüyor parasını. Temiz iş.
-
[quote=MMO;112889]Dünden kalan longlar 41600 den verilmiştir geceye flat, hatta çarşambaya kadar flat[/quote]
Vallahi herkes kütür kütür en tepeden vermiş.Ben ne mi yaptım.Tabiki yine bırakmadım birinciliği.41625 longlar flat oldu.Short emri verdim gerçekleşmedi.Geceye de namımıza leke gelmesin 41500 den hamdolsun seans sonu tek tuş boyadım.Full short.:..::..:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;112958]Vallahi herkes kütür kütür en tepeden vermiş.Ben ne mi yaptım.Tabiki yine bırakmadım birinciliği.41625 longlar flat oldu.Short emri verdim gerçekleşmedi.Geceye de namımıza leke gelmesin 41500 den hamdolsun seans sonu tek tuş boyadım.Full short.:..::..:[/QUOTE]
bende 525 teki al emrim gelmezse son saniyeler düzeltecem diye tetikteydim tam düzeltmeyi onaylayacam baktım birileri 525i boyamış senin tabirle almışsın
demek senmişsin, Allah razı olsun:..:
-
fdji 5 dk sistem short signal geldi
-
dogru soyluyorsunuz belki 60000 ile temiz iş
ama 600000 olsun bende ekran karsısında 1 dk durmam
-
[quote=traderx;112918][URL]http://www.memurlar.net/haber/139462/[/URL]
bu haberde ki olayı geçen sene başka bir forumdan msn den polis bir arkadaş yazmıştı,
15-20 emniyet çalışanı bu işleri yapan bir gurup aracılığı ile paramı toplamışlar şu hissede grup var parayı götürecekler sizde katılın falan diye 50000 lira civarında parasını batırdığını anlatıyordu,
bilmiyorum artık bu haberle alakası varmı.[/quote]
Bu nedir ya 20 kişinin 50000 lirası batsa ne olur batmasa ne olur.Yok milyon dolarlık işlemler yapıyorlarmış.50000 tl ile 20 tur atsan milyonluk işlem olur.Bunlara itibar etmeyin palavra bunlar.
[quote=atlascepkenli;112914]vobix,,,,,,,,,,,,,,,,, bir kere burda yazdığımız her görüş doğru çıkacak die bir olay yok,,,, buraya insanlar tartışma amaçlı yazılar yazar,,,,, birisi görüşünü söyler,,,, başkaları da kendi görüşlerini yazar,,,, bazen yazdığımız görüşlerin tersini yapabiliriz ,, ekran başında oturduğumuzda,,, data lar veriler ne söyler,,,, piyasa yapıcı nasıl çalışır,,,, anlık değişmeler olabilir,,,, buraya zort diye herşeyi yazamayız,,,,,
benimle 3 dakka msn de sohbet ettin diye herşeyimi bildiğimi zannetme,,,,,
birden fazla aracı kurumla çalışırım,,,, komisyon oranlarını pek takmadığım doğruydu önceden,,,,,,,,,,,,,, çünkü anaparamın çok üzerinde bir getirim mevcut ve çok da fazla al sat yapan biri değilim,,,, bazı günler hariç,,,,
bakalım nasıl özür dileyeceksin,,,,,,,,,,,,,,
[URL="http://img12.imageshack.us/my.php?image=146t.png"][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5756/146t.png[/IMG][/URL][/quote]
Ustam ne kadar çok sesin çıkıyor ya.Sen 42700 bilsen ne olur 146 kontratın olsa ne olur olmasa ne olur.Bu yapıştırdığın resmi ataonline borsa yarışmasındaki ile aynı.Ben sana inanıyorum olabilir 146 kontratın.Nedir yavf 73 milyarlık portföy ile ne olmuş yani.1 trilyon yapsan ne olur.Hava bakıyom bir milyon.Azıcık bir yavaş yaz yavf.Bol kazan da beni de yemeğe götür.Uzak olmasan seni burada en ünlü fare kebaba götürürdüm ama ne olsun işte uzağız ayrı dünyadayız..dngAçlıktan ölecem burada.Parası ile aç kalırmı insan ya.Neyse yarın gidecem güzelce şehir merkezinde mc donalds var bi bigmac iyi gider bu 2 aç günün üstüne.Uyku tutmadı dün gece açlıktan.Seveneleven da olmasa OHa.Bu ne ya otele giren çıkan belli değil.Az önce 1 adam 2 kız girdiler.Şimdi iki kız çıktı adam yok ortada.Tövbe tövbeee.Yanlış anlamıyım diyorum ama Taylant işte yanlış anlamadan da olmazki..lelele:p
-
gokhan mekanik sistem kullanıyor musun
-
[quote=traderx;112932]vallahi kızdım ya
hay ben böyle dünyanın parasının ....... ........
yeter arkadaşlar, ara sıra kabirlere gidin de orda yatanları görün oyun bu dünya
vallahi oyun ya, game over olduğunda gerçeklerle yüzleşmeden silkinelim biraz..[/quote]
Ne yapalım kabirin içine kadar da girelim mi?.Oyun tabiki.Kuralına göre oynamayan cehhenneme.Oynayan cennete gider.Bu kadar basit.Allah sakındırsın cehennemden.