zizteme uymayanın sonu felakettir
proverb by astatin before christ 1490
Printable View
zizteme uymayanın sonu felakettir
proverb by astatin before christ 1490
[quote=Kennym;301462]bana uzamak ıcın guzel bır yer gıbı geldı bu sevıyeler.. kanal alt dırencınden sekerse guzel bı yukselıs yakalarım gıbı dusunuyorum .. ahanda grafik... sıstem satta ama uyma taraftarı degılım bu sınyal ıcın sımdılık ...[/quote]
Ünlü bi düşünür şöyle demiş
''sistemine uymayanın sonu korkunç olur ''
Asti
seagate hocamda yazmış ben yazarken oda yazmış demek ki :..:
a.kaya atasözleri değiştirilmez değiştirilirse atasözü olmaz aslında söyleyeni belli olan söz atasözüde değildir üwwww :D:D baştan hatalı yazmışık üwww atasözü deye :D:D
gene asansöre başladı herifler
o bi şey değilde yiyorlar gene her iki tarafıda :mad:
Ayu larla boğaların savaşı var galiba :p
[QUOTE=a.kaya;301482]Ayu larla boğaların savaşı var galiba :p[/QUOTE]
bence kesım ıcın ayu bırıktırılıyor ... sert yukselıs yasanacagı dusuncesındeyım ... he ben boyle dusunuyosam kesın çoker pıyasa da dıyebılırsınız kı muhtemelen haklı cıkarsınız..
yurtdışı okeye dönüyor üwwww selpatros nirde astatron nirde stratejist nirde nirdee üwwwww
abovvvvvv rubinimi konuştu yine:(:(
boğalar azacak endeks 100.000 olacak ozaman ben şortlarımı bozduruyom. vah vah vah halbuki ne hayaller kurmuştum bu şortlarla
dolarda tahvilde böyle düşerken borsadan nasıl düşüş olacak merak ediyorum doğrusu :confused:
[quote=seagate;301488]yurtdışı okeye dönüyor üwwww selpatros nirde astatron nirde stratejist nirde nirdee üwwwww[/quote]
out of office...:Dstrobaba ve selpatrosla 3-5-8 oynuyoruk..4 üncü gelirse okey veya king edecez