Gün içi realizasyon yaşansada en yüksekten kapatacagımızı düşünüyorum tüm forumdaşlara hayırlı cumalar bolkazançlar.
Printable View
Gün içi realizasyon yaşansada en yüksekten kapatacagımızı düşünüyorum tüm forumdaşlara hayırlı cumalar bolkazançlar.
garantiye baglı 3,46 ustune atarsa yukarı gidebiliriz
bilanço satış fırsatı olursa yatay diye düşünüyorum
[QUOTE=atlascepkenli;113011]yaff vobix,,, get yürü işine,,,, olum ,,,,,,
sen nasıl bizim şanlı askeriyemizin mensubusun,,,,,,,,,,, birde teğmen olacaksın,,,
inanmadım da,,,, neyse,,,, yalan dolan bin para,,,,,[/QUOTE]
Ben de yalan yok herşey belgeli ispatlı. Üstelik yarışmadan raklama sahte belgeli de değil. Resmi belgeli. Sen yarışmaalrdaki hayali paralrınla yeni hayali parlar kazanmaya devam et. Selametle.
dax açılışta verselerde kısaları kapatsak
[quote=atlascepkenli;113011]yaff vobix,,, get yürü işine,,,, olum ,,,,,,
sen nasıl bizim şanlı askeriyemizin mensubusun,,,,,,,,,,, birde teğmen olacaksın,,,
inanmadım da,,,, neyse,,,, yalan dolan bin para,,,,,[/quote]
ya sen ne kadar yüzsüz arsız bir adamışsın arkadaş.[B]geldin güzelim forumun içine ettin[/B].adam kapı gibi msn konuşmalarını koyuyor kanıt olarak sen hala utanmadan konuşuyorsun.hala adamı yalancılıkla suçluyorsun.
süzme misin?
bir kontrat el değiştirdiğinde, alıştan tarafına mı satıştan tarafına mı yazılacağını belirleyen kriter nedir bilen var mı acaba?
Garanti dünkü kısalarını kapatıyor sanırım
Full long herkese günaydın.Bundan sonra düşmeyiz.Alış baskısı çok.Öbür direnci delecez gibi.
Son saniyede short açmıştım.Herşey kısmet borsada.Arkasından ağlayacağıma sadece geleceğe bakarım.Bundan sonrası önemli.Geçmiş geçti.400 puanın 1 2 saatlik işi var.Bakalım ne olacak.Spot çok önemli açılışı.Vob şimdilik iyi duruyor.
[IMG]http://xs539.xs.to/xs539/09205/vob5357161.png[/IMG]
SEYYAHın grafikleri habire klonlanıyor
günaydın arkadaşlar,kolay gelsin,hayırlı işler :)
[QUOTE=atlascepkenli;113011]yaff vobix,,, get yürü işine,,,, olum ,,,,,,
inanmadım da,,,, neyse,,,, yalan dolan bin para,,,,,[/QUOTE]
ulen zibidi dünde zaten kafamın tasını attırdın sabah sabah ilk senin mesajını ve mide bulandıran avatarını gördüm, bu trafiğin üstüne çekilmiyorsun, ne zıkkımdan geldiysen yürü git işine.