data sonrası yukarı zıplama durumu değiştirmedi..
kısa ya devam..
Printable View
data sonrası yukarı zıplama durumu değiştirmedi..
kısa ya devam..
[QUOTE=traderx;113254]16:15 teki sanayi üretimide önemli yarım saat var.
şimdi niye almıyor bunlar veri öncesi 250-350 idik şimdi 350-500 arası tam fıtık ettiler ya
kısa devam.[/QUOTE]
Alamıyolar, yan geldi galibaaaa hahahahahahah.kom
Yan gelsede alır bunlar diye tahmin ediyorum...flat devam....saygılar....
Çok pis alıyorlar sanki.
Onlar alamasada ben basmaya başladım hafif hafif:) yanlış anlaşılmasın shortları basmaya başladım....ama alacaklar sanırsamsam:..::..: 500 den accık, yukarı gittikçe accık daha basarım:p saygılar...
Gül gibi kısalarımı gaptırdım
Son 5 aydır bu kadar zarar etmemiştim.En büyük zararım son 5 ayın gün içindeki.Akşama artı kapatma şansım çok az da olsa var.Ama o müthiş zararın yarısını veride çıkarttım.Kalanı da 1 saatte çıkarabilirim.İnanabiliyormusunuz 1400 puan zarar ettiğime.6 hareket hepsi zarar.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113263]Son 5 aydır bu kadar zarar etmemiştim.En büyük zararım son 5 ayın gün içindeki.Akşama artı kapatma şansım çok az da olsa var.Ama o müthiş zararın yarısını veride çıkarttım.Kalanı da 1 saatte çıkarabilirim.İnanabiliyormusunuz 1400 puan zarar ettiğime.6 hareket hepsi zarar.[/QUOTE]
tayland adamı çarpar gokan sen akşam dediklerime kulak ver bemce :::
16:00 bir veri daha var
sonra 16:15 de bir tane daha var hatırlatayım, kısa devam.
Adamalr AKBNK, TCELL gibi kademesi daha boş hisselerle manipüle ediyordu şimdi GARAN gibi kademesi milyonluk lot taşıyan hisseyle yapıyorlar. Yeni para geldi herhalde.
450 short
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113263]Son 5 aydır bu kadar zarar etmemiştim.En büyük zararım son 5 ayın gün içindeki.Akşama artı kapatma şansım çok az da olsa var.Ama o müthiş zararın yarısını veride çıkarttım.Kalanı da 1 saatte çıkarabilirim.İnanabiliyormusunuz 1400 puan zarar ettiğime.6 hareket hepsi zarar.[/QUOTE]
İnanırım... Nerden aldın nerden sattın yaz bari buraya Gökhan....