-
[QUOTE=Larossıan;113286]5 dklıklar sık sık al sat verirse habire çarparlar (bir al ,bir sat )sık sinyal veren sistemlere çözüm bulunmazsa zarar kaçınılmaz olur.Bu hareketliliğe ayak uyduran para kazanan birtane 5 dklık varsa (örneğin bugün)gösterebilirse sevinirim.[/QUOTE]
benim sistem bugün tek sinyal verdi öğlenleyin 450 den şu an itibariyle karda:D
hemde 5 dakikalık sistem.
-
Kapanış tahminimi yazıyorum,
41450 :)
-
[quote=traderx;113290]düşüşün olacağı garantisini kim verebilirki.[/quote]
ben garanti demedim.
düşüncemi söyledim.
borsada garanti diye bir şey olmaz.
-
-
son dakikalarda şöyle garantiyi bir döşeseler ne tatlı olur benim kısalar küflenecek yoksa:..:
-
[QUOTE=unlimitted;113292]yeni tepe görüleceğini ben düşünmüyorum. ama yeni bir dip görüleceğini de sanmıyorum.
düşüş 15.000 puan olmayacaktır. iyi marj verecektir ama 15 bin puan değil.
süre olarak yetişeceğini sanmam.
imf+yılsonu rallisi toparlamaları düşüşün 27binlerden değil, 32 binlerden döneceğini düşündürtüyor bana...[/QUOTE]
bende aynı düşüncedeyim... ne yeni bir tepe olacak, ne de yeni bir dip... sat-al sat-al sat-al şeklinde inecek bu piyasa..:..:
-
blanço gazı en fazla 1-2 gün devam eder..garanti bnk sı için konuşuyorum..
-
Bugün yurtdışı çok kötü düşmezse, haftasonuda kötü gelişmelere start almazsa, sanırım Pazartesi bizde Haziran vadeli kontratoları 42000 eyükselir, oradan 41000 edüşer :) bugünün kopyası olur....saygılar....
-
halen kısa ve kalan dakikalarda al sinyali gelmesi zor..
kapanışa yakın 41500 / 600 aralığında olursak bi miktar daha kısa açıcam.
-
Dön baba dönelim. Lunapark gibi...
-
aslında kızıyoruzda yataydayız diye, trend şeklinde çıktığımızın haddi hesabı yok
yatay lıkta bu piyasanın gerçeği, ne yapaca işlem yapmayacaz yataylık bitenekadar ama
ne zaman biteceğini kim bilebilir, kimse tabiki.
bu arada kanımın son damlasına kadar kısaya devam edecem geceyede kesin flat:D
-
[QUOTE=unlimitted;113292]yeni tepe görüleceğini ben düşünmüyorum. ama yeni bir dip görüleceğini de sanmıyorum...[/QUOTE]
tamamen zıt düşünüyoruz demekki .. :D :D bende yeni tepe ve yeni dip görüleceğini düşünüyordum ... :D