[QUOTE=booth;113279]matriks yanıltmıyorsa 30 küsür milyon olan para girişi 24 e düştü şu anda[/QUOTE]
liste olarak atabilirmisin, şunun için soruyorum garanda giriş varda diğerlerinde durum ne sadece garandamı giriş var o yüzden soruyorum.
Printable View
[QUOTE=booth;113279]matriks yanıltmıyorsa 30 küsür milyon olan para girişi 24 e düştü şu anda[/QUOTE]
liste olarak atabilirmisin, şunun için soruyorum garanda giriş varda diğerlerinde durum ne sadece garandamı giriş var o yüzden soruyorum.
Bunlar daha bırakmaz temmuza doğru ancak .Bırakacak olsalar 15 dklık kesin sat verir.Tezgahlarda güzel iyi para kazanıyorlar niye bıraksınlarki.
Dow açılışında 42000 e doğru alacaklar dedimde yinede kısaları erken aldım yawf, neyse, sonuçta 42000 e doğru gitsede düşecez, ama artık haftaya tabiiii:) saygılar....
Beşiktaşım dün %24 artmıştı bugün de %16 artıyor ...
41600 long...
5 dklıklar sık sık al sat verirse habire çarparlar (bir al ,bir sat )sık sinyal veren sistemlere çözüm bulunmazsa zarar kaçınılmaz olur.Bu hareketliliğe ayak uyduran para kazanan birtane 5 dklık varsa (örneğin bugün)gösterebilirse sevinirim.
[quote=Larossıan;113282]Bunlar daha bırakmaz temmuza doğru ancak .Bırakacak olsalar 15 dklık kesin sat verir.Tezgahlarda güzel iyi para kazanıyorlar niye bıraksınlarki.[/quote]
temmuza sarkacağını sanmıyorum.
önceki yorumumda da belirttiğim düşüncemi koruyorum.
ufak tefek kaçmalarlar olsa da 41-42 aralığı mal yedirme+yeni pozisyonların ayarlanma aralığı olur.
ve bu olay öyle 1-2 günde olacak kadar küçük değil demiştim.
hala aynı şeyi söylüyorum.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...
[QUOTE=unlimitted;113287]temmuza sarkacağını sanmıyorum.
ufak tefek kaçmalarlar olsa da 41-42 aralığı mal yedirme+yeni pozisyonların ayarlanma aralığı olur.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...[/QUOTE]
bencede temmuza kalmaz .. ama yeni bir tepe görülecek bence 45000 falan ..oradan çökecez...
[QUOTE=unlimitted;113287]temmuza sarkacağını sanmıyorum.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...[/QUOTE]
düşüşün olacağı garantisini kim verebilirki.
[quote=unlimitted;113287]temmuza sarkacağını sanmıyorum.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...[/quote]
Sayın Hasan Kurtulmuş haftalar önce temuzdan korkun demişti onun için söyledim.
[QUOTE=Larossıan;113286]5 dklıklar sık sık al sat verirse habire çarparlar (bir al ,bir sat )sık sinyal veren sistemlere çözüm bulunmazsa zarar kaçınılmaz olur.Bu hareketliliğe ayak uyduran para kazanan birtane 5 dklık varsa (örneğin bugün)gösterebilirse sevinirim.[/QUOTE]
kesinlikle doğru..momentumla fiyat aşşağı inince sistem sat veriyor..ama EMA (özellikle agırlıklı 100) lara dogru yükselince bu sefer al veriyor..sistemi 10 dak lık yaptım ..huzur buldum...
[quote=selçuklu;113288]bencede temmuza kalmaz .. ama yeni bir tepe görülecek bence 45000 falan ..oradan çökecez...[/quote]
yeni tepe görüleceğini ben düşünmüyorum. ama yeni bir dip görüleceğini de sanmıyorum.
düşüş 15.000 puan olmayacaktır. iyi marj verecektir ama 15 bin puan değil.
süre olarak yetişeceğini sanmam.
imf+yılsonu rallisi toparlamaları düşüşün 27binlerden değil, 32 binlerden döneceğini düşündürtüyor bana...