[QUOTE=follow;37367]vob da rahatlik ve rehavet kelimeleri olmaz :D[/QUOTE]
evet olmaz...
şelaleci selçukluyu bu konuda çok uyardım.... he heeee
hiç üstüme alınmıyorum...
devam uzuna.....
Printable View
[QUOTE=follow;37367]vob da rahatlik ve rehavet kelimeleri olmaz :D[/QUOTE]
evet olmaz...
şelaleci selçukluyu bu konuda çok uyardım.... he heeee
hiç üstüme alınmıyorum...
devam uzuna.....
Dün ki kötü verileri takmayan yurtdışının bugünkini önemsemesini beklemiyorum şahsen büyük eller longta sanki...Tavsiye değildir.
sn mbm, sakıncası yoksa long beklentiniz kaç diye sorabilirmiyim. tşk.
bağlayın kemerleri aşağıya bakmayın sakın :-)))
Tavana yazdım birazcık VOBun sağı solu belli olmaz
herhalde önce 44500 e geleceğiz
[QUOTE=sardes;37371]sn mbm, sakıncası yoksa long beklentiniz kaç diye sorabilirmiyim. tşk.[/QUOTE]
onu bilememki.. neresi olursa artık...
hsbc ye soralım bunu.. en iyi o bilir.. ha haaaa:D
ama sn fallowa dediğim yeni tepe yani 46500 üzeri görülecek
büyük ihtimallede üzerinde kapatacak
[QUOTE=mbm;37364]ben niye çok rahatım bu uzunlarla bugun .. bir tuaflık var bende....
5 dakikalık sata geldi kılımı kıpırdatmadım.. sonra tekrar al verdi.....
çarpılmasak bari bugün... :):)[/QUOTE]
aynı bende ole mbm sonu iyi olmaz genel :)
ne 10890 mış be... yine atamadı üstüne fdow.....
[QUOTE=mbm;37375]onu bilememki.. neresi olursa artık...
hsbc ye soralım bunu.. en iyi o bilir.. ha haaaa:D
ama sn fallowa dediğim yeni tepe yani 46500 üzeri görülecek
büyük ihtimallede üzerinde kapatacak[/QUOTE]
:) keyifler hep böyle gıcır olsun. bende 46700 rakamı var, paylaştığınız için tşk.
Arkadaşlar ben geldim, bugün emirleri yazıp hazırladınızmı?:)))
Durun heyecan yapmayın hemen:)
Bugün aşağıya çizecektim, şimdi siz uzun yapmışınızdır onlarıda yukarı satış yazmışınızdır neme lazım zarar yapmıyın dedim, en iyisi biraz daha bekliyim.
[QUOTE=bull market;37383]Durun heyecan yapmayın hemen:)
Bugün aşağıya çizecektim, şimdi siz uzun yapmışınızdır onlarıda yukarı satış yazmışınızdır neme lazım zarar yapmıyın dedim, en iyisi biraz daha bekliyim.[/QUOTE]
hosgeldin :) asaya mı dıoysun yani
benim system derse bende gecerim asaya :)
sistemleriniz ne der bilmiorum ama. bono tahvili döviz borsa üçü de yukarı. böle bi kreleasyon olmaz. usdjpy aşşa eurodolar yukarı. emtia piyasası yukarı yurtdışı borsalar aşşa. herşey birbirine uyumlu bi imkb ayrı telde. buna cami duvarına işemek denir benim lügatımda. akıntıya ters kürek çekilmez. bence piasa yukarıya inandırıldı ve usulca mal çıkılıor. ya seans sonu ya da pazartesi sabahı uzuncana çubukla karşı karşıya kalabiliriz.kurumların kesinlikle önemi yok. adam daxdan şortlar bizden longlar. fdji den longlar bizden şortlar.
[QUOTE=bull market;37383]Durun heyecan yapmayın hemen:)
Bugün aşağıya çizecektim, şimdi siz uzun yapmışınızdır onlarıda yukarı satış yazmışınızdır neme lazım zarar yapmıyın dedim, en iyisi biraz daha bekliyim.[/QUOTE]
nerdesin ya bullmarket yukarıya gideceğiz sen yoksun diye bekliyoruz ..
iyi ki geldin gideriz artık :-))
[QUOTE=hexen;37384]hosgeldin :) asaya mı dıoysun yani[/QUOTE]
Hoşbulduk, bugün ancak bakabiliyorum piyasaya, zaten tahmin ettiğim gibi 45500-46500 aralığı demiştim biraz daha aşağıda dalgalanmış olsun.
Fakat şimdi sanırım biraz düşüş olacak, yurtdışıda toparlanmıyor bilemiyorum, henüz daha sat vermedi ama eli kulağında görüyorum, saygılar.
ikinci bir strateji eğer genellik bi yöndeyse o yön tersine gider piyasa. bknz. psikoloji
26.09.2008 15:09:32 *fdıc/bair, "wamu'ya El Konulmasında Minimum Kamu Parası Kullanıldı"
26.09.2008 15:10:15 *fdıc/bair, "wamu'nun çökmesine Mevduat çekişi Ve Likidite Düşüş Etkili Oldu"
26.09.2008 15:10:35 *fdıc/bair, "fdıc, Paulson'un Kurtarma Planını Destekliyor"
26.09.2008 15:15:19 *ispanya/solbes, "ekonomik Ortam, On Yılların En Kötüsü"
Bu neyaaa, çok ağır fiyat hareketleri var, bu sebepten al sat sinyalleride ağırdan oluşucak galiba, oluşana kadar düşmüş olacağız falan işte, sonuç, bu işte para yok arkadaşlar, böyle günlerde muhabbet yapılır bol bol:), maksat canın sıkılmasın,saygılar.
[QUOTE=hurricane;37386]sistemleriniz ne der bilmiorum ama. bono tahvili döviz borsa üçü de yukarı. böle bi kreleasyon olmaz. usdjpy aşşa eurodolar yukarı. emtia piyasası yukarı yurtdışı borsalar aşşa. herşey birbirine uyumlu bi imkb ayrı telde. buna cami duvarına işemek denir benim lügatımda. akıntıya ters kürek çekilmez. bence piasa yukarıya inandırıldı ve usulca mal çıkılıor. ya seans sonu ya da pazartesi sabahı uzuncana çubukla karşı karşıya kalabiliriz.kurumların kesinlikle önemi yok. adam daxdan şortlar bizden longlar. fdji den longlar bizden şortlar.[/QUOTE]
Bir de 15 dklıkalrdaki ikili tepe hazırlığını göz önüne almak lazım. Grafik koyamıyorum reklam yazdığı için.
[quote=VOBiX;37392]Bir de 15 dklıkalrdaki ikili tepe hazırlığını göz önüne almak lazım. Grafik koyamıyorum reklam yazdığı için.[/quote]
ben grafik bakmıorum sn vobix. çünkü pek anlamıorum:) bir de garantide 3.16 kademesine mal yığılı bu durumlarda tahta mal yığılı tarafa yıkılır.
kanatimce 3.16 da baya bir mal yedirildi
26.09.2008 15:30:07 *abd'de 2.çeyrekte Gsyh(final) Yüzde 2.8 Arttı(beklenti +3.3%, önceki +3.3%)
26.09.2008 15:30:23 *abd'de 2.çeyrekte Pce Yüzde 4.3 Arttı(beklenti +4.2%, önceki +4.2%)
26.09.2008 15:31:09 *abd'de 2.çeyrekte çekirdek Pce Yüzde 1.8 Arttı(beklenti +2.1%, önceki +2.1%)
PPT devrede...
dst kodu ile islem yapan hangi araci kurum bilen varmi?
oy oy oy fdji ipini kopardi :)
sanırım teknik sistemler de sat verecektir.
[quote=follow;37397]dst kodu ile islem yapan hangi araci kurum bilen varmi?[/quote]
destek türev. banka veya aracı kurum dışı sıfatla işlem yapan bir kurum. yapı kredi plaza c blokda:) foreks tabanlı işlem de yapıyorlar
[QUOTE=follow;37397]dst kodu ile islem yapan hangi araci kurum bilen varmi?[/QUOTE]
Yeni izin almış: DESTEK.
savulun ayak altinda dolasmayin 45.000 e alis girin :)
5 dakk short sıgnal amma 15 dkk gunler halen long signal
[QUOTE=hurricane;37400]destek türev. banka veya aracı kurum dışı sıfatla işlem yapan bir kurum. yapı kredi plaza c blokda:) foreks tabanlı işlem de yapıyorlar[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;37401]Yeni izin almış: DESTEK.[/QUOTE]
tesekkurler arkadaslar
bir izinde bizmi alsak?
ciddiyim gerekli sartlari nereden sorariz?
45500 asayası olmasa dusmez ora stop
fdow numara yapıyor..tepecek yukarı.......
bu arada 900 kısal 675 yerine koydum .. iyi oldu..
devam uzuna......
[quote=follow;37404]tesekkurler arkadaslar
bir izinde bizmi alsak?
ciddiyim gerekli sartlari nereden sorariz?[/quote]
minimum 1.5 milyon usd teminat gerekiyor
ISCTR ne sağlam kağıtmış abi ISCTR alalım hemen :..:
[QUOTE=hurricane;37407]minimum 1.5 milyon usd teminat gerekiyor[/QUOTE]
masallah diyeyim :..:
Bence futurelar yalan söylüyor yine idare etmeye çalışıyorlar.
[QUOTE=mbm;37406]fdow numara yapıyor..tepecek yukarı.......
bu arada 900 kısal 675 yerine koydum .. iyi oldu..
devam uzuna......[/QUOTE]
e yeter artık da.. başımız döndü.....
5 dakikaalık satta bu arada........ama uzuna devam..