Valla bu veri işleri sakat dedim full kısalarıma kavuştum nihayet, dalga geçmeye gelmiyor, saygılar....
Printable View
Valla bu veri işleri sakat dedim full kısalarıma kavuştum nihayet, dalga geçmeye gelmiyor, saygılar....
5 dakkalıklarda sanki sağ omuzumu yapıyorlar gibi görünüyor.
şş gıpraşman fazla..flat eyüdür
Bir Soru :
Sizde de 60 dk'lık grafiklerde 14 barı, 20 dk'lık grafiklerde 14:40 barında Vob Endeks 30 grafiğinde inanılmaz bir işlem hacmi gözüküyor mu ?
Not : Sistem hala Short'ta bekliyor.
[QUOTE=sazan;113272]Bir Soru :
Sizde de 60 dk'lık grafiklerde 14 barı, 20 dk'lık grafiklerde 14:40 barında Vob Endeks 30 grafiğinde inanılmaz bir işlem hacmi gözüküyor mu ?
Not : Sistem hala Short'ta bekliyor.[/QUOTE]
aynen öyle, kısa devam öpecem bunnarı başka çare yok.:..:
gösterge oynaklığı tınlamadan usulca gerilemeye devam ediyor..
41400 altında satış baskısı devam eder diye düşünüyorum.
saatlik ortalama 41300 e demir attı aşağı yukarı hareketler sebebiyle.bu seviye günlük destek noktası olarak çalıştı şimdiye kadar.bakalım günün kalanındada çalışacakmı?
41300 altına sarkan bir piyasa olumsuzluğu daha uzun periyotlara sirayet ettirebilir..
[IMG]http://i42.tinypic.com/149sj7r.gif[/IMG]
[quote=sazan;113272]Bir Soru :
Not : Sistem hala Short'ta bekliyor.[/quote]
bende anormal bir hacim gözükmüyor her iki periyot barındada.
programım foreks..
[quote=VOBiX;113167]Bendaha yeni gördüm Destek Türevden yurtdışı borsalarda işlem yapılıyoruş petrol filan da varmış. VOB tarafı spk tarafından denetleniyor en azından ama bu diğer işlemlerde de bir güvence varsa. Boşuna fx aracıalrıyla uğraşmamış olursunuz.[/quote]
Kazıklanıp o yamyamlarla çalışacağıma.Kötü kurumda onlar yesin parayı.Full longum 250 görmeyecez yeniden.Düşmeyecez.Bu garanla burası artar.
selam .... uzun devam ... bence ralli oalcak yeni tepe görecek endeksler ...
spot 30 senetlerinin para giriş çıkışlarını atabilecek biri varmı acaba.
matriks yanıltmıyorsa 30 küsür milyon olan para girişi 24 e düştü şu anda
[QUOTE=fXci;113264]tayland adamı çarpar gokan sen akşam dediklerime kulak ver bemce :::[/QUOTE]
Neden gidersiniz şu Taylanda falan anlamam ki... Geçen sene kuzenlerim italyaya gitti aç kaldılar, herşeyde domuz yağı var diye. Hele tayland falan gibi yerlerde ne yedikleri hiç belli değil. Memleketimin gözünü seveyim. Param olursa önce Umreye gidicem sonrasına bakarız...