[QUOTE=Vob Trader;21613]petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda[/QUOTE]
evet biraz artmis ama 138 bile gecemedi daha.
*FREDDıE MAC HıSSELERı GERıLEMEYE DEVAM EDıYOR, YÜZDE 23 DܺܺLE 7.90 DOLAR'A GERıLEDı
peh be dususe bak.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;21613]petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda[/QUOTE]
*FREDDıE MAC HıSSELERı GERıLEMEYE DEVAM EDıYOR, YÜZDE 23 DܺܺLE 7.90 DOLAR'A GERıLEDı
peh be dususe bak.
peh be dususe bak.
1000 puan makasla imkan yok long kalamam
geceye kesin shortum
1000 puan makasla imkan yok long kalamam
geceye kesin shortum
Gold Ve Petrol koftiden artıyor, indiaktör kımıldamıyor bile , bol kepçeden yükseliyor,ilerleyen dakikalarda short fırsatı bulacağım sanırım bunlarda...
Gold Ve Petrol koftiden artıyor, indiaktör kımıldamıyor bile , bol kepçeden yükseliyor,ilerleyen dakikalarda short fırsatı bulacağım sanırım bunlarda...
izninizle yuh demek istiyorum hemde buyuk harfle YUHHH.
dow kangolune dondu bile hala bizimki artiyor ben bu isi birakiyorum bugun itibariyle. herkese tesekkurler.
izninizle yuh demek istiyorum hemde buyuk harfle YUHHH.
dow kangolune dondu bile hala bizimki artiyor ben bu isi birakiyorum bugun itibariyle. herkese tesekkurler.
sisteme göre kesinlikle uzuna devam...
sisteme göre kesinlikle uzuna devam...
geceye uzun girdim...
uzun yada kısa için bir ipucu yok dowda...
şansa.......
herkese iyi akşamlar....
geceye uzun girdim...
uzun yada kısa için bir ipucu yok dowda...
şansa.......
herkese iyi akşamlar....