-
[quote=SEYYAH;112951]lem bu do jos doğan görünümlü şahin gibi duruyor.LONG ları gaptırdık anasını satıym.getti kürpecik LONG larım üüü
asti lem sen beni etkiliyon lem.suçlu kesinlikle sensin.yok pilav üstü long yok dondurma altı short dirken tüm motivasyonum kayboluyor.yarın piyasa uçarsa aradaki farkı tahsil ederim senden.vermezsen hakkımı mahkemede ararım :::
düşerse piyasa kardeşimsin tabii :p[/quote]
ben bu mesajı okudum asti
senin mesajı kaçırmışım
-
Hayret hiçkimse açıklanan ISC, GARAN, AKBANK bilançolarının yarına nasıl etki edeceğini tartışmıyor. Varsa yoksa FDOW...
Nasıl etkiler bilançolar????
-
......
[quote=booth;112981]Hayret hiçkimse açıklanan ISC, GARAN, AKBANK bilançolarının yarına nasıl etki edeceğini tartışmıyor. Varsa yoksa FDOW...
Nasıl etkiler bilançolar????[/quote]
bense senin bi fikrin var
-
[quote=booth;112981]Hayret hiçkimse açıklanan ISC, GARAN, AKBANK bilançolarının yarına nasıl etki edeceğini tartışmıyor. Varsa yoksa FDOW...
Nasıl etkiler bilançolar????[/quote]
Bir cacık etkilemez.Etkileyecek olan şey dow düşerken alanlar erken mi verecek yoksa geç mi verecekler.Yarın imkb kriz bittimi yoksa devam mı o soruya yanıt verebilir.Ama dow 8500 tepe olmalı.Bakalım ne olacak.Şimdi grafik falan filan bakmam da bu duruma göre üstte tepeler alçaldı.Altta dipler yükseldi.Ortasında 3 günden fazla zor durur bu piyasa.Görüşüm yükselip uzun bir çubuk aşağı.Moda oldu malum.Üzüldüğüm 42250 olduğunda oradan 1000 puanlık çubuk kaçırmışım ekranda değildim.O anın heyecanını bile yaşasam kazançtı benim için.Olmadı.
-
-
adamlara bahane lazım. Eh bilançolardan daha iyi bahane mi olur???
-
şimdiye kadar hiç pozisyon yazmadım hiç bir yerde zaten pekte aldıgım pozisyonlar kazandırmadı küLLin zarar indikatör arayanlara duyurulur müthiç ters de kalırım :D ciddiyim şahitlerim var forumda :)
-
[QUOTE=booth;112981]Hayret hiçkimse açıklanan ISC, GARAN, AKBANK bilançolarının yarına nasıl etki edeceğini tartışmıyor. Varsa yoksa FDOW...
Nasıl etkiler bilançolar????[/QUOTE]
IMF masalına ek olarak TCMBnin ha bire indirdiği faizlerle bono tahvil portföylerinin iyi kar yazması bekleniyordu zaten. sorun şu ki açıklanan bilançoalrın ne akdarı alındı. Hepsi alındıysa artık yurtdışına biraz daha fazla bakarız. Yuhh be beklediğimizden iyi geldi derlerse biraz daha pozitif seyre devam ederiz.
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;112986]şimdiye kadar hiç pozisyon yazmadım hiç bir yerde zaten pekte aldıgım pozisyonlar kazandırmadı küLLin zarar indikatör arayanlara duyurulur müthiç ters de kalırım :D ciddiyim şahitlerim var forumda :)[/QUOTE]
Sizin gibi açıksözlüsü de nadir çıkıyor zaten. Herkes bildim kazandım demenin peşinde. Birinin de çıkıp Gökhan gibi en tepeden uzadım en dipten kısaldım dediğine denk gelmedim. Açıksözlülüğünüz için sizi tebrik ederim. .brv
-
fdji düşecek sanki
pek sagla durmuyor
-
[quote=truva;112989]fdji düşecek sanki
pek sagla durmuyor[/quote]
aman düşsün ya...SHORT tan kazanalım hep birlikte...LONG tu kaka :::
-
yuh o nasıl düşüştü öyle...
PY nin başka bahane bulması lazım şimdi yükseltmek için