[QUOTE=Astatin;259876]Şortlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda...yok ya ne şotlayacam..sistem terso yok...yyfd[/QUOTE]
Aynen sortladım sonrada longladım elim yandı.
Printable View
[QUOTE=Astatin;259876]Şortlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda...yok ya ne şotlayacam..sistem terso yok...yyfd[/QUOTE]
Aynen sortladım sonrada longladım elim yandı.
[quote=jerfin;259877]fdow'da işlem yapan traderlera Allah sabır versin.. veriden sonra sen 0.90 artıya geç, sonra 0.40 eksiye geç.. ve sonra 0.20 tekrar artıya gel.. ve hepsi 10 dk. içinde olsun..:..: bizdeki palaya şükredelim biz..:)))[/quote]
hakkaten kalp atış ritmi gibi giderken arada elektroşok vermişler gibi olmuş grafiği :D:D
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ ÜÇ HABER
-Kılıçlı Selpatros Paşa, Ukrayna daki seferini 2 hafta uzattığını açıkladı
-Ukrayna Sağlık Bakanlığı 2011 yılı nüfus artışı beklentisini %2.2 den %6.6 ya revize etti. Çocuk Bezi üreten firmaların hisselerinin tavan olduğu konuşuluyor.
-Kılıçlı Selpatros Paşa'nın uzunca bir süredir Ukrayna Bebe Bezi üreticisi firmalarının hisselerini topladığı konuşuluyor. Kılıçlı Selpatros Paşa, kendisini insider yapmakla suçlayanlara "ne alakası var, basbaya outsider, kılıcına güvenen herkes yapsın" diyerek yanıt verdi
şaka bi tarafa
69100 kısalarla geceyede kısa devam ben......
pala yukarı çekerse bu arada ,bileki yedi sülalesinin kulağını çınlatırım....
haberi ola.......
[quote=a.kaya;259878]önümü göremiyorum matriks yüzünden flatladım artık ufff ya utanmaz herifler[/quote]
Matriksin bilerek öyle bişi yapacağını sanmıyorum ama kodlarla falan biraz uğraşıp en azından donmaların önüne geçebilirler.Kimseninde yahu ne güzel donuyodu diyeceğini sanmıyorum..:)
sabahki bir işlemi saymazsak zero işlem devam.. 71.000 i bekliyorum..:::
apsd - 900 den 3400 e çıktı höt diin bu yukselıs burda bitmez ellaaamm
tabi bide şöyle bi durum var ben gösterge shortunu kapattım ... her an tekrar düşebiliriz.. piyasayı tek başıma tutuyodum artık o dayanak ta kalmadı..
gücümü gördünüz.. kırılmaz denilen direncleri tek lotla kırma yetim var :) ü
haber verin yeter longcu dostlar :)
[quote=jerfin;259887]sabahki bir işlemi saymazsak zero işlem devam.. 71.000 i bekliyorum..:::[/quote]
bak vidalarını sıkınca daha bi güzel çalışmaya başladın sen .dng
heyyy unlu limit, 84.70 den aud/usd shortladım yine.. manyak seviyorum bu pariteyi...lelele
[QUOTE=unlimitted;259890]bak vidalarını sıkınca daha bi güzel çalışmaya başladın sen .dng[/QUOTE]
de get...kom
ben tee 68.300 den shortlarımı kapatırken dün dedim 71.000 bekliyorum diye...dng
hatta geçen hafta dedim, önce 68.000, sonra 71.000 ve şelale başlayacak diye...kom
biri palaya dur desin....iippnneliğin sırası değil desin......
üüüüüvvüüüüüüüvvü
[quote=jerfin;259891]heyyy unlu limit, 84.70 den aud/usd shortladım yine.. manyak seviyorum bu pariteyi...lelele[/quote]
apla sen çok güzel yerden şortlamışsın. bana 0,84'ten şortlatıyolar.
1'e 100 kaldıraçla bi de 100 katı olduğunu varsayarsak sen benden 10.000 kat iyi durumdasın ::::::.kom
şaka bi yana, dikkatli ol. aylık pivotunu test ediyor. geçerse o şortlar elinde patlayabilir...;)
gerçi sen dikkatli treydırsın vesselam. :)