[QUOTE=jerfin;111821]GARAN'ı 3,50 de gördüğünüz an short vakti gelmiştir.. gösterge garan..:)[/QUOTE]
Nihayet bugün 3,50 üstüne çıkarak 3,60ı gördü.
Printable View
[QUOTE=jerfin;111821]GARAN'ı 3,50 de gördüğünüz an short vakti gelmiştir.. gösterge garan..:)[/QUOTE]
Nihayet bugün 3,50 üstüne çıkarak 3,60ı gördü.
Deutsche GARANı boyuyor
pozitif ayrıştık yine :)
avrupa ve amerikan future ları kayıplarını çoğaltırken biz yukarı denemeler yapıyoruz..
dış borsalarda tersi bir durum görürsek demekki uçup gidecekler yine..
matriks beni yanıltmıyorsa endeks düştüğü halde acaip para girişi var
[QUOTE=MMO;113165]namazda (allah kabul etsin) ve yemekte olanların dikkatinden kaçmış olabilir haftaya dikkaty edilmesi gereken bir konu,[/QUOTE]
Sn mmo bu konu geçen ay da Tupras için dile getirilmişti ve bu yüzden makas kapanacak deniyordu ama ben endeksin duştuğunu hatırlamıyorum bile. Ya bu olay endekse etki etmiyor ya da çok etkiliyor...
[QUOTE=traderx;113134]şu tecrübeyi edindim kendi sistemimle ilgili,
veri öncesi sistemim hangi taraftaysa piyasa o tarafa gidiyor 10 tanesinden 9u böyle oluyor, verinin iyi yada kötü gelmesi önemli değil ama verilere genelde hep doğru pozda giriyorum şükür.[/QUOTE]
O zaman veri öncesi yakın ilgini bekliyoruz
[quote=booth;113176]matriks beni yanıltmıyorsa endeks düştüğü halde acaip para girişi var[/quote]
garanti bankası kaynaklı 20 trilyona yakın para girişi var..
gelde kısaları kapatma kardeşim ya.
şealemi geliyor rallimi belli değil.
Alan savunması yapıyorlar :p:p
[QUOTE=unlimitted;113161]40.500 altında benim düşüncem de saniye long durulmaması şeklindedir.
oradan gelecek olan dalga kartopu şeklinde olmaz, çığ şeklinde olur...
925 üzerinde kalamayan piyasa yine dönmüş aşağı.
hala aynı düşüncemi koruyorum.
700 üzerine atacak bir piyasa bugünü 42 üzerinden kapatır diye tahmin ediyorum.
şu anda alttaki ilk destek ise 41.250de. altına inerse 40.800 çok sağlam destek olarak çalışır ve ilk etapta geçilmesi çok zor diye düşünüyorum.[/QUOTE]
41250 nin asağı kırılması demek iki gündür yükselen tirend desdeğini asağı kırar
hemde ayın 7 sinden bu yana olusan direnci yukarı dün kırmıştı onuda asa kırar bu da ballı kaymaklı kadayıf olur tabii sort cular için
uzadık bakalım.
Full kısaların ne turşusunu kurarmışım ama :..::..::..:, devam ....şelaleye az kaldı.lelele.lelele.lelele