-
[QUOTE=delinda78;113050]Gökhan ne durumdasın ???[/QUOTE]
Derinlik görebiliyorsan TERAya bak. Gökhanın durumu belli olur. TERAdaki işlemelrin hepsi olmasa da büyük çoğunluğu ona ait. yazmasını beklersen çok geç kalabilrisin. Hızlı işlem yapıyor kendisi.
-
pambıkk.erken sinyal olayını abarttım..bu dedim nasılsa 700 de falan sat verir..ben 850 den az döner yapayım şort..netekim yaptım..fiyatta 700e düştü ama sistem gala sat vermdi..ballı days incorporation :) seni kötü etkilemek istiyorum da o açıdan...
-
[quote=adalı54;113063]Ne oldu satışlar sertleşti birdenbire habermi düştü acaba[/quote]
işsizlik oranı tarihi rekor seviyede geldi..
-
Vadeli 30 endeks fiyatı nedir arkadaşlar göremiyorumda ?...
-
[QUOTE=booth;113058]1000 puan makas böyle bir günde çok fazla, spot geri gelirse sanırım makastan yerler, o yüzden long daha güvenli[/QUOTE]
Makasın 650 puanı temettülerden sonra kapanacak. Temettü marjı var.
-
[quote=Astatin;113065]pambıkk.erken sinyal olayını abarttım..bu dedim nasılsa 700 de falan sat verir..ben 850 den az döner yapayım şort..netekim yaptım..fiyatta 700e düştü ama sistem gala sat vermdi..ballı days incorporation :) seni kötü etkilemek istiyorum da o açıdan...[/quote]
lem iyice cılkını çıkardın işin.ben bekliyorum işlem filan yok.SAT vermeden bulaşmam abi neme lazım.ufak bir realizasyonda olabilir bu aşağı hareket.çarpılmaya niyetim yok haftanın son günü...
DAX a bak bize bak sapık bizimkiler kesinlikle.tecvüzcü coşkun efendi kalır bunların yanında :::
-
büyük portföyde 625 full alışları yazdım bekliyorum...
gökhancım 625i boyayı ver sana zahmet:D
-
-
fdji deki sert hareket neden anlayan var mı
-
-
725 şortingen...portakallı ördek
-
5dk larda çanak oluşumu var gibi...bence...